+ lehká mitrální regurgitace= závěr včerejší návštěvy na echokardiografii, lékařskou zprávu jsem ještě nedoručila sportovnímu lékaři, nikde jsem na vláknech nic podobnéhjo nenašla, nevíte? Na co se mám připravit až k němu půjdu?
Lékaře jsem vyhledala po půl roku trvajícím stavu únavy,vysoké TF, pocitu přetrénování, svalové bolesti atd a po zoufalém počinu- pražském půlmaratonu.
Kdyby člověk seděl na gauči u televize ... :-)
no, tak jste mi neporadili, toz jdu jen tak! :-)
bojim se, ze treba dostanu doporuceni misto behani prochazky pro seniory anebo neco v duchu rucnich praci. ani nevim, jestli existuje treba vysivej.com :-((
hanice psal:
+ lehká mitrální regurgitace= závěr včerejší návštěvy na echokardiografii, lékařskou zprávu jsem ještě nedoručila sportovnímu lékaři, nikde jsem na vláknech nic podobnéhjo nenašla, nevíte? Na co se mám připravit až k němu půjdu?
Lékaře jsem vyhledala po půl roku trvajícím stavu únavy,vysoké TF, pocitu přetrénování, svalové bolesti atd a po zoufalém počinu- pražském půlmaratonu.
Kdyby člověk seděl na gauči u televize ... :-)
Nejlépe bylo se zeptat toho echokardiografisty.
Jelikož je mitrální chlopeň mezi levou síní a komorou, tak to spolu asi souvisí, ale podrobnosti jsou v rukou kardiologů.