Ahoj, kdo z vás se chystá jít ve stopách Zátopka z OH v Helsinkách a dát si desítku, pětku a maraton během:) během jednoho týdne?
http://www.scmarathonplzen.wz.cz/
Nazdar, na desítku bych rád jel, nepojede někdo v neděli po poledni z Prahy? Adekvátní příspěvek na benzín je samozřejmostí !!!
Ahoj, pokud budu fit, poběžím v neděli maraton. Na žádný slušný čast (z mého pohledu) nemám, tak to poběžím hoodně volně - vlastně by to mohl být přípravný dlouhý běh na Kladno.
A hlavně zátěžový test kotníku.
Ahoj. Já poběžím všechny 3 závody, ale vzhledem k tomu, že v poslední době jezdím hlavně na kole, poběžím ještě pomaleji než obyčejně. 10km - 52-53min, 5km - 23-24min a maratón 4:30-5:00.
1.etapa: 10km v Domazlicich
Moc hezky zavod, perfektni organizace, v krasnem prostredi (ani mi nevadila ta delsi vzdalenost na dojezd oproti Plzni). Nakonec i prijemny osobacek mne potesil. Dekuji vsem organizatorum a snad se mi povede dojet i na 2.etapu ve ctvrtek - 5km v Plzni.
Ve čtvrtek jedu z Brna autem a v neděli také, kdo se chce přidat, tak se ozvěte.
milans psal:
1.etapa: 10km v Domazlicich
Moc hezky zavod, perfektni organizace, v krasnem prostredi (ani mi nevadila ta delsi vzdalenost na dojezd oproti Plzni). Nakonec i prijemny osobacek mne potesil. Dekuji vsem organizatorum a snad se mi povede dojet i na 2.etapu ve ctvrtek - 5km v Plzni.
Musím potvrdit. Pěkný závod a taky osobák i když zdaleka ne jako tvůj. Potěšil mě ale o to víc, že byl nečekaný. A díky za povzbuzování v závěru. Myslím, že jsi to byl ty, nebo ne?
Šnek psal:
Musím potvrdit. Pěkný závod a taky osobák i když zdaleka ne jako tvůj. Potěšil mě ale o to víc, že byl nečekaný. A díky za povzbuzování v závěru. Myslím, že jsi to byl ty, nebo ne?
Jo, jo byl jsem to ja. K temhle zavodum to urcite patri a popravde bylo take prijemne potkat nekoho z fora. Tak hodne stesti ve Ct na 5-tce a v Ne na Marathonu. Nevim jiste jestli stihnu na 5-tku dojet ikdyz bych rad, ale na marathon se necitim. PIM mi rekl ze jsem jeste na tyhle vzdalenosti uplne nedorostl.
Vsem ostatnim (ikdyz nechci lezt poradatelum do propagace) - je fajn si zmerit cas take v zavode na skutecne regulerni draze a vzdalenosti v take prijemne atmosfere, ale take i pro porovnani. No a konkurenci resp. sve soupere na 10-tce si mohl najit kazdy. To ze mi kenane nalozili par kolecek mi fakt nevadilo a doufam ze take jim ne :-)))
2.etapa: 5km v Plzni
Moc jsem nevnimal co se deje kolem, ale tentokrat nebyli kenane na 1. a 2. miste, ale Milan Kocourek se mezi ne vklinil. Ja jsem si ustanovil zakladni osobacek 18:45. Na to ze jsem chtel pod 20:00, tak jsem prekvapil sam sebe - nastesti pozitivne.
Nedelni marathon uz vynechavam a tak vam vsem kdo pridate i 3.etapu budu drzet palce.
milans psal:
2.etapa: 5km v Plzni
Moc jsem nevnimal co se deje kolem, ale tentokrat nebyli kenane na 1. a 2. miste, ale Milan Kocourek se mezi ne vklinil. Ja jsem si ustanovil zakladni osobacek 18:45. Na to ze jsem chtel pod 20:00, tak jsem prekvapil sam sebe - nastesti pozitivne.
Nedelni marathon uz vynechavam a tak vam vsem kdo pridate i 3.etapu budu drzet palce.
Gratuluju k osobáku, velmi pěkné na to, že jsi chtěl pod 20.
PetrK psal:
Gratuluju k osobáku, ...
Petre dekuji, ale jak to ze jsem nevidel na startu, ani v cili Tebe, nebo jsem Te prehlidl - ja totiz beham v 'tunelu' :-)