Sto zvířat nové album Rozptýlení pro pozůstalé - prostě úžasný.
Zdravím Petra z okolí Prahy-Pankráce, který měl ve čtvrtek okolo 21.00 naladěnou ve sluchátkách při běhu frekvenci rádia BEAT, a který byl pravděpodobně historicky prvním posluchačem, jež v rámci tréninku zavolal do jeho studia. Mně i Vlastovi zvedl náladu o 100% a určitě v těch 36 letech jeho osobák v maratonu (okolo 4:15) není konečný. A když tam nějaká posluchačka (desítku má za 45:00) napsala, že její otec 65let? stár má z mládí maraton za 2:42 a desítku ještě dneska běhá za 42:00, tak jsem se začal červenat
.
Editoval Mirek Kostlivý (2008-02-03 15:15:49)
Tak zítra večer na BEATu: http://radiobeat.cz/cs/
zazní opět moje oblíbená hudba do sluchátek běžcům, kteří budou běhat v pozdních nočních hodinách (mezi 20:00-23:00). Musí dojít i na ty Joy Division (má je rád Homér), zvláště když jsem viděl o nich a hlavně jejich zpěvákovi Ian Curtisovi ten skvělý film "Control". Všem lidem bez deprese jeho shlédnutí doporučuji!
Mirku to je skvělá zpráva, já mám tu kapelu moc rád. V těch 20:00 si tě naladim až pudu běhat, sice asi nevydržim běhat až do 23:00 ale kdyžtak si to pustim doma.
Díky
Ahoj, ja beham za hudby E2. Jsem zacatecnik, takze na tu hodku behu mi to staci, nez ty pisnicky zacnou hrat zase dokola
mno,,,,tedy hudba je pro mě základním kamenem vytrvalosti....bez konkurence u mě vítězí elektronická hudba...Můj výběr se skládá s dance-house-vých skladeb (pouze mé vybrané chytlavé hitovky), které davají ten správný impulz a jak je už zminěno určitou euforii, kde jednoznačně zapomenete na zátěž při běhu!! a zda-li jste vyčerpaní na nějakém stoupání,,,jen doporučuju schranz!!Nenechá vás v klidu,tento styl se pohybuje kolem 150 a více BPM (úderů za minutu). Ne každému se ale libí elektronická hudba,,,a záleží na každém jedinci co mu vyhovuje.....,,,,každopádně jednoznačný můj názor: HUDBA a BĚH = skvělá kombinace...
Tak poslední měsíc valím jen a pouze na Papa Boe's Jazzband. Zjistil jsem, že na dixiland se běhá báječně.
VanaXXL psal:
Tak poslední měsíc valím jen a pouze na Papa Boe's Jazzband. Zjistil jsem, že na dixiland se běhá báječně.
Mohu potvrdit. Měl jsem za to, že ideální bude např. Kabát či něco v tomhle stylu.. ale nejvíc mi zabírá fakt Jazz...
Omlouvám se za trochu OT, ale nechce se mi zakládat nové vlákno a s hudbou to souvisí, tak snad nedostanu ban:-)
V 80. letech působila na severu Čech skupina Emise, já osobně jsem jí řadil a stále řadím v té době mezi hudební špičku, ale víte jak to tenkrát chodilo... přehrávky, politika... atd. Skupina se pak z mnohých důvodů rozpadla. Tehdejší bubeník Petr Kadlček ale nyní chystá znovuzrození této kapely. Tak jestli je tu někdo, komu název Emise něco říká, tak nahlídni na http://www.emise2.cz/
To je různé, tak třeba Bon Joviho, AC/DC, Alice Cooper, Kiss, prostě energické písně ![]()