Tak už je to zase tady :-)
Asi pravděpodobně znovu poběžím!!!! Jsem rád, že tu jsou nový lidi pořád a pořád.
Můj letošní cíl je asi takhle:
1:10 a hůř - špatnej výsledek
1:05 - 1:10 - ani spokojenost ani nespokojenost
1:02 - 1:05 - úspěch!!!!
1:00 - 1:02 - velkej úspěch!!!!
pod hodinu - senzace, ale ne moc blízá realitě asi:(
tondikbest psal:
Asi pravděpodobně znovu poběžím!!!! Jsem rád, že tu jsou nový lidi pořád a pořád.
pod hodinu - senzace, ale ne moc blízá realitě asi:(
To jsem rád, že konečně někdo s podobnými ambicemi
. Já chci jít pod hodinu, kdybych tam měl vypustit duši, tak to prostě dám. V tréninku se mi to ještě nikdy nepodařilo. Jestli chceš, tak můžeme spojit síly, podpora bude třeba
!
choliv psal:
tondikbest psal:
pod hodinu - senzace, ale ne moc blízá realitě asi:(To jsem rád, že konečně někdo s podobnými ambicemi
. Já chci jít pod hodinu, kdybych tam měl vypustit duši, tak to prostě dám. V tréninku se mi to ještě nikdy nepodařilo. Jestli chceš, tak můžeme spojit síly, podpora bude třeba
!
Nerad radím, ale hlavně nepřepálit začátek a věřte, že to není žádný problém protože s davem se běží o mnoho lépe. Já běžel na desítce v Pečkách první kilometr pod 5 minut a to se mi povedlo opravdu málokdy, je to spíš světlá vyjímka, ale pocitově jsem to vůbec necítil. Ale radši pomaleji a užijte si to, pro mne ročník 2007 bude vždy něco vyjímečného protože až tam jsem uběhl celo trasu bez zastavení a ještě jsem si stačil užívat krásy noční Prahy tak se držte a jinak se doufám zúčastníte focení tragédů.
Oslík psal:
Darebak: No právě v tom je ten vtip, že bychom se společně sešli a poznali se.
Bylo by to asi jako to bývá před jinými závody PIM - sejde se skupinka, kde se většina běžců zná, ale neznámé tváře přijme mezi sebe.
19 hodin je fajn, Tome, já bych souhlasil, jen nevím, jestli nebude u stanu Expa dost rušno... Loni jsme se scházeli za stanem co složil jako šatna...
Myslím si Martine že když to necháme za stanem Expa tak se to dá zvládnout, ne?
A co Vy ostatní dostavíte se ???
choliv psal:
tondikbest psal:
pod hodinu - senzace, ale ne moc blízá realitě asi:(To jsem rád, že konečně někdo s podobnými ambicemi
!
jj, kdybych to zvlád pod tu hodinu, tak by to byla senzace, ale moc tomu nevěřím, jak netrénuju, tak je to blbý :-(, poprvé sem běžel v roce 2006, to sem měl asi 1:08, pak loni asi 1:05 no...tak uvidíme jak letos, ale myslim, že to není moc reálný to eště zlepšit, protože sem běžel naplno vždycky, ael uvidim. Jinak jo, klidně bych běžel s tebou, když to budu zvládat
, nebo prostě třeab kousek, aspoň bych měl odhad na tu hodinu
. Tak se pakohodnem podle čísla třeba...já bych to nechal tak, že si třeba řeknem čísla a pak se kdžytak pozdravíme, ale třeba nějak pdoobně běžet budem no...
Koukám, že už číslo máš, tak si ho musim pamatovat :-) , rozhodně eště snad budu do závodu tady na fóru.
pro tomáše.pce: No, jestli na to mám "právo", tak bych se třeba i rád zúčastnil :-) a musím se taky osmělit, jako teĎ nevim jak se menuje..(tragedka na předchozá stránce)
EDIT:// malá úprava
Editoval tondikbest (2008-09-01 23:11:54)
O. K. Tak sraz v 19:00 za stanem expa, všichni jsou zváni. ![]()
Tomas_Pce psal:
Nerad radím, ale hlavně nepřepálit začátek a věřte, že to není žádný problém protože s davem se běží o mnoho lépe. Já běžel na desítce v Pečkách první kilometr pod 5 minut a to se mi povedlo opravdu málokdy, je to spíš světlá vyjímka, ale pocitově jsem to vůbec necítil. Ale radši pomaleji a užijte si to, pro mne ročník 2007 bude vždy něco vyjímečného protože až tam jsem uběhl celo trasu bez zastavení a ještě jsem si stačil užívat krásy noční Prahy tak se držte a jinak se doufám zúčastníte focení tragédů.
Dík za radu, taky jsem si už ověřil, že běžet v davu je úplně něco jiného, než sám v tréninku. Můj cíl je jasný : od začátku to držet na hranici max. 6:00/km a pak se uvidí. Na focení tragédů bych přišel
. Měl bych ještě otázku : mám si dát den předem raději oraz, nebo se jít jen tak lehce proběhnout (dejme tomu na 30min)?
choliv psal:
Měl bych ještě otázku : mám si dát den předem raději oraz, nebo se jít jen tak lehce proběhnout (dejme tomu na 30min)?
Den predem se klidne muzes jit probehnout, tech 20-30 minut ale uplne volne - v teto fazi uz nejde o trenink, jen o protazeni. Uvolni to stres, pokud bys byl nervozni ![]()
Jinak souhlas s tim Expem v 19h, zkusim vas tam najit
Moje numero je 1155.
choliv: Časem zjistíš, co ti nejvíc vyhovuje, je ale více možností... volno/lehký klus/klus a pár rovinek/jen abc... Časem poznáš, co ti nejvíc vyhovuje, v případě Grand Prix se to navíc komplikuje, že je závod dost pozdě, takže spíš na tvém místě dal pátek volno a lehký klus (protažení) v sobotu ráno... Ale dej na pocit, to je stejně vždycky to hlavní.
A doporučuji si alespoň jednou zkusit trénink v dobu, kdy se poběží (v noci), ať víš, co čeho jdeš... ![]()
Ahoj, bude to můj první závod nad 5km, navíc na asfaltu. Tak se chci zeptat jestli někdo nevíte jak je to s pitím na trati-rozdávají, nebo i na 10km stačí napít se před závodem? A když už jsem u toho pití-mělo by se při cca hodinovém tréninku pít i v průběhu? Díky
Oslik: ja nevim, jak Tobe, ale mne se v noci beha o dost lepe nez ve dne. Jako by clovek nevidel vsechny ty prekazky a bezel s lehkosti a rychleji a pritom snaz.
I kdyz uz je to nejaky ten rok, co jsem naposledy bezela v noci, ale bylo to tak zatim vzdycky. Pravda, ze to ale bylo v lese bez svetel - poulicni osvetleni tohle kouzlo pravdepodobne zhati ![]()
Si organizátoří dělají asi srandu.Omylem jsem si ve schránce smazal konfirmační dopis k Grand Prix a tak jsme jim tam poslal email s tím jestli by ho mohli poslat zpátky.na první email žádná reakce.Druhý jsem posla po dvou dnech od prvního kolegovy.Slečna mi odepsala že můj ,,požadavek,,předala kolegovy.Ten ale jak vidím asi pracuje na Kamčatce.Tak jsem po dalších dvou dnech poslal email a dal sem aby mi přišla zpráva kdy si ho přečou.Email poslán,za 13minut si ho přečetli,konfirmační dopis nikde.tak odpoledne téhož dne posílám opět další email kde žádám konfirmační dopis.Opět přečteno a opět neposláno.Takže příští rok se přihlašuji jako Keňan a myslím si že kdyby tam napsal nějaký Keňan,tak mu konfirmační dopis donesou i pěšky.
meeda86 psal:
Si organizátoří dělají asi srandu.Omylem jsem si ve schránce smazal konfirmační dopis k Grand Prix a tak jsme jim tam poslal email s tím jestli by ho mohli poslat zpátky.na první email žádná reakce.Druhý jsem posla po dvou dnech od prvního kolegovy.Slečna mi odepsala že můj ,,požadavek,,předala kolegovy.Ten ale jak vidím asi pracuje na Kamčatce.Tak jsem po dalších dvou dnech poslal email a dal sem aby mi přišla zpráva kdy si ho přečou.Email poslán,za 13minut si ho přečetli,konfirmační dopis nikde.tak odpoledne téhož dne posílám opět další email kde žádám konfirmační dopis.Opět přečteno a opět neposláno.Takže příští rok se přihlašuji jako Keňan a myslím si že kdyby tam napsal nějaký Keňan,tak mu konfirmační dopis donesou i pěšky.
Pri registraci jsem taky mel drobny problem s konfirmacnim dopisem - po zaplaceni porad ne a ne prijit. 14 dni jsem pockal, nic se nedelo, tak jsem tam zavolal. Slecna me rovnez predala kolegovi, telefonicky, a vse jsme hned vyresili. Chapu, ze te jejich pristup irituje, ale zkus treba zvednout telefon a taky tam zavolat. Urcite to vice popozenes nez jen opakovanym vypisovanim..
meeda86: ja ten mail taky nemam - prisla jsem o vsechny maily. tak jen doufam, ze bude stacit vytisknute potvrzeni z banky a z webu jsem si vytiskla, ze jsem na seznamu prihlasenych... ted jste me ale znejisitli, zda bych tam taky nemela zavolat ![]()
bugik psal:
meeda86: ja ten mail taky nemam - prisla jsem o vsechny maily. tak jen doufam, ze bude stacit vytisknute potvrzeni z banky a z webu jsem si vytiskla, ze jsem na seznamu prihlasenych... ted jste me ale znejisitli, zda bych tam taky nemela zavolat
No oni vsude psali, ze tam clovek ma prijit s tim konfirmacnim dopisem, tak si to radeji zjistete, at nemusite na miste resit zbytecne starosti a komplikace..
petr100 psal:
Ahoj, bude to můj první závod nad 5km, navíc na asfaltu. Tak se chci zeptat jestli někdo nevíte jak je to s pitím na trati-rozdávají, nebo i na 10km stačí napít se před závodem? A když už jsem u toho pití-mělo by se při cca hodinovém tréninku pít i v průběhu? Díky
Myslím, že kolem pátého kilometru je občerstvovačka s vodou, ale 10 km by šlo uběhnout i bez pití. Hlavně žádné nervy, myslím že pokud nebude pršet tak už bude relativně chladno tak by se to dalo bez pití určitě vydržet
Tak když někteří sem napsali své cíle tak já taky prozradím.Grand Prix poběžím už po 4té a každý rok se zhoršuji.zčljsem na 41:07 a v r.2007 to bylo něco okolo 44minut.Před měsícem jsem začal běhat víc ale teď 14dní marodím takže jestli vůbec poběžím tak čas okolo 45-50minut by byl tak trochu smutný ,ale čím víc se to přiblíží okolo 42minut tak to bude lepší.Muj sen byl vždy běžet pod 40minut ale to neni letos reálné.Byl by tady někdo kdo má taky cíl okolo 42 minut běžel by semnou?napište mi dižtak na meeda86@seznam.cz
Editoval meeda86 (2008-09-05 20:23:55)
Na chladno bych nespoléhal, Tomáši. To jsem udělal loni a pak jsem neměl nic kratšího než krátké elasťáky, ve kterých běhám na podzim.
Petr100: Určitě se stačí napít před závodem, případně není problém vybíhat s lahví mattonky (snad se budou jako tradičně dáva zdarma) a až tě to nebude bavit, tak jí prostě odhodit (jen někoho nezraň
), na 5. km by měla být k dispozici voda, ale nevím, jestli byla loni nebo ne. Jestli bude, tak bychom mohli začít řešit, jestli pití vypít (nebo spíš vylít na dres) za běhu, přejít do chůze, nebo úplně zastavit... Ale de facto souhlas s Tomášem - pokud není extrémní vedro, dá se v pohodě zvládnout i dvojnásobek bez pití...
Meeda86: E-mailem nic neřeš, přijď na sraz a domluvíte se s někým. ![]()
o desítce neuvažuju, ani jsem o ní neuvažoval, ani jsem se na ní nijak nepřihlašoval....a do pošty mi přišel nějaký "konfirmační dopis" jako potvrzení přihlášení! co je to za levárnu?
celý léto jsem měl v plánu jet tenhle víkend triatlon v Rozvadově, a když ho zrušili, tak maraton na Kladně...
Oslík psal:
Na chladno bych nespoléhal, Tomáši. To jsem udělal loni a pak jsem neměl nic kratšího než krátké elasťáky, ve kterých běhám na podzim.
Petr100: Určitě se stačí napít před závodem, případně není problém vybíhat s lahví mattonky (snad se budou jako tradičně dáva zdarma) a až tě to nebude bavit, tak jí prostě odhodit (jen někoho nezraň), na 5. km by měla být k dispozici voda, ale nevím, jestli byla loni nebo ne. Jestli bude, tak bychom mohli začít řešit, jestli pití vypít (nebo spíš vylít na dres) za běhu, přejít do chůze, nebo úplně zastavit... Ale de facto souhlas s Tomášem - pokud není extrémní vedro, dá se v pohodě zvládnout i dvojnásobek bez pití...
Meeda86: E-mailem nic neřeš, přijď na sraz a domluvíte se s někým.
Bohužel na sraz se nedostavím,nějak nezapadá do mého časového plánu.
pro vsechny, kdo "ztratili" konfirmacni dopis:
telefonovala jsem tam a rekli mi, ze jde hlavne o to, abych vedela sve cislo (to se da najit na webu pim.cz u daneho zavodu je nahore registrace -> kontrola registrace a tam se muzete vyhledat) a jinak ze jsou to informace spis jen pro mne, takze to nevadi. staci tedy vytisknout tu stranku, kde je videt, ze jste zaregistrovany a pod jakym cislem.
bugik psal:
telefonovala jsem tam a rekli mi, ze jde hlavne o to, abych vedela sve cislo (to se da najit na webu pim.cz u daneho zavodu je nahore registrace -> kontrola registrace a tam se muzete vyhledat) a jinak ze jsou to informace spis jen pro mne, takze to nevadi. staci tedy vytisknout tu stranku, kde je videt, ze jste zaregistrovany a pod jakym cislem.
Co delat kdyz mi zadny konfirmacni dopis jeste neprisel a tedy nemam ani cislo? Jsem clenem virtualniho PIM RC a porad nic:-(ach jo. A na kontrole registrace taky jeste nejsem:(
Tommy78: A posílal jsi přihlášku?
Podle mě bude možnost přihlásit se i v Expu, takže když milým slečnám u registrace vysvětlíš, jak se situace má, určitě ti nějak pomohou (tipuju, že ti dají přihlášku a vyplníš jí na místě), v pohodě. ![]()
možná se na GP podívám večer s foťákem...jestli budu po Kladnu schopnej chůze :-)
Pro mě to bude první závod mé novodobé běžecké historie, takže vůbec netuším co čekat. První nástřel cíle - pod 50 minut to bude dobrý, pod 47 super a pod 45 = jsem SUPERMAN
Přičemž narážím na problém, že kvůli problémům s kolenem /zatracenej fotbal
/ se mi nepodařilo uběhnout testovací desítku. Běžně běhám 8 km /půlka do kopce a půlka z kopce/ za 38 - 39 minut. Jsou moje cíle vůbec reálné, poraďte? Nevím jestli mě závodní atmosféra namotivuje nebo zpomalí a tak ![]()
->Bartondo: V závodě jsem schopnej kosnout se a dát o 15 - 30 sec rychlejší tempo na kilák než v tréninku. V závislosti na momentální formě a důležitosti závodu.
Editoval koyama (2008-09-11 11:06:41)
bugik psal:
meeda86: ja ten mail taky nemam - prisla jsem o vsechny maily. tak jen doufam, ze bude stacit vytisknute potvrzeni z banky a z webu jsem si vytiskla, ze jsem na seznamu prihlasenych... ted jste me ale znejisitli, zda bych tam taky nemela zavolat
Ahoj, podle mých osobních zkušeností to, co máš připravené, naprosto stačí, poběžím to letos popáté (od r. 2004) a jen jednou chtěli vidět potvrzení z banky, většinou stačí říci startovní číslo, které přijde v konfirmačním dopise, na startovní tašce mají poznamenané, zda jim přišla platba či ne. Pro každý případ je dobré mít to bankovní potvrzení v ruce.
Bartondo psal:
Pro mě to bude první závod mé novodobé běžecké historie, takže vůbec netuším co čekat. První nástřel cíle - pod 50 minut to bude dobrý, pod 47 super a pod 45 = jsem SUPERMAN
Přičemž narážím na problém, že kvůli problémům s kolenem /zatracenej fotbal
/ se mi nepodařilo uběhnout testovací desítku. Běžně běhám 8 km /půlka do kopce a půlka z kopce/ za 38 - 39 minut. Jsou moje cíle vůbec reálné, poraďte? Nevím jestli mě závodní atmosféra namotivuje nebo zpomalí a tak
Ahoj, připojuju se ke koyamovi, při závodě se dá běžet rychleji než v tréninku, u mě je to tak 20 sekund. Ale jak stále opakuje Miloš Škorpil, nepřepalte začátek, u mě první tři kiláky za 4 minuty každý = laktát v nohách a pak už s tím nic neuděláš
Udýcháš to, ale nohy vlečeš po zemi. No, to se mi asi zase stane
)
Dnes jsem si vyzvedl startovní tašku, tričko se mi moc líbí, takže spokojenost. Horší už je to s mojí formou. Posledních 14 dní to jde se mnou z kopce, neuběhl jsem v kuse více, jak 8km. Začla mě brát kolena
. Nevím, co se děje, nechápu to a s blížící se sobotou mě přepadají čím dál tím větší pochybnosti. Obávám se, že celé moje 5-ti měsíční snažení půjde do kopru
...
Platí sraz tragédů v 19:00 za stanem Expa?
Nevíte prosím někdo, proč se tentokrát nemůžou dát do šatny batohy, ale jen oficiální igelitové vaky? Nevím, jak tam nacpu všechny svoje věci
Dneska jsem si tašku vyzvedla a až doma jsem zjistila, že je roztrhnutá, tak ji musím nějak zalepit, aby zůstala vcelku. Ten igelit není moc spolehlivý.
pro cholvia a další:
Blbne mi internet a mám blbej přístup, tak sem tu mco nebyl a možná se pořádně už nedostanu do závodu, tak se těším a kdyžtak bych se teda zúčastnil, počítám s tím v 19:00...pravděpodobně tam budu. Ahoj
Tak letos opravdu bude asi pořádná zima
Jak co nejlépe pořešit předstartovní přípravu (převléknutí se, rozcvičení atd...)? Tak půl hoďky před startem se jít převléknout, rozcvičit a před devátou se začít řadit na start? Je to optimální? Je to můj první start na závodech PIMu, tak vážně nevím, jak to chodí
...
Naopak, letos by počasí podle předpovědi mělo být naprosto ideální, přes den má být 17', tzn. večer bude tak kolem 13', vítr podle předpovědi mírný severovýchodní, co víc si můžem přát :-) Jen to plánovaný posezení po závodě na zahrádce na Staromáku budu asi muset přesunout do vnitřních prostor :-(
Tomas_Pce psal:
Tak letos opravdu bude asi pořádná zima
bugik psal:
můžeš mi prosím napsat číslo kam jsi volala..mě se stala taková věc,že mi přišel konfirmační dopis s číslem,dnes jsem si na jeho základě vyzvedla číslo,kouknu na kontrolu registrace na svý číslo a tam úplě jiný jméno..kouknu na obálku,taky úplně jiný jméno..ale přitom ten konfirm.dopis je na moje jméno a to číslo je i v té obálce...
díky za radu
karolína (teda podle obálky kristýna kosovcová)
choliv: Sraz platí, určo přijď. Co se týká předstartovní přípravy, začínat klus mezi čtvrt a půl devátou je ideální, do startovního koridoru je potřeba jít s nějakým časovým předstihem (když to zvládneš, je dost času na protažení i v koridoru, ale stojí kolem tebe dost lidí většinou) - záleží na tom, jak moc vepředu chceš stát a jak jsi drzý, aby ses tam prodral později mezi lidmi. ![]()
A jak to vidíte s tím počasím? Včera bylo v půl desátý večer na Vinohradech (to je kousek
) 21°C a nechci dopadnout jako loni, kdy jsem si sbalil jako nejkratší kalhoty elasťáky nad kolena... Loni se to dalo úplně v pohodě v letním...
Kámoš používá pro info o počasí tohle :
http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x= … p;ikonka=1
Podle něj se na to dá vážně spolehnout, takže zítra ve 21:00 bude asi pěkná kosa ![]()
choliv psal:
Kámoš používá pro info o počasí tohle :
http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x= … p;ikonka=1
Podle něj se na to dá vážně spolehnout, takže zítra ve 21:00 bude asi pěkná kosa
Jakápak zima, na tu se těším, aspoň se zahřejeme rychlým během
. Hlavně, že se běží od startu rovnou Pařížskou a až 3. km je v Celetné, takže tam už nehrozí ta hrozná tlačenice jako před rokem.
karolína:
viz. http://www.pim.cz/index.php?action=main&subject=82
Tel: +420 - 224 919 209
Ale mozna bych tam spis rovou zasla osobne znova na expo..