reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#41 2006-03-30 14:06:27

Radek Narovec Pohlaví - muž
Šéfredaktor
Místo: Chýně
Tento měsíc: 43 km
Minulý měsíc: 127 km
Celkem: 2293 km
Pohár Behej.com: 286.8 bodu

Re: Běh do kopců (Praha)

samozřejmě, dáme řeč po sobotní půlce

je-li někdy kolem mne samý hlupák, je to neklamné znamení, že jako hlupák se chovám já sám. buďte prosím ke mně shovívaví, ono mi to brzo dojde smile

#42 2006-04-03 15:31:11

Radek Narovec Pohlaví - muž
Šéfredaktor
Místo: Chýně
Tento měsíc: 43 km
Minulý měsíc: 127 km
Celkem: 2293 km
Pohár Behej.com: 286.8 bodu

je-li někdy kolem mne samý hlupák, je to neklamné znamení, že jako hlupák se chovám já sám. buďte prosím ke mně shovívaví, ono mi to brzo dojde smile

#43 2006-04-03 15:43:59

Pubi Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha - Palmovka
Celkem: 55 km

Radek psal:

Už jsou výsledky z Davle a pohled na průběžné pořadí vypadá pro Traged Team velmi netragicky

Je to hezkej pohled - holky na bedně a my jsme taky neudělali ostudu smile Tak za týden ve středu na další závod nasbírat zase nějaký body smile

#44 2006-04-04 09:43:11

papaaya Pohlaví - muž
Člen
Místo: Zbořený Kostelec
Celkem: 1126 km
Pohár Behej.com: 68.7 bodu

paani, Tragedi si nasli svou 'ligu' smile)). Holky jsou uzasny a maji muj obdiv.

Editoval papaaya (2006-04-04 09:43:28)

#45 2006-05-22 10:29:12

Pubi Pohlaví - muž
Člen

Další závod do kopce je v neděli 28.5. Dobývání Dívčích hradů. Doufám, že se tam zase sejde co nejvíc tragédích triček. V dalším týdnu jsou pak ještě dva závody, takže se máme na co těšit smile
http://kopec.webzdarma.cz/propozice.php3

#46 2006-06-05 11:45:24

Pubi Pohlaví - muž
Člen

Minulý týden jsem běžel 3 závody do kopce, tak se tady trochu pochlubim, aby to nevypadlo, že se pořád jenom flákám, a třeba i nalákám další tragédy na příště.

1. Dobývání dívčích hradů (neděle, délka 2 km, převýšení 135 m)
Původně to vypadalo, že se nás na startu sejde víc tragédů, ale nakonec jsem tam byl sám. Asi půl hodiny před startem se přehnala průtrž mračen, ale na samotný závod se udělalo krásně a nic nebránilo slušným výsledkům. Do kopce se mi běželo dobře, jediná krize přišla až ke konci, kdy na cílový rovince foukal silný protivítr a nohy už se do finiše přemluvit nenechaly.
Shrnutí: Hezký závod, výborně organizačně zajištěný, tombola (ale štěstí jsem neměl), škoda že nepřišli i další tragédi.

2. Žampach - Pepř (čtvrtek, délka 2,3 km, převýšení 215 m)
Běželo se ve všední den, tak jsem si musel vzít v práci volno, abych se nějak dokázal včas dopravit na místo startu. Moc se mi nejdřív nechtělo, koleno řikalo, že mi to ještě všechno spočítá, počasí taky nestálo za moc, ale přeci jenom jsem vyrazil. Tenhle kopec je 2. nejprudší v seriálu, ale kupodivu mi to ani nepřišlo tak hrozný. Když jsem mohl, tak jsem běžel, když už to bylo moc prudký, tak jsem přešel do chůze a ani jsem nebyl pomalejší než běžci přede mnou. Účast na závodě byla trochu menší, než když se běhá o víkendech, z tragédů taky nikdo nedorazil, ale běžela se mnou i moje přítelkyně Klára, takže společnost jsem měl.
Shrnutí: Krásná příroda a železniční viadukt v Žampachu, cesta pořád do kopce, počasí nakonec pěkný a umístění snad taky (výsledky ještě nebyly)

3. Čerčany - Vepří (neděle, délka 4,5 km, převýšení 205 m)
Zase jednou hromadná akce Traged teamu - dorazili ještě Melounek, Ofélie, Keke a papaaya. Já už jsem si začínal připadat jako zkušený mazák a směle držel s papaayou chrtí tempo v úvodu závodu. Běželo se nejdřív více méně po rovině, občas menší kopeček, pak zase rovina a na závěr prudký stoupání do cíle. Ze začátku to šlo dobře, papaaya poodběhnul, ale v prvních kopečcích jsem ho zas dohnal a předehnal. Pappaya to komentoval: "zase jsi mě porazil, ty lumpíku", i když jsme nebyli ještě ani v půlce. V druhý polovině závody mi začaly hodně docházet síly, srdce bylo až v krku a nezbylo než zvolnit a postupně se propadat. Pod závěrečnym kopcem mě papaaya doběhnul a společně jsme ho pěkně vyšli. Ten lumpík papaaya byl ale ještě dost svěží na to, aby se do finiše rozběhnul, a to já už jsem nemohl. Chvilinku po nás dorazili postupně i Keke, Melounek a Ofélie. A všichni vypadali, že si to moc užívali smile
Shrnutí: Závod těžší než se zdál, organizace v Čerčanech opět na jedničku s hvězdičkou, každý dostal něco v tombole (salámek potěšil), výborná účast Traged teamu, neumím běhat rychle.

Po 3 závodech si teď docela rád odpočinu, ale už se těším na sobotu, kdy se poběží ve Vraném. Podle propozic to vypadá docela lehce, takže přijeďte i ostatní, bude legrace smile

A jak říká klasik: "kopec je přítel" smile

#47 2006-06-05 12:03:01

Pavel K. Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 4 Háje
Tento měsíc: 83 km
Minulý měsíc: 169 km
Celkem: 3717 km

Ahoj,
sice kopce nemusím, ale někdy to s vama urcite zkusim smile

Pavel K.

Pavel K.

#48 2006-06-05 12:52:33

Pubi Pohlaví - muž
Člen

Pavel K. psal:

Ahoj,
sice kopce nemusím, ale někdy to s vama urcite zkusim smile

Pavel K.

Ahoj,
určitě to zkus, nebudeš litovat smile

#49 2006-06-05 12:55:51

Tucnak Pohlaví - muž
Administrator
Místo: Praha 4 - Háje
Celkem: 1125 km
Web

Pubi, to zní jako výborný výkon. 3 kopce za sebou..!

Skvele! Odvolávám mé osočování, že se z tebe stal teoretik. smile

T.

Viktor Machek
Behej.com
Běžící Tučňák

#50 2006-06-05 13:11:31

Pubi Pohlaví - muž
Člen

Tučňáku, díky za uznání. Byly to ale jenom krátký závody, takže to nebylo tak těžký. Jsou to spíš takový výlety na kopec smile

#51 2006-06-06 12:00:17

mirekk Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 5
Pohár Behej.com: 144.2 bodu

Ahoj, jako spolupořadatele Dívčích hradů mě Tvé hodnocení těší, i když vím, že ještě máme co zlepšovat a o infarktové situace není při žádném pořádání závodů nouze. Letošní účast tragédů na závodech "Kopce" je určitě příjemným zpestřením. A hlavně, protože jste vesměs mladí kluci, nemusím se s Vámi přetahovat o bodíky. Tak ať Vám to běhá.

Pubi psal:

Minulý týden jsem běžel 3 závody do kopce, tak se tady trochu pochlubim, aby to nevypadlo, že se pořád jenom flákám, a třeba i nalákám další tragédy na příště.

1. Dobývání dívčích hradů (neděle, délka 2 km, převýšení 135 m)
Původně to vypadalo, že se nás na startu sejde víc tragédů, ale nakonec jsem tam byl sám. Asi půl hodiny před startem se přehnala průtrž mračen, ale na samotný závod se udělalo krásně a nic nebránilo slušným výsledkům. Do kopce se mi běželo dobře, jediná krize přišla až ke konci, kdy na cílový rovince foukal silný protivítr a nohy už se do finiše přemluvit nenechaly.
Shrnutí: Hezký závod, výborně organizačně zajištěný, tombola (ale štěstí jsem neměl), škoda že nepřišli i další tragédi.
...

#52 2006-06-06 13:15:02

Pubi Pohlaví - muž
Člen

mirekk psal:

Ahoj, jako spolupořadatele Dívčích hradů mě Tvé hodnocení těší, i když vím, že ještě máme co zlepšovat a o infarktové situace není při žádném pořádání závodů nouze. Letošní účast tragédů na závodech "Kopce" je určitě příjemným zpestřením. A hlavně, protože jste vesměs mladí kluci, nemusím se s Vámi přetahovat o bodíky. Tak ať Vám to běhá.

Ahoj, my jsme nejen mladý kluci a holky, ale hlavně tragédi, který berou body, co zbydou smile Díky za pěkný závod, měli jste to zorganizovaný skvěle. Jediná věc, která si mi moc nelíbila, byly čísla přivazovaný na mašličku. Asi na to nejsem zvyklej, protože mi pořád sklouzávalo. Ale na druhou stranu to má tu výhodu, že si nemůžu vytrhnout očko na tričku, jako se mi to povedlo teď naposled...

Běhání do kopce zdar smile

#53 2006-06-06 15:32:01

mirekk Pohlaví - muž
Člen

Zavazovací čísla mi taky vadí a tak si je většinou nahoře ještě špendlím. Je to jako když nosíš pásek a ještě kšandy, ale pomáhá to. Tak v sobotu ahoj na Vrané - Zvole.

#54 2006-06-12 13:34:40

Pubi Pohlaví - muž
Člen

Mini report z kopce Vrané – Zvole (3050 m, převýšení 160 m):
Za Traged team tentokrát dorazili pouze Melounek a já s přítelkyní. Počasí přešlo ze zimy plynule do léta, což jsem jako člověk teplomilný uvítal. Trasa závodu začíná v chatařské kolonii, kdy se běží dostatečně dlouho po rovině a každý se postupně zařadí tam, kam patří. Já, poučen z posledního přepálenýho závodu, jsem začal pěkně zlehka a všechno jistil zezadu. Závod pokračoval lesní cestou podél potoka, kopec nebyl moc příkrý a určitě se dá započítat do kategorie "kopec - přítel" smile. Měkoučkou lesní cestu jsem si užíval i díky tomu, že jsem předběhl pár běžců, kteří mi utekli na začátku. Ve vsi Zvole byl finiš už po rovinaté asfaltové cestě, ale protože nebyl nikdo blízko přede mnou ani za mnou, nebyl důvod jít až "na krev". Prostě to tentokrát všechno vyšlo a běh jsem si stoprocentně užíval. Po závodě bylo ještě posezení u pivního ionťáku na zahrádce místní hospody s vyhlášením výsledků. Opět si výborně vedla Melounek, která v konkurenci mezinárodních běžkyň vybojovala výborné třetí místo a k tomu jako cenu poukázku na malou útratu v hospodě.

#55 2006-06-19 11:52:00

mirekk Pohlaví - muž
Člen

Protože jsem na posledním běhu do kopce neviděl Pubiho a ani žádného dalšího z tragédů (doufám že jsem někoho nepřehlédl), pokusím se napsat krátkou zprávu za něho.

Jarov - Károv (3050m, převýšení 150m):
Začátek trasy se shoduje s Listonošovým krpálem. Na tom ovšem letos bylo deset centimetrů čerstvého sněhu, což včera rozhodně nehrozilo. Start v 10.30, tedy ještě před tím, než vypuklo největší vedro. Po proběhnutí Jarovem byl zbytek trati chráněn lesem, takže jsme se nemuseli příliš dlouho opékat na prudkém slunci. Celkové vítězství patřilo Petru Pechkovi z Kerteamu, ale to vím jen z doslechu, protože když jsem se dostal do cíle, Kerteamáci už dávno vyklusávali. Účast slušná, trať pěkná, jen v některých úsecích zbytky bláta po lijáku z předminulé noci. Vyhlašování se tentokrát nekonalo, ale výsledky si snad brzy přečteme na stránkách kopce, nebo tady na www.behej.com.

#56 2006-06-19 12:55:59

Pubi Pohlaví - muž
Člen

mirekk: Díky za zprávu smile Holt to tentokrát vyšlo tak, že nikdo z tragédů nemohl. Ostatní možná ladili formu na Běh olympijského dne, já jsem se flákal na kopcích v Českym ráji. Snad už na dalších závodech zase budeme ubírat nějaký bodíky.

S výsledkama kopců je to poslední dobou ale nějaký špatný. Žampach pořád ještě neni a dokonce už se na oficiálních stránkách uvažuje o tom, jestli tenhle závod vyřadit ze seriálu. Doufám, že se tím myslí až příští ročník, protože jinak by to nebylo vůči nám, co běželi, vůbec fér. A výsledky z Vraného se asi taky někde zpozdily...

#57 2006-06-19 15:40:00

mirekk Pohlaví - muž
Člen

Pubi psal:

mirekk: Díky za zprávu smile Holt to tentokrát vyšlo tak, že nikdo z tragédů nemohl. Ostatní možná ladili formu na Běh olympijského dne, já jsem se flákal na kopcích v Českym ráji. Snad už na dalších závodech zase budeme ubírat nějaký bodíky.

S výsledkama kopců je to poslední dobou ale nějaký špatný. Žampach pořád ještě neni a dokonce už se na oficiálních stránkách uvažuje o tom, jestli tenhle závod vyřadit ze seriálu. Doufám, že se tím myslí až příští ročník, protože jinak by to nebylo vůči nám, co běželi, vůbec fér. A výsledky z Vraného se asi taky někde zpozdily...

Ahoj, Žampach letos určitě nevyřadí. Jestli ho vyřadí napřesrok, bude to docela škoda, protože ta trať je hrozně pěkná (ale jen při vyklusávání z cíle ke startu). Jen je škoda, že je to v pracovní den. Byl jsem zrovna pracovně mimo Prahu, jednání se natahovalo a já jen smutně koukal na hodinky, jak mi naděje, že stihnu start, mizí v nenávratnu. Výsledky z Vrané - Zvole už jsem zahlédl na www.beh.cz, takže na stránkách Kopce budou určitě co nevidět.

#58 2006-07-07 12:47:00

Rosťa Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha
Tento měsíc: 137 km
Minulý měsíc: 400 km
Celkem: 14632 km
Pohár Behej.com: 158.8 bodu

Včera jsme na dalším pokračování seriálu Kopec Praha, závodu Lochovice - Plešivec, hájili barvy Traged Teamu jen dva: Pavli a já. Já jsem ve vedru vyfuněl 6km / 370 m na Plešivec za 31:25 a obsadil jsem 6 místo v kategorii, Pavli dala Plešivec za 37:26 a svoji kategorii vyhrála.

#59 2006-07-07 13:47:46

Pubi Pohlaví - muž
Člen

Gratuluju k úžasným výsledkům Pavli i Rosťovi! Včera jsem na běžce do kopce vzpomínal a posílal pozitivní energii, tak snad to pomohlo wink Od BODu mám běžecký "prázdniny", ale rostoucí pupek mi řiká, že bych se měl zase začít trochu hýbat, nejlíp do kopce... smile Chystáte se taky na běh na Cukrák 18.7.? Já bych rád šel (čim větší kopec, tim lepší), ale je to bohužel v pracovní den a to bych asi nestíhal. Ale kdyby vzal někdo auto, tak by se to zvládnout dalo.

#60 2006-07-16 23:38:21

Rosťa Pohlaví - muž
Člen

Kazín - Cukrák 18.7.2006 půjdu. Vezmu auto, bude náš víc, nebudeme se bát kopce nic!

#61 2006-07-17 11:56:23

pavli Pohlaví - žena
Člen
Místo: Hořovice
Tento měsíc: 100 km
Minulý měsíc: 300 km
Celkem: 7914 km

Rosťo, jak se tam (Kazín-Cukrák) nejlépe dostat?

#62 2006-07-17 14:24:46

Pubi Pohlaví - muž
Člen

pavli psal:

Rosťo, jak se tam (Kazín-Cukrák) nejlépe dostat?

Zkusím odpovědět za Rosťu. Na mapě jsem našel, že Kazín je u Berounky přibližně naproti zastávce vlaku Černošice- Mokropsy (na druhém břehu). Autem se mi zdá nejlepší dojet do Lipence a pak ulicí Oddechová skoro až k předpokládanému místu startu. Samozřejmě se dá jet i vlakem nebo autobusem.
Odkaz na mapu

#63 2006-07-18 07:24:38

m.thums Pohlaví - muž
Člen
Místo: Chomutov
Celkem: 2137 km

Škoda, že jste nepřijeli k nám na běh Perštejn - Klínovec...letos nebylo takové vedro, ale maso je to stejně. Cíl splněn, čas o 2 min lepší než minulý rok. A poslední jsem také nebyl ....

#64 2006-07-19 10:11:14

Pubi Pohlaví - muž
Člen

m.thums: Takový zabijácký závody jako Klínovec nejsou nic pro mě. Mně stačí i takovej obyčejnej Cukrák...

Kazín - Cukrák (2000 m, převýšení 210 m):
Za Traged team jsme dorazili pouze Rosťa a já, ostatní si asi užívají dovolenou někde u moře. Najít Kazín bylo trošku dobrodružný, ale pro nás žádnej větší problém. Jedná se o skálu a chatařskou osadu na břehu Berounku - ideální místo pro letní posezení u piva smile Bohužel to nebyl případ náš ani další necelé stovky běžců, kteří směřovali na Cukrák. Cesta závodu je uzounká a část, kdy se běží po skále, i trošku nebezpečná, proto se musí startovat jednotlivě s odstupem 10 sekund. Po přeběhnutí skály už je to lesem pořád více či méně do kopce. Naštěstí se běželo celou dobu ve stínu, ale i tak bylo teplo víc než dost. Tím, že se nestartovalo hromadně jsem neměl moc přehled o tom, jak si vedu, ale dalo se to dost vytušit podle toho, že mě každou chvíli někdo předbíhal. Holt když se neběhá, tak to potom neběhá ani v závodě. Do cíle jsem se už dostal na hranici kolapsu a můj výraz Rosťu velice pobavil a kometoval to slovy "takhle dobíhá správný tragéd". Tak jsme se pěkně zasmáli a šli zase zpátky z kopce a když se mi dastalo zas trochu kyslíku do mozku, vloudila se i otázka - kde je vlastně ten vysílač, ke kterému se běželo? Prý tam byl, ale já ho neviděl. Vracet už jsem se kvůli tomu nechtěl, tak snad příští rok ho už nepřehlídnu smile

#65 2006-08-24 07:28:20

Rosťa Pohlaví - muž
Člen

Včera jsem hájil barvy Traged teamu ve Štěchovicích při běhu na Červenou horu sám. Jako vždy jsem se spolehlivě držel na konci skupinky "dobrých", posledních 200 m před cílem jsem vzal Pavla Nováka, mě zase vzala maličká Carmen Beshirová, můj čas 20:41. Zážitek, který stojí za zmínku: funím na konci 3,8km / 270m závodu a předbíhá mě desetiletá holka, dítě, ale jde jak pravý závodník, nemám už na ní. Carmen vyhrává letos všechny závody seriálu Kopec Praha v kategorii juniorek. Myslím, že o ní ještě uslyšíme.

#66 2006-08-24 07:34:35

pavli Pohlaví - žena
Člen
Místo: Hořovice
Tento měsíc: 100 km
Minulý měsíc: 300 km
Celkem: 7914 km

Rosťo, jenom upřesním - Carmen je osm let.

#67 2006-08-24 16:04:19

Mirek Kostlivý Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 12 - Modřany
Tento měsíc: 47 km
Minulý měsíc: 261 km
Celkem: 21778 km
Pohár Behej.com: 217.7 bodu

Rosťa psal:

Včera jsem hájil barvy Traged teamu ve Štěchovicích při běhu na Červenou horu sám. Jako vždy jsem se spolehlivě držel na konci skupinky "dobrých", posledních 200 m před cílem jsem vzal Pavla Nováka, mě zase vzala maličká Carmen Beshirová, můj čas 20:41. Zážitek, který stojí za zmínku: funím na konci 3,8km / 270m závodu a předbíhá mě desetiletá holka, dítě, ale jde jak pravý závodník, nemám už na ní. Carmen vyhrává letos všechny závody seriálu Kopec Praha v kategorii juniorek. Myslím, že o ní ještě uslyšíme.

Rosťo, tak už nám nezbývá než běhat dlouhé tratě, když nás předbíhají malé děti smile.

#68 2006-08-26 18:05:24

Oslík Pohlaví - muž
Člen
Místo: Sedlčany, Praha 6
Celkem: 4675 km
Pohár Behej.com: 160.4 bodu

Podle mě je nejlepší Libeř-Radlík. Letos jsem tam už skoro vyhrál juniory... :-)
Liší se u vás nějak příprava na kopec a třeba na klasickou desítku?

Už tam budem? smile

#69 2006-08-28 22:27:10

Rosťa Pohlaví - muž
Člen

Kdo půjdete nebo jste někdy šel zítřejší Draháňskou rokli - Ládví? Kde je přesně start? V Troji u Trojského zámečku nebo někde u ZOO?

Editoval Rosťa (2006-08-28 22:27:30)

#70 2006-08-29 08:03:55

Jirka T. Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 10
Minulý měsíc: 214 km
Celkem: 19316 km
Pohár Behej.com: 482.7 bodu

Rosťa psal:

Kdo půjdete nebo jste někdy šel zítřejší Draháňskou rokli - Ládví? Kde je přesně start? V Troji u Trojského zámečku nebo někde u ZOO?

Já jsem na start vždycky chodil z konečné 162 v Dolních Chabrech (vyjíždí z Kobylis), kolem které se pak běží, takže aspoň poznáš cca první třetinu trati a je to příjemná cesta údolím až k Vltavě, kde je start. Jirka

#71 2006-08-30 09:04:34

Rosťa Pohlaví - muž
Člen

Včera jsem našel ještě jednu možnost dopravy do Draháňského údolí: jel jsem z Dejvické 147 do stanice v Podbabě a tam přestoupil na přívoz mezi Podbabou a Podhořím. Na druhé straně Vltavy jsem doběhl 2 km okolo psího útulku v Tróji do Draháňského údolí. Můj omyl se ZOO způsobila Infomapa 11, kde je "přír. park Draháň - Troja" chybně na dvou místech, v Drahaňském údolí a potom ještě jednou u ZOO.
Kopec to byl dlouhý a ne příliš prudký, Miloš nás tudy jednou vlekl na tréninku. První část závodu úzkou lesní pěšinou, bahno jsme měli všichni až za ušima, navíc mě do kotníku píchla vosa. Zbytek závodu po asfaltkách přes Dolní Chabry do Kobylis. Dal jsem na 6,3km/180m za 28:45, vyhlášení výsledků se nekonalo, občerstvení nebylo, doběhli jsme na vrchol Ládví, vydýchali se, oklepali bahno a šli na tramvaj:-)

#72 2006-08-30 10:14:24

Jirka T. Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 10
Minulý měsíc: 214 km
Celkem: 19316 km
Pohár Behej.com: 482.7 bodu

Rosťa psal:

Včera jsem našel ještě jednu možnost dopravy do Draháňského údolí: jel jsem z Dejvické 147 do stanice v Podbabě a tam přestoupil na přívoz mezi Podbabou a Podhořím. Na druhé straně Vltavy jsem doběhl 2 km okolo psího útulku v Tróji do Draháňského údolí. Můj omyl se ZOO způsobila Infomapa 11, kde je "přír. park Draháň - Troja" chybně na dvou místech, v Drahaňském údolí a potom ještě jednou u ZOO.
Kopec to byl dlouhý a ne příliš prudký, Miloš nás tudy jednou vlekl na tréninku. První část závodu úzkou lesní pěšinou, bahno jsme měli všichni až za ušima, navíc mě do kotníku píchla vosa. Zbytek závodu po asfaltkách přes Dolní Chabry do Kobylis. Dal jsem na 6,3km/180m za 28:45, vyhlášení výsledků se nekonalo, občerstvení nebylo, doběhli jsme na vrchol Ládví, vydýchali se, oklepali bahno a šli na tramvaj:-)

Vvhlášení bývávalo poblíž konečné tramvají v hospodě, nevím jak včera.

#73 2006-08-30 12:04:56

Oslík Pohlaví - muž
Člen
Místo: Sedlčany, Praha 6
Celkem: 4675 km
Pohár Behej.com: 160.4 bodu

Jirka T. psal:

Rosťa psal:

Já jsem na start vždycky chodil z konečné 162 v Dolních Chabrech (vyjíždí z Kobylis), kolem které se pak běží, takže aspoň poznáš cca první třetinu trati a je to příjemná cesta údolím až k Vltavě, kde je start. Jirka

To byla asi nejlepší možnost, jen to není třetina, ale polovina. Mimochodem, byli jste tam včera? Na tom blátíčku to bylo dost crazy... :-)

Už tam budem? smile

#74 2008-02-20 08:39:32

Bering Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 15
Web

Začíná další ročník soutěže: „Běhy do kopců v Praze a okolí - 2008“. Příspěvky o soutěži i jednotlivých závodech najdete na adrese:
http://www.bering.estranky.cz/clanky/na-bezich-do-kopcu

Editoval Bering (2008-04-16 08:05:05)

V běhu nechte starce vzadu, ale ne jejich rady.

#75 2008-05-07 19:26:39

Bering Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 15
Web

V běhu nechte starce vzadu, ale ne jejich rady.

Board footer