Jo, byla to velka parada. A to jeste v cilovy rovince foukal skoro metrovej protivitr
pepino psal:
Jo, byla to velka parada. A to jeste v cilovy rovince foukal skoro metrovej protivitr
...veď preto nevypúšťal záver.Musel to nejako vykompenzovať :-) ....teda naozaj to bol neskutočný beh. Už len tešiť sa,čo chlapci predvedú v štafete.
Pefo, díky za opravu. Na té dnešní 200m jsem měl pocit, jako kdyby Bolt dostal kapky a měl za úkol 1. se chovat slušně a za 2. zaběhnout rekord. A tak hleděl celou cílovou rovinku na časomíru a tuhnul. Hned za cílem se otáčel, aby věděl jak to dopadlo. Dokážete si představit, jak by to vypadalo, kdyby měl v zádech vítr +2m/s a ne proti 0,9. Hrůza pomyslet
.
No tak teda pánové, asi jsem mimozemšťanka, ale nikdy by mě nenapadlo hledat za Boltovo stovkou nějaký výsměch soupeřům? Podle mě se jenom nebere tak strašně vážně, jako někteří ostatní. A tím je mi moc sympatický. A navíc je to fešák ![]()
No vidis, a pritom aspon na polovicu divakov posobil presne naopak - ako nezrely, saskujuci sportovec (aj ked rychly).
V jeho veku by si mal uvedomit, ze ho sleduje viac ludi, ako len kamarati zo susedstva a z byvalej strednej skoly.
Mato nevím jestli jsi se díval na zápas v basketu USA-Španělsko, to co předváděli američtí hráči ještě před skončení zápasu si myslím, že bylo daleko horší než to co předvádějí atleti! To nezešměšňovali soupeře, ale celý svět. Ale jsou nejlepší, i když Španělé jim byli velice vyrovnaným soupeřem!
Nepozeral som sa, prave kvoli tomu, ze nemam rad hviezdy z NBA. Basketball vedia hrat, ale to asi tak vsetko, co sa na ulici dobre naucili, ked boli mladi. Najhorsie na tom je, ze presne taketo chovanie si prenasaju maldi aj do inych sportov, kde vobec nema co hladat...
To v dnesnej dobe uz nestaci zvitazit a byt najlepsi? To musis spravit takym sposobom, aby super zostal zatlaceny v zemi. Kde je respekt, cest a uznanie? Asi uz starnem.
S tím s tebou souhlasím!!!!!
Mato psal:
Nepozeral som sa, prave kvoli tomu, ze nemam rad hviezdy z NBA. Basketball vedia hrat, ale to asi tak vsetko, co sa na ulici dobre naucili, ked boli mladi. Najhorsie na tom je, ze presne taketo chovanie si prenasaju maldi aj do inych sportov, kde vobec nema co hladat...
To v dnesnej dobe uz nestaci zvitazit a byt najlepsi? To musis spravit takym sposobom, aby super zostal zatlaceny v zemi. Kde je respekt, cest a uznanie? Asi uz starnem.
Proto hurá na Ironmany - tam je respekt i vůči poslednímu (vím z vlastní zkušenosti :-)
Já můžu přidat ze zkušennosti hurá i na běžecké závody:))) tam je to stejný
))