Ahoj loni jsem běžela okolo Mácháče 15km, bylo to na konci května a pořád to letos nemůžu najít vf termínovce, je to možné? nevíte někdo něco bližšího?
Špatně koukáš
Strana 38, 25.5. v 10:15.
Díky moc :-)
Kdo nemate na vikend program a chcete si zabehnout nejaky zavod, tak dorazte do Doks. Vypada to na idealni pocasi. Pro ty kdo neznate trat, bezi se z vetsi casti po krasne NOVE asfaltce silnice 3. tridy temer bez provozu a v podstate po celou dobu krasnymi borovicovymi lesy. Na trati je par hupu, ale patri mezi velmi rychle
s rekordem 44´ (honza pesava). Blizsi info na www.atletika.doksy.com.
Bylo to moc pěkný závod. Čekal jsem méně asfaltu a více lesních cest, ale měl jsem se lépe informovat. :-) A taky mě dostaly zákeřné kopečky po 10.km. Ale organizace i atmosféta skvělé.
Advid psal:
Bylo to moc pěkný závod. Čekal jsem méně asfaltu a více lesních cest, ale měl jsem se lépe informovat. :-) A taky mě dostaly zákeřné kopečky po 10.km. Ale organizace i atmosféta skvělé.
jestli chces vic lesnich cesticek na behani tak prijed na Czechmana ![]()
Editoval zombice (2008-05-26 13:34:25)
Šewy: on věděl, že tam jedu a bál se konkurence. :-D
Jinak z jiné planety je víc lidí (lidí?) - namátkou třeba ještě Ironjozef, Petr Vabroušek a tak. :-))
Zombice: To jsi uhodl. ![]()
ano jsem to já Jana Smutná a opět po skoro 2letech jsem se postavil na start běžeckého závodu.
stručně : natrénováno nemám moc a tak 1:21:13 ve vedru jaký bylo nejni až tak špatný ... 1:15 by bylo lepší
jediný - : cestou domů s rádoby bruslením na blízkém letišti v Hradčanech jsem se třikrát poblil
tzn + : dal jsem do toho asi fšechno na co jsem v tu chvíli asi měl ![]()
-----
Advid překvapil i brilantní rozborkou a zborkou svého triatlonového speciálu ... apropo zmínil se, že do Doks jel ráno z Liberce na kole ![]()
takže pánové a dámy jestli se neuvidíme dříve třeba při tréninku u Berounky nebo jinde "určitě" na Kladně....
Papayovi dlužím totiž náplast a .... "meruňkový carbo-schnek" ... takže těš se ..
![]()
Šewy psal:
Zombice a kde ty jsi se flákal, neměl jsi jet taky na Mácháč běhat?
jj mel, ale plany prekazila skola :-/ moc prace, takze sem tam musel i o vikendu (v So sem tam byl do pulnoci!) des bes, a do leta to moc lepsi nebude...