hundesport.k9 psal:
Je to pravda že na závodech na (půl)maratonu nesmím mít mp3 přehrávač???
Zrovna jsem ti chtěl hodit kopii odpovědi z komkurenčního fora a teď koukám, že se tam diskuze účastníš..ták nic.
Jinak, já běhám bez muziky a v hlavě si při běhu znovu a pořád dokola pouštím videa z různých triatlonů z youtube a čt4.
Tak se pridam se svou troskou do mlyna, asi tuhle kapelku neznate, ale jmenuje se O.A.R., narazila jsem na ni nedavno a beha se pri ni skvele...jinak klasika Wohnouti, Gunsni, SOAD, Redhoti...
klasický rock od Bruce Springsteen ![]()
r4d3k: Můžeš mi dát ten odkaz? Mě to zajímá, dlouhé běhy bez muziky nejsou pro mě to pravé, ale ještě jsem se nesetkal s tím, že by to bylo vyloženě zakázané (je pravda, že na půlmaratonu jsem byl zatím jednou v Pardubicích).
JInak poslední závod: Guilt Machine - On This Perfect Day, Karmakanic - Who's The Boss In The Factory, The D Project - Shimmering Lights. Přes prázdniny jsem hodně točil dokola IQ - Frequency.
Editoval Pegas (2009-09-22 20:52:34)
Tak jsem to nedávno vyzkoušela taky, syn mi na svoji MP3 cosi nahrál a strčil mi to do ruky, prý to bude dobrý. Byl to MIG 21. Dost jsem se pobavila, jen ten běh...
Když pominu to, že z bezpečnostních důvodů jsem rezolutně bez sluchátek (už jsem pár úchyláků zažila), tak Vám mohu jen závidět, páč já mám každý uštní boltec jinak stavěnej a v jednom, kterej je málo propadlej mi nic nedrží
.Jsem odsouzena, ale dělám to jinak pouštím si to klasicky:)..postahuju si různý pecky:)...dám si tám klidnější, když budu snít o ideálním chlapovi:) a pořádný pecky:), když mi to parádně poběží
...