reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2008-04-26 22:21:31

KamilSeidl Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 6
Minulý měsíc: 245 km
Celkem: 892 km

když oblečení dře... běh dře taky...

Asi nebudu sám, kdo má občas problemy s oblečením, které po určitých kilometrech začne rozedírat náchylné partie. Většinou jsem se tp snažil řešit změnou oblečení, ale až na vyjímky se ukázalo, že je to řešení dočasné, respektive, že přinese úlevu na některých místech, ale zase dráždí jiná. Aktuálním problémem jsou elasťákové kraťasy, které dřou tak od 10. km v rozkroku. Příjemné to zrovna neni, co vám mám povídat... Nikdy jsem nezkoušel vazelínu, máte s tím nekdo zkušenost? Přemýšlím, že si něco pořídím, i s ohledem na pim.
Díka za zkušenosti a rady.

Běž!

#2 2008-04-30 09:45:21

Mirek Hasal Pohlaví - muž
Člen
Místo: Beroun
Tento měsíc: 52 km
Minulý měsíc: 263 km
Celkem: 11764 km

Re: když oblečení dře... běh dře taky...

VALINKA - bílá kosmetická vazelína, kelímek v lekárně 28,-Kč. Mám podobné problémy jako ty, sice až od 20km dál, ale tohle funguje. První pocit po nanesení vazelíny je strašnej (jako kdyby ses pos...), ale dá se na to zvyknout.

#3 2008-04-30 17:23:54

Juro Pohlaví - muž
Člen
Celkem: 1314 km

Re: když oblečení dře... běh dře taky...

Da sa to riesit aj naplastou prelepenim miesta vystaveneho treniu. Len pri strhavani treba zatat zuby. Alebo si pred nalepenim prislusne partie oholit

Ten kto sa pýta, prečo miluješ, sám nikdy nemiloval. Iba bežci a milenci vedia prečo, ale nie sú schopní svoje vnútorné pocity popísať tým ktorí stoja mimo.

Board footer