Kdo jedete na Konopiště, já se chystám po roční pauze a opět se těším na pozávodní koupání v blízkém rybníku, doufám že se někdo přidáte:-)
Ttiimm psal:
Kdo jedete na Konopiště, já se chystám po roční pauze a opět se těším na pozávodní koupání v blízkém rybníku, doufám že se někdo přidáte:-)
Běžet se chystám, pozávodní koupání nezaručuji
.
a petre bez plavek a nebo naopak beres neopren? :d
ironman psal:
Uvidíme podle výsledku a okolností:-)
ironman psal:
A co takový triatlon - běh, plavání a pak na kole domů?
dan67 psal:
ironman psal:
A co takový triatlon - běh, plavání a pak na kole domů?
Myšlenka to není špatná:-), ale v neděli mi bude stačit jen ta voda:-), triatlon bude v sobotu v Chlístovicích u Kutné Hory, doporučuji perfektní závod...
Editoval Ttiimm (2008-06-25 15:37:39)
Já hledám někoho,kdo by mě vzal zpátky do Prahy...
Jarka P psal:
Já hledám někoho,kdo by mě vzal zpátky do Prahy...
ahoj Jarko, pokud uz nemas odvoz, tak my te s Ivcou do Prahy po zavode klidne hodime...
Milý Honzo,kdy už konešně přestaneš odpovídat na mé zprávy-nebyly určeny tobě
Nabízím 3 místa v autě, ale neplánuji jet zpátky do Prahy okamžitě po závodě. Plánuji pak ještě nějaký delší výběh v okolí-trochu to tam znám. .Nepřidal by se někdo? Symbolický příspěvek na benzín by potěšil.. sms na 604/ 82 44 80
mapo: díky, pro jistotu svojí reakci taky smažu, když je to v módě... omluva...
Editoval Oslík (2008-06-28 21:37:04)
Tak závod to byl pěkný,počasí vyšlo i osobáček jsem jsi neoficialně udělal, ale nějak jsem organizatorům vypadl z výsledkové listiny. Napsal jsem jim mail, tak snad to opraví. Pavel Kopecký (1967) startovní číslo 24, Traged Team,čas podle hodinek 42:25.
Pavel K. psal:
Tak závod to byl pěkný,počasí vyšlo i osobáček jsem jsi neoficialně udělal, ale nějak jsem organizatorům vypadl z výsledkové listiny. Napsal jsem jim mail, tak snad to opraví. Pavel Kopecký (1967) startovní číslo 24, Traged Team,čas podle hodinek 42:25.
Zdravím Pavle, mně bylo hned divné, kam zmizel výsledek běžce dobíhající těsně přede mnou. Asi bych potom nepátral, ale bylo mi divné, že ve výsledkové listině mám čas 42:37, ačkoliv jsem si naměřil čas 42:30. Pamatuji si, že jste mě předbíhali ještě s jedním kolegou veteránem mé kategorie M50 (Vlastimil Janda, byl v cíli pár metrů za mnou) asi 500m před cílem, jeho jsem po té přespurtoval, ale na tebe jsem již neměl, byl jsi odhadem 2-3s přede mnou. Já jsem za osobáčkem daleko, ale tobě ten čas dosvědčit mohu, pod 42:30 to máš určitě. Škoda, že jsem se za cílem nedal s tebou do řeči, mohli jsme si ty časy porovnat.
Vůbec ten cíl byl nějaký zmatený, Vláďa Černý se zastavil dříve, než měl, v místě, kde se hlásily časy jednotlivých kol, a tím mu uteklo "moje" 3. místo v kategorii M50, ačkoliv byl dost daleko přede mnou.
Ale neboj, při tvém mládí ten čas ještě letos v pohodě překonáš
.
Na startovní listině mě určitě měli, protože při druhém průběhu mě Ivo Domanský podle čísla i jmenoval.
No a závěr to byl pěkný. Mám rád takové doběhy do cíle kdy je ským závodit a ještě s komentářem Iva Domanského
Takže dík za pěkný závod.
Pavel K. psal:
Na startovní listině mě určitě měli, protože při druhém průběhu mě Ivo Domanský podle čísla i jmenoval.
No a závěr to byl pěkný. Mám rád takové doběhy do cíle kdy je ským závodit a ještě s komentářem Iva DomanskéhoTakže dík za pěkný závod.
Take doufam, ze to organizator opravi. Ja jsem ve vysledkove listine veden pod spravnym jmenem, ale rocnik a klub/misto mam zmrsene
.
Spravne by melo byt: Milan Riha, rocnik 74, JESENICE, startovni cislo: 5
V cilove rovince me jeste nekdo predbihal a pocitam tak o 2 - 3 sec byl rychlejsi a ve vysledovce ho take nemohu najit ...
Reklamaci jsem take posilal, tak uvidime.
Jinak zavod to byl pekny.
Editoval johny (2008-06-30 14:29:02)
já byl též spokojený, i když vlastní blbostí finišoval jaksi před tou smyčkou a amfiteátru ... No nic, osobák na 10km ale o pár vteřin padl. Kolik naměřili ti, co měli Polary - skutečně 10,0km? Mohu-li se optat.
Toho doběhu škoda - málo místa, zmatek, k tomu stolek s občerstvením. Moná bych radši dal 4kola bez té smyčky, jenže by to nebyla ta "populární" 10km trať.
Ve výsledcích pár zkomolenin je, tomu se nevyhnou skoro nikde.
honzaherda psal:
Kolik naměřili ti, co měli Polary - skutečně 10,0km? Mohu-li se optat.
Mně GPS mezi stromy vypínala, takže naměřených 10,90km je hodně nepřesné!
Mirek Kostlivý psal:
honzaherda psal:
Mně GPS mezi stromy vypínala, takže naměřených 10,90km je hodně nepřesné!
Jééé, to by bylo dobré, to bych už skoro byl na těch 10za40.
honzaherda psal:
honzaherda psal:
Na mém Polaru RS200sd jsem naměřil 10,35km.
Editoval johny (2008-06-30 20:37:58)
Jak jsem koukal na časy, mohlo to být o malinko delší, ale... . Na Konopišti jsem běžel naposled krajské finále Běhu práce a vyhrál 10,-Kčs, délka trati měla být kolem 3km, ale nakonec byla hodně přes 4km, a hodně mě ten malý rozdílek vyždímal. Délky závodů v propozicích a ve skutečnosti, tak to je český evergreen.
I když už neběhám, ptám se zkušených a zúčastněných: stolek s občerstvením, to je na této distanci normální???
všem díky, tak jsem hold asi běžel fakt tak dobře :-) Konec super, to jo, ale začátek notně ospalý. Tak asi změním vlastní hitparádu :-)
lubos.rosenberger psal:
Jak jsem koukal na časy, mohlo to být o malinko delší, ale... . Na Konopišti jsem běžel naposled krajské finále Běhu práce a vyhrál 10,-Kčs, délka trati měla být kolem 3km, ale nakonec byla hodně přes 4km, a hodně mě ten malý rozdílek vyždímal. Délky závodů v propozicích a ve skutečnosti, tak to je český evergreen.
I když už neběhám, ptám se zkušených a zúčastněných: stolek s občerstvením, to je na této distanci normální???
Pokud to vyžaduje počasí a ono vedro bylo... tak se občerstvovací stanice na 10km doporučuje zřídit:-)
lubos.rosenberger psal:
Podle mého názoru bylo dobře, že tam nějaké to občerstvení bylo a pro mnohé dodalo energii do dalšího kola ...
Kdysi, tusim na ME Budapest, 10km na draze bylo vedro, bezel Pesava a myslim zabalil, tak byl take od poradatelu pristaven stolek s obcerstevenim.
Dobrá, dobrá. Ono se dobíhalo v poledne a v Česku je teď na běh dost těžké klima.
Honzaherda-Honzo jsi běžec pod 38 min.!
Editoval lubos.rosenberger (2008-07-01 08:01:26)
johny psal:
honzaherda psal:
honzaherda psal:
Kolik naměřili ti, co měli Polary - skutečně 10,0km? Mohu-li se optat.Na mém Polaru RS200sd jsem naměřil 10,35km.
Mě Garmin naměřil 9.91 km
Pavel K. psal:
to johny:
Tak na www.beh.cz uz jsou výsledky opravené
Super. Organizátor mi to poslal i na můj email. Ale stejně si nemohu pomoci, chybí mi tam běžec, který mě v cílové rovince předbíhal a byl rychlejší o cca 2-3 sec. Bohužel si nepamatuji jaké měl číslo. Měl jsem se sebou co dělat, abych závěrečný finiš ustál
. Jinak neoficiální čas na mých hodinkách byl: 39:21,9. Asi se s tím musím smířit a příště si to ohlídat.
lubos.rosenberger psal:
Dobrá, dobrá. Ono se dobíhalo v poledne a v Česku je teď na běh dost těžké klima.
Honzaherda-Honzo jsi běžec pod 38 min.!
nevim jestli to Lubosi myslis vsechno jen ironicky, ale pokud jsi nekde nebyl a ty lidi neznas tak bych si z toho takovou srandu nedelal.. obcertsvovacka proste byla jedna, puvodne sem taky myslel ze je az po behu, ale v tom vedru poradatele nebranili bezcum si sem tam kelimek s vodou vzit, nevidim na tom nic spatnyho.. A ver tomu, ze az se Honza konecne vyprdne na kolo a zacne trochu pravidelneji behat a ne jen behat zavody, tak se pod 38 dostane levou zadni ![]()
pro ostatni: delku trati bych tolik neresil, rozhodne nebyla delsi, Ivce polar nameril 10060 metru a to evidentne na startu chytala dvoji signal jeste z jinyho footpodu...
Slovo: "Občerstvení" mě skutečně na desítce v jednom přispěvku zaujalo na první pohled. Čeština je bohatý jazyk, a tak si můžeme plést občerstvení s osvěžením. Občerstvovací stanice se v trati desítky skutečně nezřizují.
Honzu znám (trochu) a myslím, že dá 38 min. aniž by úplně nechal kola (viz jeho 1/2M v Pardubících), ale bude potřebovat i pravou zadní.
Editoval lubos.rosenberger (2008-07-01 12:11:14)
Pavel K. psal:
to johny:
Tak na www.beh.cz uz jsou výsledky opravené
Ještě by ti tady měli připsat bodíky do Poháru.
Rosťa psal:
Mě Garmin naměřil 9.91 km
Nějakou podobnou hodnotu bych očekával. Časy na Konopišti v zásadě odpovídají "důvěryhodným" silničním desítkám, ale když vezmu v úvahu tři průběhy divadlem, náběhy na lávku, místy horší povrch a tradiční letní teploty, tak si myslím, že trať bude spíš o trochu kratší. Beru to tak, že Konopiště je závod na 10km ale ne na 10000m - to je ale problém více našich desítek, často i těch zavedených a oblíbených :-)