Tak se mi při delším běhu podařilo ulovit to, co už více lidem na tomto fóru. Černý palec. Jen řeším jednu věc: co s tím uvolněným nehtem po krevním výronu? Nechat ať odroste, ustřihnout kam to půjde a nechat dál růst, nebo zamířit na chirurgii a nechat strhnout? Poslední varianta se mi moc nezamlouvá, protože to znamená pár dnů určitě neběhat... :-( Jak jste to řešili vy a s jakým výsledkem?
Já jich mám teď několik černých a vždycky je nechám v klidu. Po čase nakonec každý nehet odpadne sám :-).
Ja to nechavam tak. Okrem vzhladu je to v pohode. Odstranenie tohto estetickeho nedostatku trva cca jeden rok (u mna). Ked uz je skoro v poriadku, tak sa akosi pritrafi opät nejaky problem a som na zaciatku.
počkat počkat..až tak jo? To jsem něvěděla, že z běhání vám můžou žčernat nehty.A čím to je?Že naráží palec až na kraj boty? Nebo, je bota moc pevná?Tohle fórum je báječný,člověk se tady dozví takovejch věcí..![]()
megatraged psal:
počkat počkat..až tak jo? To jsem něvěděla, že z běhání vám můžou žčernat nehty.A čím to je?Že naráží palec až na kraj boty? Nebo, je bota moc pevná?Tohle fórum je báječný,člověk se tady dozví takovejch věcí..
Mě to udělaly například špatné ponožky při maratónu (Alpine Pro).
U běhání se mně to ještě nestalo, ale u jinejch sportů typu "brzda - plyn" celkem běžně.
NO,to tu taky eště nebylo.Největší kopyto a bude radit.Mám oba ukazováky na nohách černý,(jak směšné) boty o 1,5 čísla větší a nafackoval bych si.Prostě sem si boty,den za dnem,pořád víc povoloval,protože pořád nebyli dost pohodlný,až dojely(prsty) dopředu a bylo to.Už vim,proč maj boty tkaničky.Trvalo mi to pouhých 48 let.