Ahoj,
jedete někdo do Nasavrk z Prahy nebo z Jihlavy? Nebo máte tip na nějaké slušné spojení? Hledal jsem v idosu, ale je to docela bída. ![]()
Ahoj Bugu.
Do Nasavr pojedu, jen to ještě nemám moc vymyšlené - čas, obsazení auta, cesta...
Ale jen předběžně, vyjíždím z Nymburka, tam jezdí osobák z prahy každou hodinu, cesta trvá 50 minut. Druhou možností by ev. bylo vyzvednutí v Pardubicích, rychlíky z Prahy snad nějaké jezdí.
Ještě se domluvím s manažerem, jak to plánuje a na podrobnosti co s dětma apod. Ozvu se tady. V úterý, nejpozděj ve středu.
Editoval dan67 (2008-04-07 14:47:45)
Z Pardubic by tez mel jet autobus vypraveny poradatelem.Kdy a presne odkud(myslim,ze nadrazi) bude nejspise v prozpozicich.
Jakpak to vypadá s registrací? Musí být předem, nebo stačí na místě? Já to nějak nemůžu najít...
Janca psal:
Z Pardubic by tez mel jet autobus vypraveny poradatelem.Kdy a presne odkud(myslim,ze nadrazi) bude nejspise v prozpozicich.
http://www.beh-nasavrky-mtb.cz/
...
pro účastníky, kteří nemají vlastní dopravu, bude přistaven autobus LAS Chrudim v Pardubicích před nádražím ČSD v 8.45 hodin a po slavnostním vyhodnocení odvoz cca v 15 hodin z náměstí
...
Takže mě vlastně nepotřebuješ :-(