Hele Jirko, nemate v praci volny misto? Me by takova prace taky vyhovovala ![]()
...pekné Jiříku,veru pekné....jsi šikovný pionýr chlapče!!!už jsem tam zkusila něco napsat ![]()
to já ne, to template:))
Vybíháme zítra v sobotu, ve 13 od Labutě, po cyklostezce směr Vltava a pak doleva směr Zbraslav (celkem cca 20km) - info pro ty kteří se ještě neodvážili na stránky KLHK ![]()
Na webu přidáni další členové, prosíme ostatní, aby své kontaktní maily nahlásili buď mě nebo na maďarskou centrálu. Navíc přibyly nové rubriky - evidence plnění povinností KLHK a vybereme taky lídra klubu, tak čekám na názory. ![]()
Pobrezni hlidka
...Panove, smekam pred Vasi napaditosti ![]()
Ahoj houbaři:-), po Krčáku běhám taky, ale většinou někdy přes den a asi taky na vás dost pomalu, cca 5,45/km, kdyby se ale někomu v tuhle dobu chtělo, rád se přidám...
...po krčáku 5:45...to je slušný tempo...v týhle rychlosti jsou houby už rozmazaný ....a předbíháme i veverky..určitě se někdy přidej...nebo napiš a třeba se někdo přidáme k tobě :-)
to Michal:..já se tedy teďka cítím daleko bezpečněji když máme i pobřežní hlídku ( například zrovna u Labutě nebo když je rozvodněný potok) - já Tě tedy ještě neznám ale představu mám teď už zcela jasnou - opálená vypracovaná postava,červený plavky a ta červená záchranářská věc
karolina : no do vypracovany postavy ma mejch 68kg hodne daleko
Ostatne, budes mit moznost si to v prosinci overit. Zatim ahoj.
...no, jen jesti jsem to blbě neměřil:-), ohledně tempa mám občas pocit, že se moc nehýbu z místa a houby rozhodně rozmazané nejsou...nechce se mi vypisovat nějaké konkrétní termíny, pokud ale máte někdo čas třeba ve středu kolem poledne, tak se rád připojím, běhám z Roztyl nebo od Chrpy
Hola, tuto sobotu kolem 10:00 z krčáku k vltavě, tj 20 Km tempo 5:30, ( tato info i na stránkách KLHK )
Ahoj skupinko z Krcaku,
uz nejakou dobu vas z povzdali sleduju a tise zavidim. Do lonskeho podzimu jsem v Krcaku/Kunrataku behala temer denne nejakych 5 let, vetsinou sama. Ted jsem (bohuzel) v zahranici a tak jenom teskne vzpominam na nadherny behaci podzim v tomhle lesoparku (nejhezci rocni obdobi) a doufam, ze vam to jeste dlouho vydrzi... protoze od unora, az budu zase doma v CR, pokud proti tomu nikdo z vas nebude nic mit, hrozne rada bych rozsirila vase rady...
Mejte se fajn a at vam to beha! :-)
Ahoj Melounku...věřím ,že vydržíme a neboj v Krčáku je krásně pořád :-)
krčák je otevřený nejen pro melouny, ale i pro jakékoli jiné ovoce:)))) ( nejzvláštnější ovoce v Krčáku je nyní oslík...to je fakt divné ovoce ) :-)
vím, že pozdě, ale přecejen......dnes mám s sebou věci a kolem 16:30 -17 vyběhnu z Kunratic, podle počasí....ale asi 10 Km v tempu 5:30 - 6, podle tmy:) nepřidá se někdo ?
Jaké tratě v Krčkáku běháte? Tady jsem načmáral základní (kolem celého lesa, cca 8 km): http://www.mapmyrun.com/run/czech-repub … /359276953
...to je přesný okruh lesa,i ta vzdálenost odpovídá....je to neše trasa,ale někdy běháme 10km značená červenejma značkama asi tak z 80 % se drží okruhu ale zabíhá víc do lesa a zase zpátky na okruh...ale jak je ted tma už v 5 tak se držíme na malém vnitřním okruhu (asi 3km asfalt) a občas sbíháme dolu k bývalé zoo a zase nahoru...ale taky běháme třeba k Vltavě ![]()
trasa se domlouvá přímo na místě....no většinou je to ta 8 ka....občas k ní nějaký pytel, aby to byla 10ka....to se mi ale moc nechce, vetšinou to nestíháme za světla a to se mi moc mimo cestu nechce....tak že vlastně běháme tvé kolečko...v poslední době ale běháme o víkendech k vltavě, po cyklostezce...a je to super....tak se můžeš přidat:)
.....hola hola Houbaři!dneska 19 Roztyly - bude svítit měsíček ![]()
...ahojte vespolek...pokud by měl někdo chuť,tak zítra 9 hod u Labutě....výběh cca 20km...
to si někdo žije...já v 9:00 drtím v práci a tady si někdo běhá
buuuuuuu
karolína psal:
.....hola hola Houbaři!dneska 19 Roztyly - bude svítit měsíček
...no u nás v Řepích jsem si ho ňáááák nevšiml...asi sis ho vzala do Krčáku:(
jirka.strang psal:
to si někdo žije...já v 9:00 drtím v práci a tady si někdo běhá
buuuuuuu
Ale Karolina chtela bezet v pondeli, to byl svatek. Opravdu jsi Jirko makal? :-))))
Jinak v devet taky normalne makam. :-(
..děkuji Ti Rosťo,že si se mě zastal!!měsíček svítil ve čtvrtek a v 9hod se utíkalo svátečních 16,5 km... no ale žiju si to je pravda....prostě jako předseda!!aspoň víte,koho jste si zvolili :-)...tak zítra - čtvrtek!! - 9:30!! - kdo má chuť,nad kultivovaným kopcem nad mlýnem na okruhu :-)
to Jirka:...ta myšlenka Kralup o víku se mi líbí!!:-)
Ahoj Houbaři, pokud by jste někdo vyráželi během týdne někdy dopoledne, tak dejte vědít, rás bych se připojil. Hezký den všem.
.ahojte houbaři.....kdyby se někomu chtělo ve čtvrtek ve 14hod nad kultivovaným kopcem nad mlýnem máme sraz s Jančou...já jdu tak ve 13:50 od krále václava...mějte se všichni krásně!!
Ahoj Karolíno, pokud by nevadilo, rád bych se čtvrtek připojil u Václava...včera jsem se ve Stromovce při Nike běhu potkal s Oslíkem, říkal že by možná snad... třeba...a pokud mu to ...náhodou vyjde :-), běžel také..., mějte se všici..
výborně!!takže sraz č.1 mezi 13:45-13:50 u restaurace u Krále Václava - bývala tam ZOO (doufám Dav že nemyslíš ulici u krále václava :-)) - ta je kousek dál) - sraz č.2 nad kultivovaným kopcem nad mlýnem ve 14 - Jani vydrž.....
...jasně, že jsem myslel tu hopsodu:-), ..o ulici toho jména přiznám se, že nemám ani ponětí, zkusím to směrovat na těch 13.45 a budu se snažit být přesný...
Ušatý ovoce dnes ne, ale zítra bych se proběhnout šel... Tak v jednu, ve dvě... Nechcete někdo taky klusnout? Karolíno? ![]()
...nepůjdete někdo zítra dopol nebo brzy po obědě??
..já bych mohl zítra dopol, jen ještě nevím úplně jistě, jestli jsem nachcípaný a jak moc:-)
Kdyby to nešlo, tak bych se prostě odpojil..., navrhuji sraz v 11 nad 2K ( takhle jsem překřtil ten váš kultivovaný kopec..., pro mě to ale bude vždycky kurevskej krpál, všimni si prosím obě K v názvu zůstavají :-)
... a nechceš raději na Roztylech???nebo odkud poběžíš??prostě navrhuju se sejít na STARTU ...jinak 2K se povedlo ![]()
...tak jo,Roztyly jsou pro mě ideální..., ještě lépe ta asfaltová rovinka nahoře tak 100m nad metrem,... čas, tedy 11hod zůstává..., za pochvalu dík :-)
Ahoj Davide,doufám,že tě ještě zastihnu...vypadlo mi hlídání,takže to časově nezvládnu...nezlob se prosím
karolína psal:
Ahoj Davide,doufám,že tě ještě zastihnu...vypadlo mi hlídání,takže to časově nezvládnu...nezlob se prosím
OT...alias povzdech: Vy se máte, se domluvíte a vyběhnete si společně (když teda zrovna vyjde hlídání). Já se "domluvím" sám se sebou a vyběhnu vždycky sám... Tak si toho važte..:-)
2 Karolína: mám pocit, že se potkáme v garáži... je to tak?
..alespoň nějakou výhodu má Praha :-)....tam u Vás je zase krásně - tam to musí běhat úplně samo,ne??....
v garážích se uvidíme,konečně snad dáme to pívo :-)
a kdybys měl cestu do Prahy ,tak se k nám Houbařům určitě přidej!!máme tu i K2!!![]()
Trochu jsem tunil webovky... Snad se budou líbit... ![]()
Pěkné,Oslíku,pěkné..opět máš pár bezvýznamných bodíků...jen té předsedkyni jsi mohl vybrat nějaké foto s optimističtějším výrazem,takhlo to vypadá,že žádný houby fakt nerostou....jinak zítra ,kdo by měl chuť,v 9 hodin na Roztylech na asfaltce od metra směrem k lesu
...čtvrtek 18.12. ve 14 hod na K2 :-)...kdyby se někomu chtělo
ahoj, stedrodenni krcak plati 7,45 na Roztylech, jak je psano v RUNu?