Já taky přijdu, teda snad... S pomalým tempem 100% souhlas. ![]()
A Jirko, 1:50 na to, že jsi letmý houbař z Krče a kromě závodění jsi koukal, jestli nenajdeš nějaký hříbky podél trati, to není špatný. ![]()
Editoval Oslík (2008-09-08 11:39:14)
...a kde se scházíte??na metru nebo u labutě?? a v kolik??mám brát košík na ty houby ??:-))
Srazů máme několik, na různých místech a s různou frekvencí - jsme skoro jako metro. ![]()
Pokud se nepletu, jsou srazy u Labutě v 18:00 nebo v 19:00, příp. na metru Roztyly v 18:45. A možná jsem ještě na nějaký zapomněl.
Košík na houby? Nevím. Jirko, rostou, nebo jsi v Maďarsku žádné nenašel (a tudíž tam jel zbytečně)?
jirka.strang psal:
Oslík psal:
A co úterý - poběžíte teda ten závod? (http://www.maraton.cz/propozice/index.asp?id=3285) Já určo ne, ale jestli chcete, tak si ho můžete zaběhnout, já si něco vyfotím, něco napíšu na behej.com a budeme všichni spokojeni. Nebo dáme zase jen klus?
A jak vlastně dopadl ten Maďar Jirka? Víte to někdo? Vypadá to, že on sám se nám tu nepochlubí.![]()
![]()
![]()
Maďar Jirka dal krásných:( 1:50, průmer tf 182, teplota vzduchu někde kolem 37 stupňů ( první to dal někde kolem 1:08 ) no fakt taková procházka peklem
no tak koukám, že si v úterý půjdu klusnout sám....o víkendu budu mimo, tak že další závody jsou až Stromovka
To Jirka: Budapešt je hezká, nedivím se, že si nepospíchal do cíle ![]()
Editoval Štefan (2008-09-08 12:48:49)
....aha takže musím trfit správnou soupravu ve správný stanici??
Ahoj houbaři, já hledám jen klíšťata, houby jen občas. Nevím jak zbytek bandy, ale já se dnes omlouvám...je to druhý den po závodech , dnes to bude bolet nejvíc....učím se chodit....tak že dnes to fakt vzdávám....příští úterý ( pokud bude pěkně ) už dám ale obě kola ( 18 i 19 hod ).
To Oslík: Chlape, do Budapesti jsem si košík vzal........( to je nějaký nový nařízení, že prý kdo běhá do v Krčáku, musí běžet v Budapesti s košíkem....no nejsem hňup, naštěstí mám kamaráda, co má vlčáka, tak mi košík půjčil......člověče, ale blbě se s tim pije:( )
Editoval jirka.strang (2008-09-09 08:43:55)
No tak to si rozumíme, u mě stejně vždycky skončí většina pití na dresu, i když nechci.
A nebylo to neřízení tak, že máš tlačit před sebou NÁKUPNÍ košík? ![]()
Tak je to jasný - Maďar Jirka dneska nepřijde, bude to bez mezinárodní účasti. Nevím, jestli se připojit u Labutě v 19:00 nebo na Roztylech v 18:45. Nevím, jak bych to na těch Roztylech našel, vyzvedne mě někdo u východu z metra třeba v 18:40?
A kdo poběží dneska od sedmi od Labutě?
Editoval Oslík (2008-09-09 10:29:26)
Ahoj, tak naše osvědčená dvojice poběží v 18:00 od Labutě, v 18:45 bychom mohli cválat kolem Roztyl a v 19 být u Labutě připraveni na druhé kolo. Tak doufám, že se nemineme.
Ahoj,
všechny moc zdravím po návratu z dovolené. Sváťo, Roberte a Martine, dnes se mi s vámi sejít nepodaří, z naší čtveřice jdeme jen 2 a máme sraz v 19.00 na metru Roztyly. (Upřímně se nedivím, že jde Karolíně z míst a časů našich srazů hlava kolem!)Mé neúčasti však rozhodně nemusíte litovat, jdu dneska fakt za houbaře. Jsem po dovče notně unavená, věnovala jsem se tam několika sportům najednou - bohužel až na běh. Však toho budu v sobotu v Kladně trpce litovat. To další úterý budu určitě ještě stále houbařit, pak už bude možné, doufám, se se ctí připojit. Těším se.
Ahojte ve spolek,tak já bych se přidala ve stanici roztyly k soupravě s Oslíkem v těch 18.45 a počítám ,že se připojíme ke Sváťovo cválající soupravě okolo :-)...třeba bude mít souprava s Vav předstih a připojí se taky :-))
v každém případě budu zastupovat funící pomalý vagón,připraven se v případě vysoké rychlosti odpojit :-))
karolína
Ahoj Karolíno,
tak já se zmáčknu a budu i s kamarádem Martinem v 18.45 na kraji lesa (když pojedeš metrem do stanice Roztyly, dáš se po výstupu z metra vpravo a dojdeš po asfaltovém chodníku k lesu). Zkusíme se připojit ke Sváťovi a Robertovi, ale já se jich dnes rozhodně neudržím. Ty určitou šanci máš, Eva Tě chválila, že běháš dobře. Zda a hlavně KDE a v KOLIK se sejdeme s Martinem alias Oslíkem mi v této chvíli příliš jasné není.
Věra
..ááááááá už se nám to začíná rýsovat :-)),takže já se pokusím nabrat Martina alias Oslíka na výlezu z metra Roztyly (nepřijedu metrem - budu čekat hned jak se vyleze nahoře ven) jak navrhoval původně v 18.40..na kraji slovutného lesa budeme cca 18.42..18.45 setkání s Věrou a cválajícím Sváťou......trošku mi akce připomíná kulový blesk...nevím , zda bychom si neměli všichni sjednotit čas :-)
Tak tady jsem něco propás, do Roztyl už to nestíhám, připojím se u Labutě v 19:00, snad nebudete čekat na Roztylech...
koukám docela vtipná diskuse......co trénujete??? Orientační běh ??
Jasně, Jirko, máme takovou soutěž: "Najdi Oslíka", zrovna dneska byl na Roztylech, příště (v sobotu) se může objevit třeba na Staromáku, nikdo předem neví. ![]()
Ale dneska to bylo dobrý, nějak jsme se připletli do cesty závodníkům (jako opravdickým závodníkům s čísly), takže jsme možná i zrychlili. ![]()
Ale ke konci už byla v lese docela tma, možná by nebylo od věci posunout to na šestou. Nevadilo by vám to někomu? On má Jirka strach z toho, že mu v tý tmě někdo za běhu ukradne jeho podepsaný trenky, tak se dneska vymluvil, že je unavený, ale důvod je jinde... ![]()
sakra, nemusíš vše hned vykecat.....no co, když tak doběhnu bez písmenek:(
s tím posunitím na 18 souhlasím.....ať si ještě užijem světla...až bude tma dřív, tak potom mi to je už jedno......jen tak si představuju to sdádo s čelovkama:)))))) no to bude sranda
mimochodem, dnes si neplánovaně dím 10 Km v krčáku...už to snad poběží......vybíhám někde kolem 17:00 z Kunratic, poběžím velké kolečko ( stejně jako vždy s bandou ) nepřidá se někdo ??
Takže příště posun na šestou hodinu, může být?
A máme tu ještě jeden dotaz - od posledního týdne v září mám školu a oni tam asi (zatím) neví, že v úterý večer běháme v Krčáku a z těch málo hodin, co bych tam měl být, tam mám být zrovna v úterý večer. Takže bych prosil o výběr jiného dne. Třeba čtvrtek by byl fajn. Vadilo by to někomu nějak zásadně?
Ahojte vespolek,souhlasím se vším,kromě po a ut můžu,18 je ok,ale úplně nejnej by byla 17,ale chápu že ne každý stíhá z práce,tak se přizpůsobím a budu shánět hlídání ochotné vykoupat a uložit :-))...jinak včera to bylo super a těším se na příště :-))
karolína
Oslík psal:
A máme tu ještě jeden dotaz - od posledního týdne v září mám školu a oni tam asi (zatím) neví, že v úterý večer běháme v Krčáku a z těch málo hodin, co bych tam měl být, tam mám být zrovna v úterý večer. Takže bych prosil o výběr jiného dne. Třeba čtvrtek by byl fajn. Vadilo by to někomu nějak zásadně?
ANO, VADILO BY TO MĚ....JEN Z PRINCIPU:)
No jo...tak nevadilo...no.....
jirka.strang psal:
Oslík psal:
A máme tu ještě jeden dotaz - od posledního týdne v září mám školu a oni tam asi (zatím) neví, že v úterý večer běháme v Krčáku a z těch málo hodin, co bych tam měl být, tam mám být zrovna v úterý večer. Takže bych prosil o výběr jiného dne. Třeba čtvrtek by byl fajn. Vadilo by to někomu nějak zásadně?ANO, VADILO BY TO MĚ....JEN Z PRINCIPU:)
No jo...tak nevadilo...no.....obecně se asi začneme pomalu ,,zazimovávat,, tak bych navrhoval přidat i den o víkendu.....lepší je Neděle....myslím....co ?
asi nezačnem hned, ale můžeme začít plánovat.....a mimochodem můžem i jinam, než je krčák
Editoval jirka.strang (2008-09-10 10:42:36)
jirka.strang psal:
..až bude tma dřív, tak potom mi to je už jedno......jen tak si představuju to sdádo s čelovkama:)))))) no to bude sranda
:) Čelovka není potřeba, v Krčáku je i v noci světla dost na to, aby člověk viděl pod nohy. A když napadne poprašek sněhu.. to se pak noční les úplně rozsvítí - a to je pak ta pravá romantika! :)
Odjíždím do Číny, těším se na vás v říjnu.
No tak můžeme někdy na Vítkov, běhat tam 2,6 km dlouhý kolečka, nebo do Stromovky... To mám o něco blíž, nebo do Riegráků, ale tam je to dost úzký...
Tak Eva jede do Číny, takže Maďar Jirka, Španěl Alois (mimochodem, kde ten se fláká?), Španěl Michal, Bulhar Sváťa, Bulharka Věra... Ještě že pojedu na to Slovensko, jinak bych si připadal hloupě v takový mezinárodní společnosti. ![]()
Ola Amigos!
Dneska jen ve zkratce, do práce nastupuju až příští tejden tak napíšu víc.
Ale k věci.
Je to tady skvělý, běhá tady asi 3 miliony lidí a nikdo na Vás divně někouká, když jedete autobusem oblečeni v běžeckém:-)
Odpoledne se válim na pláži a piju pivo, který je tady levnější a lepší než u nás. Pak si plávnu v moříčku a večer zahajuju druhou tréninkovou fázi a jdu běhat:-)))
Do Prahy se nechci nikdy vrátit ale vim, že bohuzžel budu muset. Doufám, že tréninky v Krčáku vydrží minimálně do zimy abych Vám o tom mohl povyprávět osobně.
Mějte se.
Miguel
No né, ten Miguel se ale má! Těšíme se na další zprávy.
Jinak já si teď s vámi ve všední dny už nezaběhám, od šesti nestíhám. Ale možná mě Jirka vezme někdy v neděli s sebou na jeho pověstný výběh Praha Kralupy (dopředu slibuji, že budu zdržovat jen prvních 25 km, pak sednu na vlak). Stále platí, že když to někomu někdy nevyjde v šest, je vítán v naší skupince od sedmi , v úterý i ve čtvrtek, v létě i v zimě.
Ještě musím podotknout, že se mi moc líbí název Klub letmých houbařů. Je velmi výstižný. My jsme si sice kdysi začali říkat Maraton klub Krčský les, ale to jsme byli ještě mladí a rychlí. Navíc nikdo z nás netušil, že náš oblíbený les vlastně vůbec není Krčský. Teď vše tak nějak více odpovídá realitě.
Ať se vám dobře běhá a sem tam najdete i něco jiného než prašivky.
Jen tak mimochodem, půjde se někdo z vás (asi kromě Miguela
) podívat v sobotu večer na Grand Prix? Že by nás tam povzbudil, zkusil udělat fotku nebo videozáznam a tak? ![]()
Jen košík asi nemá cenu brát, v centru jsou houby dávno vysbíraný cizincema. Turisti... ![]()
Oslík psal:
Jen tak mimochodem, půjde se někdo z vás (asi kromě Miguela
) podívat v sobotu večer na Grand Prix? Že by nás tam povzbudil, zkusil udělat fotku nebo videozáznam a tak?
Jen košík asi nemá cenu brát, v centru jsou houby dávno vysbíraný cizincema. Turisti...
Uvidím, jak se budu cítit po návratu z Kladna, ale rád bych se na Staromák alespoň došel podívat. Houby zkusím sbírat na Lapáku! ![]()
to štefan: Prosím hoď mi nástřel tvého tréninku, jak to půjde ( o víkendech ) tak bych se občas připojil...už mám po sezoně, tak bych mohl zpomalit:)
a pro ostatní.....jak vypadá ta dohoda s přesunem na čtvrtek? od kolika to dáme ? je fakt, že bych radši od 18, dokud je světlo....až bude už v 18 tma, tak bych to hodil klidně na 19...jen ať si užijem za světla...ale to je jen návrh...chápu, že někdo nestíhá......a co třeba ta Stromovka ?? tam můžem kroužit, nebo na cyklostezku...???
Jirka
Editoval jirka.strang (2008-09-15 11:11:43)
jirka.strang psal:
to štefan: Prosím hoď mi nástřel tvého tréninku, jak to půjde ( o víkendech ) tak bych se občas připojil...už mám po sezoně, tak bych mohl zpomalit:)
a pro ostatní.....jak vypadá ta dohoda s přesunem na čtvrtek? od kolika to dáme ? je fakt, že bych radši od 18, dokud je světlo....až bude už v 18 tma, tak bych to hodil klidně na 19...jen ať si užijem za světla...ale to je jen návrh...chápu, že někdo nestíhá......a co třeba ta Stromovka ?? tam můžem kroužit, nebo na cyklostezku...???
Jirka
To Jirka: zatím jestě nemam nic dlouhé v plánu, v sobotu poběžím Baroko maratón, pak bych se chtěl zučastnit World harmony run-u ( trasa v ČR http://www.worldharmonyrun.org/czechrepublic/trasa), hlavně 2.10. Telč - Česé Budějovice 94 km, ostatní etapy už asi jenom kousky. Takže od neděle se na to začnu připravovat, pak na konci října Stromovka a na konci listopadu dvojmaratón Poruba. Skutečně dlouhé běhy (nad 60 km) nejdříve od půlky prosince. Společné treninky od 18 h nestíhám.
Editoval Štefan (2008-09-15 12:33:04)
Štefan psal:
jirka.strang psal:
JirkaTo Jirka: zatím jestě nemam nic dlouhé v plánu, v sobotu poběžím Baroko maratón, pak bych se chtěl zučastnit World harmony run-u ( trasa v ČR http://www.worldharmonyrun.org/czechrepublic/trasa), hlavně 2.10. Telč - Česé Budějovice 94 km, ostatní etapy už asi jenom kousky. Takže od neděle se na to začnu připravovat, pak na konci října Stromovka a na konci listopadu dvojmaratón Poruba. Skutečně dlouhé běhy (nad 60 km) nejdříve od půlky prosince. Společné treninky od 18 h nestíhám.
no reálně, pro mě to je kolem 50 Km, to mi stačí...Stromovku poběžím taky, pak kouknu na ten dvojmarathon
dík J
Takže já bych to viděl, že se sejdeme zítra v 18 h u Labutě (resp. v 17:45 na Roztylech) a za klusu domluvíme ten čtvrtek - to jde, ne? Kdo zítra může od 18?
Edit: To počasí je na pytel, jestli bude zítra pršet, tak na mě asi nečekejte, nemám pocit, že bych chtěl dvakrát zmoknou při tréninku během jednoho dne... ![]()
A jak nás minule Martin zval na ten "jeho" závod, chystáte se někdo? Já bych tam asi i jel...
Editoval Oslík (2008-09-15 16:44:00)
..hlásím se :-)),v 18 u labutě,...snad bude lepší počasí...s jakou počítáte rychlostí??...jako objektivní zpomalovací článek bych vzala pejska...tempo letmých houbařů by jí vyhovovalo,ale chrtům nestačí :-))
karolína
to karolína : neboj, myslím, že tvůj hafík 3:30/km umí, ne ??? hihi...neboj......5:30 ? 6:00 podle všech.....neboooooj
tak to vypadá, že nezmoknem, tak že v 18:00 čekám u labutě !!
V 18:00 - jdu taky.
Flying Mushroom Picker Sváťa
Já dneska nepřijdu - pořád jsem nějak zničený ze soboty, tak se necítím na dvoufázový trénink. ![]()
sprosťáku, tomu belhání říkáš trénink ????? ![]()
dnes jdem krmit veverky
Editoval jirka.strang (2008-09-16 16:51:32)
Maďar Jirka: Dneska jsi chytrej, co? Já nevim, od koho jsem okoukal luxus nechodit po závodě na společný klus. ![]()
Nějak domluvte, jestli příště ve čtvrtek nebo ještě příští úterý nebo jak a dejte vědět... Příště snad dorazím...
Můžu kdykoliv kromě středy, čtvrtku, pátku, soboty, neděle a pondělí. ![]()
Editoval Oslík (2008-09-16 20:42:09)
ahoj Oslíku,
dneska "jsi tedy o moc prisel,ze si s nama nebyl - STOP-"...nevím zda se Jirka se Sváťou domluvili,ale já nepřijdu určitě,neb začíná období schůzek rodičů a přátel školy - tak si pujdu trošku pocuchat nervy :-)...
nalezenýc hub - 0 (slovy nula)
nakrmených veverek - 0(slovy nula)
Bylo to dnes opět skvělé! :-)
karolína
P.S....Jak tam dáváte ty hezký smajlíky?
Chudinky veverky, on si na vás počká myslivec a to pak bude běh, až vás bude prohánět, že jste se o oříšky nepodělili s veverkama. ![]()
A ty jsi, Karolíno, paní učitelka, nebo jak, že tam musíš být tak často?
P.S.... Musíš je povolit pod oknem, kde píšeš zprávy a pak je psát bez pomlčky, jen dvojtečku a závorku. Asi takhle: ![]()