reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2008-07-19 08:22:11

vichi Pohlaví - muž
Člen
Místo: Nymburk

Nano Q10 a 3 Lignisul

Ahoj, nedávno mi kamarád doporučil, abych si koupil Nano Q 10 a 3 Lignisul na klouby od jedné firmy.
Nemáte někdo s těmito přípravky už nějaké zkušenosti? Nechce se mi " zase" vyhazovat peníze za něco, co vůbec nepomáhá.
Chtěl jsem si zajít koupit nějaké přípravky od Pangaminu, ale tímto mě celkem nahlodal a  tak teď nevím.
Děkuji

"Jestli už nedokážeš běžet, tak jdi.A jestli nedokážeš jít, tak se plaz.Hlavně pokračuj pořád vpřed a nevzdávej to."

#2 2008-07-20 19:10:15

Lucas Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 4 - Újezd u Průhonic

Re: Nano Q10 a 3 Lignisul

Nedávno jsem měl obdobnou debatu s kamarádkou, která dělá magistru v lékarně. Přiznám se že jsem k většině těch "zázračných" přípravků skeptický, a obzvlášť k těm, co inzerují v televizi. Dostalo se mi jednoho doporučení a nemám důvod mu nevěřit. Údajně nedávno byl do volného prodeje uvolněn přípravek, který do nedávna byl pouze na předpis, protože na rozdíl od většiny přípravků se jedná o lék, nikoliv potravinový doplněk. Jmenuje se Condrosulf 400 a je to od nějakého švýcarského výrobce.  Doporučila mi koupit dvě balení (jedno obsahuje 60 tablet). První brát 2x denně 2 tablety a následně druhé balení 2x denně 1 tabletu. Nemá cenu to prý brát pořád ale tuto "kůru" zopakovat tak 2x do roka. Jakmile doberu nějaké gelatinové tablety co mám doma, tak to zkusím.

Board footer