reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2008-09-26 08:34:56

Pavlis Pohlaví - muž
Člen
Místo: Brno/Ostrava
Celkem: 3002 km
Web

Adidas-Gigasport Running tours 2008

jel jsem se mrknout v Brně dne 23.9., lidi žádní, takže "vyšetření" bez čekání. Měl jsem při běhu šlápnout nohou v ponožce na desku, která snímala plochy dopadu. Takže šlápnutí jednou a pak druhou nohou.
Výslednem bylo, že mám normální nohy. Pro výběr boty se ukázalo nejdůležitější, jestli běhám po silnici nebo v terénu. Když jsem řekl: půl na půl, tak jsem obsluhu očividně zmátnul. 
Ten den trénink s Milošem nebyl, takze celkově můžu jednoznačně hodnotit, že to byl ztracený čas. Sleva 500Kč na boty Adidas mne ke koupi předražených bot nenaláká.

#2 2008-09-26 15:29:19

Oslík Pohlaví - muž
Člen
Místo: Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Celkem: 6044 km
Pohár Behej.com: 160.4 bodu

Re: Adidas-Gigasport Running tours 2008

Aha, taky jsem uvažoval, jestli by mi k něčemu bylo, kdybych věděl, jaký mám nášlap. Přemýšlel jsem, jestli mi nějak popíší můj dopad nebo mi jen poví, že si mám koupit ty a ty boty... Takže asi druhá možnost... smile
Ale někomu, kdo s během začíná, to může pomoct, v některých obchodech jsou prodavačky absolutně mimo...

Už tam budem? smile

#3 2008-09-26 16:07:32

karolína Pohlaví - žena
Člen
Místo: Praha 4

Re: Adidas-Gigasport Running tours 2008

...myslím že na PIM 2006 to dělali na stánku expa...poradili mi boty i velikost...když jsem v nich prvně vyběhla,měla jsem pocit ,že běžím prvně v životě a neumím to..hrůza...zkusila jsem to ještě párkrát a prostě to nešlo,tak jsem se vrátila ke starým botám i značce...ale taková je jen moje zkušenost...třeba má někdo lepší,myslím,že mě prostě adidas nesedne ...takže boty za 4000,- po pim slevě jsem nechala dceři,už do nich dorostla ...uvidíme jak se jí v nich bude běhat

Board footer