skokan roku asi uz nebudu, ale zlepseni o 37,5 minuty mi dela velkou radost. Poprve sem se dostal pod 4hodiny (3. maraton) a nejvetsi zasluhu na tom maji ty kila, ktere uz nemam (cca 7 statecnych :-)). Takte RT nakonec peknych 3:45:43. Pristi snad pujde i k 3:30... no uvidime.
Nemel sem pocit, ze by letos bylo nake velke vedro. Bezelo se mi paradne. Do 20. km sem se drzel s vodici na 3:30, ale pak sem zacal trochu vadnout. Nicmene kdyz to porovnam s lonskym PIMem, tak byla spis "zima". Koukal sem na Smichove na svetelnou tabuli a bylo 21°C, zatimco na te same tabuli o rok driv 27°C.
Blahopreji vsem ke krasnym casum a jeste lepsim zazitkum a nabytym zkusenostem!
ahoj, ted jsem slysel od kamaradu, ze na PIMu videli nejakou slecnu nebo pani jak si docela vostre skracovala trat, myslite ze je to mozne?? Osobne bych rekl, ze tech dvou usecich kde se po jedny silnici bezelo tam i zpet, to realny mohlo byt. Kazdopadne ty lidi nechapu, jak muzou potom s klidnym svedomim tvrdit, ze to ubehli a jeste za mnohem lepsi cas..
Marcos psal:
ahoj, ted jsem slysel od kamaradu, ze na PIMu videli nejakou slecnu nebo pani jak si docela vostre skracovala trat, myslite ze je to mozne?? Osobne bych rekl, ze tech dvou usecich kde se po jedny silnici bezelo tam i zpet, to realny mohlo byt. Kazdopadne ty lidi nechapu, jak muzou potom s klidnym svedomim tvrdit, ze to ubehli a jeste za mnohem lepsi cas..
Vsechno je mozne a bohuzel smutne. Chybi jim radne vychovani a smysl pro fair play.
Já sám jsem byl svědkem, když jedem pán v Podolí na otočce u benzinky to vzal přes ty přírodní keře asi o deset metrů dřív. Ušetřlil sice jen dvacet metrů, ale hlavně ošidil sám sebe!!! Vždyť on běžel kolem 1900 místa a to si myslím, že tam už o umístění nejde.
Nejhorší je, když člověk začne lhát sám sobě... to je cesta do pekel.
http://www.stream.cz/video/13/79854-jak … prezidenta
Myslite neco takoveho?Tohle me docela i nastvalo,plest se nekam kam nepatrej a hlavne koukam že o tom PIM vedel!
loukin psal:
na PIM jsem bezel svuj prvni maraton na cas kolem 4 hodin (vychazel jsem z treninkovych casu a nabehanych kilometru), jelikoz jsem vsak probehl startem uz ve 2. minute, nejak jsem nemohl najít vodice. asi to bylo dobre, protoze nakonec z toho bylo 3:32:43. Nejak to nemuzu pochopit
Vodiči na 4 hodiny probíhali startovní čárou v čase 5:00.
Editoval Mirek Hasal (2008-05-29 20:00:51)
Honzarunner psal:
http://www.stream.cz/video/13/79854-jak-vyhrat-maraton-a-dojmout-prezidenta
Myslite neco takoveho?Tohle me docela i nastvalo,plest se nekam kam nepatrej a hlavne koukam že o tom PIM vedel!
No tomuhle snad neumuzu ani verit, hlavne ty zabery s Klausem, to je snad sestrih, ne?? Nehlede na to, ze tam meli byt kontrolni body, ne??
To je vtip. :-)