Při prohlížení termínovky mě zaujala reklama na Grand Prix vytrvalců Plzeň http://www.scmarathonplzen.wz.cz/ jejíž součástí je i plzeňský maraton. Při prohlížení těchto stránek, ale narazíte na zvláštní věci. Manažerem i předsedou klubu je ing. Vlastimil Šroubek. Členy klubu jsou Vlastimil Šroubek, Vlastimil Šroubek ml. a Marta Šroubková. Rekordy klubu drží pouze ing. Šroubek, u osobních rekordů členů klubu jsou opět pouze tři jména. Statistika členů klubu to samé, profily atletů to samé. Konkrétní info o maratonu v Plzni nenabíhá, jen funguje on-line přihláška. Jak se mám ale někam přihlásit, když nemám žádné informace o závodu......
Nevíte někdo něco o tomto "spolku"? Zaběhnout si v létě maraton v Plzni by mě lákalo, ale tyto stránky ve mě nebudí důvěru, že by se vůbec uskutečnil ![]()
Editoval Mirek Hasal (2008-03-19 19:52:38)
Vlastimil Šroubek je renomovaný běžec, jedná se zřejmě o rodinný klub. Všechny informace jsou na webu.
Mirku, já Plzeň mám také v kalendáři poznamenanou. Věřím, že to bude dobrá akce. Jistě se tam potkáme a třeba spolu aspoň kus poběžíme.
Tvá nedůvěra už takhle dopředu je, doufám, zbytečná. Zrod prvního ročníku jakéhokoliv závodu je vždy trochu problematická věc, něco o tom vím, tak bych zatím na věc koukal pozitivně. Až přijde ta správná doba, tak se snad dozvíme, jak to vypadá s počtem očekávaných účastníků atp.
V každém případě nebude od věci, kdybychom se spolu začátkem července spojili a domluvili.
Též uvažuji o Plzni. Jak o 1/2 maratonu tak i maratonu. Těším se na setkání :-)