reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#81 2008-04-02 11:00:57

Štefan Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha
Tento měsíc: 194 km
Minulý měsíc: 420 km
Celkem: 9937 km
Web

Re: PIM půlmaraton - výsledky

Armorika psal:

Byl to můj první 1/2 maraton a s výkonem jsem s ohledem na dosud naběhané km celkem spokojená (RT 2:05:10), na dalších závodech bude aspoň prostor pro zlepšení :-).
Organizace byla podle mého názoru celkem dobře zvládnutá, připomínku bych měla snad jen k občerstvení - na 3. občerstvovačce byla pro běžce v zadních liniích k dispozici opravdu pouze voda....ionťák by mi tam celkem bodnul :-) a také k některým dobrovolníkům - hlavně kolem Libeňského mostu jsem jich pár viděla tupě stát s cigárem, v uších sluchátka, prostě nezájem.......ale těch, co fandili a pomáhali bylo naštěstí víc..:-).

Zrovna u Libeňského mostu byla jako dobrovolnice jedna naše běžecká kamarádka, v neděli pak běžela Bratislavský maratón, asi ani nemusím psát, že nekouří. Byly tam od 7 h, v tom větru vymrzli, a končily zřejmě později než většina běžců. Byl jsem tam kolem 12 h a viděl jsem, jaké problémy jim dělal vítr, třeba jim srážel reklamy. Ty samozřejmě musí být viditelné, jinak by sponzoři nebyli moc spokojení, takže je děvčata musela držet. Někteří skutečně už mohli být z toho otupělí, ale smekám před nimi, pro mně je mnohem lehčí zaběhnout půlmaraton, než se zhruba 6h starat (nejen) o občerstvění běžců.
Já nejspíš PIM nepoběžím, tak asi půjdu dělat dobrovolníka. Asi jich nikdy nebude dost, a možná je lepší dřív než začneme posuzovat jejich práci vyzkoušet si, co to obnáší. Pak je snadnejší jejich práci ocenit. smile.

Editoval Štefan (2008-04-02 11:01:27)

...klást jednu nohu před druhou jak nejlépe umím. A vždy s úsměvem.

#82 2008-04-04 20:31:15

Armorika Pohlaví - žena
Člen
Místo: Praha, Choceň
Celkem: 315 km

Re: PIM půlmaraton - výsledky

Zrovna u Libeňského mostu byla jako dobrovolnice jedna naše běžecká kamarádka, v neděli pak běžela Bratislavský maratón, asi ani nemusím psát, že nekouří. Byly tam od 7 h, v tom větru vymrzli, a končily zřejmě později než většina běžců. Byl jsem tam kolem 12 h a viděl jsem, jaké problémy jim dělal vítr, třeba jim srážel reklamy. Ty samozřejmě musí být viditelné, jinak by sponzoři nebyli moc spokojení, takže je děvčata musela držet. Někteří skutečně už mohli být z toho otupělí, ale smekám před nimi, pro mně je mnohem lehčí zaběhnout půlmaraton, než se zhruba 6h starat (nejen) o občerstvění běžců.
Já nejspíš PIM nepoběžím, tak asi půjdu dělat dobrovolníka. Asi jich nikdy nebude dost, a možná je lepší dřív než začneme posuzovat jejich práci vyzkoušet si, co to obnáší. Pak je snadnejší jejich práci ocenit. smile.

Myslím,že oba máme s dobrovolnickou praci podobnou zkusenost,souhlasím, že pro vetšínu dobrovolnic a dobrovolníků byl ten závod náročnější než pro mnohé běžce.... o to víc pak zamrzí pohled na "černou ovci" se sluchátky a cigaretou, která nejeví žádný zájem o běžce natož o reklamy :-).Ale musím opakovat, že organizace byla jako celek zvládnutá dobře.

Board footer