reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2008-05-20 11:09:55

vl001 Pohlaví - muž
Člen
Místo: Brno
Celkem: 3810 km
Web

Mizuno Wave Venture

Tyto boty jsem si koupil ze dvou důvodů - prvním byla jakási optická spojitost s mým oblíbeným modelem Atlantis2, druhým nízká cena, koupil jsem je v jakési akci za 650Kč. Po tříměsíčním používání musím říci, že Atlantisy, ve kterých jsem běžel několik maratonů, to teda rozhodně nejsou. Na druhou stranu to jsou za velmi levný peníz boty, ve kterých se volné běhy dají rozumně běhat. Na dráhu samozřejmě dělané nejsou. Při své váze 82kg a asi ne zcela dobrém stylu běhu jsem spíš zastáncem postupu koupit více párů bot, střídat je a včas vyřadit. Tuto roli plní tento model skvěle, určitě nebudu mít takový problém je včas vyřadit, jako třeba u předraženého modelu Creation 10. Prostě model typu Venture si i v budoucnu rád koupím.

#2 2008-05-29 12:57:52

Juro Pohlaví - muž
Člen
Celkem: 1314 km

Re: Mizuno Wave Venture

Teraz je uz aj verzia Mizuno Wave Venture 3. Osobne mam dvojky a som spokojny. Su relativne cenovo dosazitelne a celkom dobre sa v nich beha.

Ten kto sa pýta, prečo miluješ, sám nikdy nemiloval. Iba bežci a milenci vedia prečo, ale nie sú schopní svoje vnútorné pocity popísať tým ktorí stoja mimo.

Board footer