:-)
i 4,2 bude z velké části mlíko příp. jiné značení, taky máme smráďata, které bychom neradi ztratili, neboť dělat nové už neni moc času, když furt běháme a běháme... :-)
...moje dítě se taky těší na 1/10 maratonu :-)
Zdá se že budou ideální podmínky... Těším se moc. Nicméně... už jsem zase nervózní jak prase!!! :-)
Tak jak jste dopadli? Potažmo dopadly?
Chtěl jsem se přijít podívat, neb maraton za humny není každý den, ale nějako to nevyšlo. Narozdíl od počasí...
Kydy psal:
Zdá se že budou ideální podmínky... Těším se moc. Nicméně... už jsem zase nervózní jak prase!!! :-)
Děkuju pořadatelům Baroko Maratonu za hezký závod. Trat´ půlmaratonu byla pěkná, přehledně značená a s dobře zajištěnými občerstvovačkami. Počasí akorát. Organizačně všechno klapalo a děti si pochvalovaly doprovodný program - nejen závod na 4 km, ale i nanuky a skákací hrad a ostatní atrakce. Jestli budou další ročníky, pak jste si nasadili laťku pěkně vysoko.
Ahojte vespolek,
byla to fakt nádhera,víc než to - prostě skvělý!!,krásná krajina,příroda,pěšinky,cestičky,lávky,louky,houby,hříbě,kopečky i skopečky,počasí (asi taky objednávka pořadatelů :-)).....všechno perfektně připravený,značení,občerstvovačky,program,dětskej závod,skákací hrad,zmrzlina (to ocenily hlavně děti :-))...i jídlo v cíli bylo výborný!!i to pívo....absolutní pochvala a dík pořadatelům
a dík i tomuto fóru,neb díky příspěvkům mě závod zaujal a zlákal :-)
karolína
Blahopřeji všem doběhnuvším, o rekordy v závodě opravdu dnes nešlo..
Také se připojuji s pochvalou za pěkný závod, o trati maratonu lze říci taktéž, že se nedalo zabloudit, terén sice členitý ale průběžný, zvláště na loukách moc příjemný podklad. Pořadatelé na občerstvovačkách se také snažili a povzbuzovali. Dětský závod a doprovodné akce pro ostatní členy doprovodu se také líbil, škoda jen, že na doprovodné akce nebylo o pár stupňů tepleji, pro závod to nevadilo, jen to pivo v cíli po závodě bylo krapet příliš studené :-)) Ale co nebylo dnes bude třeba za rok....
Podepisuju všechny pochvaly které se tu již objevily a jistě ještě objeví. Vydařená akce. Suprový bylo celý pojetí organizace závodu od převleků pořadatelů a lá baroko až po různé detaily, např. Landovo Touha při startu mě skutečně dostala... :-)
Těším se na příští ročník. Doufám, že se přihlásí víc pomalejších tragédů, abych opět neběžel téměř celej závod sám. Taky mám vzkaz pro ten hnusnej táhlej kopec do Žebnice: Příští rok to natřu já tobě!!!
Jináč se těším, Karolíno, že si dáme to pívo příští rok spolu a vychutnéme si ho:-) Včera jsem byl ale tak udřenej, že jsem si dal jedno a "chcípnul" sem. Zdravím taky Štefana a děkuju za povzbuzování:-) a taky všechny ostatní tady z fóra.
Mějte se :-))
ahoj, dík za komentáře, docela hezky se čtou :-). Borci jste byli především vy. Příště se budem snažit drobnosti vychytat ( ani nevíte jak blizounko jsme byli od fiaska a vy od bloudění po lesích a lukách..., maraton nám někdo v noci přesměroval do neznáma...), už je nám jasný, že si Baroko oficiálně asi nestihnem zaběhnout nikdy (nebo až to Italům prodáme:-)ale nějakou běžeckou pařbu s možností přespání na příště určitě připravíme...A teď, po týdnu,si jdu konečně, v klidu,zaběhat...
ahoj, pripajim se k podekovanim za krasny beh.. urcite se budu snazit prijit podivat i pristi rok a vylepsit svuj rekord ![]()
jeste otazecka, kdy se muzem tesit na zverejneni vysledku at si svuj osobny rekord z behu bez rekordu muzu povesit na zed ![]()
jojo,Kydy máš naprostou pravdu,Touha i Baroko mi znělo v uších celou cestu :-) a bylo to to pravý,samotnou by mě to nenepadlo...to pívo určtě dáme,už se těším...taky jsem toho včera měla plný kecky...a jestli ten kopec do Žebnice byl ten poslední hnusnej táhlej , co se tvářil, jako že do kopce vůbec není...tak na ten si myslím po včerejšku brousí zuby všichni :-)
neměřil jste někdo celkový převýšení ?...mě můj brouček garmin ukázal 1572m,což mi připadá docela dost, za takový profil by se nemusel stydět ani MTB maraton:-)...ale nevím zda tomu mám věřit..
karolína
Moc se mi to líbilo. Díky moc pořadatelům.
Ahoj, momentálně spíme na vavřínech, vychutnáváme kocovinky ze včera a až se vzpamatuje náš ICT odborník (bohužel nezastupitelný), výsledky zveřejníme. (dělam si srandu, ale ta technika není naše silná stránka, příště asi profíkům svěříme, do týdne výsledky zveřejníme určitě). Tak prosim o trpělivost. Dík. Kosťa
První dáma pořadatelského klubu Rumningklap, naše paní prezidentová, píše:
Ahoj Kosťo, písni pls na Behej.com následující výzvu, netroufám se mezi ty borce zaregistrovat, mému běžeckému profilu by se asi smáli tak, že by jim popraskaly všechny achillovky, co jim po včerejšku zbyly.
Ahojky všem účasníkům včerejšího Baroko maratonu, jedna malá zpráva od pořadatelů: V šatně zůstaly jedny řádně propocený běžecké kalhoty Adidas a mikina. Na place se našla béžová kšiltovka s nápisy, nejspíš dámská. Pokud postrádáte svůj oblíbený kousek garderóby, přihlaste se pls na adrese miroslav.melnyk@seznam.cz . A nebojte - vše je vyprané, jako nové :-))
... v naší hromadě věcí u skákacího hradu se zase objevila červená flíska s kapucí,na zip,v pase má gumu,velikost asi 146...majiteli zašlu poštou
karolína
Také se připojuji k pochvalám.
Opravdu krásná trasa. Ten kopec na začátku mě taky překvapil, ale celkově fakt krásný zážitek. Nechal jsem se tak unést, že doteď mám natažené pravé lýtko, no alespoň bude zážitek trvanlivější
.
Běžel jsem sice jen 21km (i když se mi zdálo, že je to vodorovná vzdálenost a né skutečná). Protože běhám zatím jen rok tak jsem si na maraton netroufnul, ale příští rok to určitě zkusím.
Teď ještě k té vzdálenosti, já to měřil týden zkalibrovaným Nike+iPod a naměřilo mi to 25.16 km. Měl někdo sebou něco přesnějšího (Polar s S3 čidlem...) ?
Ahoj, jsem rad, ze uz se na webu objevily vysledky, i kdyz mi chvili trvalo, nez jsem je nasel pod odkazem 'startovni listna'. Mel bych jen dve pripominky:
1. Casy pulmaratonu jsou o 30 minut delsi, alespon moje stopky ukazovaly o 30 minut mene. Poradatele asi zapomeli odecist tu pulhodinu, o kterou 1/2M startoval pozdeji.
2. Jsou nekde k dispozici casy zavodu na 4.2 km?
Diky.
Pozvánek, děkovaček, někdy dokonce slohových prací bylo během posledního měsíce docela dost. Tak že stručně.
Jsem rád, že jsou z "ranného" Baroka převážně pozitivní dojmy jak od pořadatelů, tak hlavně ze stran závodníků. Za organizátory můžu slíbit, že se do příštího ročníku budeme snažit vychytat všechny mouchy, které se v areálu Velké louky či na trati vyskytly. Myslím, že o většině víme, ale klidně nám napište více vašich dojmů, ať na něco nezapomenem.
Tak tedy díky všem pořadatelům, díky všem startujícím!
A za rok v Plasích!!!
burak psal:
1. Casy pulmaratonu jsou o 30 minut delsi, alespon moje stopky ukazovaly o 30 minut mene. Poradatele asi zapomeli odecist tu pulhodinu, o kterou 1/2M startoval pozdeji.
Ty časy jsem už řešil s organizátorem včera emailem, o problému ví ... jen se to ještě neprojevilo na webu a opravdu jsou ty časy u 21km přesně o 30min nafouklé.
Prý by měly být správné časy někde zde na www.behej.com , ale zatím jsem je nenašel.
Editoval drakor (2008-09-24 10:50:15)