ano do prvniho, a zaroven vyhlasuji start druheho kola, Sewy nam uzavrel to prvni
Casosber bude probihat do 31.3. a kdo nedoda cas tak bude v dubnu za trest plavat 3km ![]()
ironman psal:
... a kdo nedoda cas tak bude v dubnu za trest plavat 3km
Hele, klídek. My tady nejsme od nějakého mlácení rukama do vody. Někteří si chodíme jen tak na výlety a na to se nemusíme nijak honit ![]()
Ironjosef 21:15
zombice 22:52
Ječmínek 23:40
Sokolík 23:52
ironman 24:30
Ondriško 24:52
Vamp 26:20
henryIII 27:00
lumca 27:11
ctvrtkar 27:12
petrhal 28:06
šewy 29:05
pug 29:28
Aldaman 29:58
vtt 30:37
Mond 31:07
Advid 31:08
Marys77 31:19
Machy 31:30
prggino 32:33
hyman 39:28
čufa 42:00
O.k. tak takto nám vypadá tabulka po prvním testu
.
Editoval Aldaman (2010-02-03 08:07:13)
chlapi, vás ta patnáctistovka snad baví. Dejte pokoj s druhým kolem, byť teda doufám, že IM to nestihne a v dubnu si vycuká 3 kiláky :-D
IM uz to ma v planu cca na 20.3.
Tradicni zaver soustredeni v Loret a zaplavani slusneho casu ![]()
ironman psal:
Tradicni zaver soustredeni v Loret a zaplavani slusneho casu
Tak proto jsi určil konec druhého testu až na 31.3. To bude naplavaný a to se to bude testovat. A prý je v Loret kratší bazén
.
v Loretu neni kratsi bazen, jen je rychlejsi ![]()
Taky jsem jsem to slyšel, asi je z kopce. ![]()
řídká voda
ironman psal:
Tradicni zaver soustredeni v Loret a zaplavani slusneho casu
já myslel, že se tam jezdíte fyzicky zničit a vy zatím jen ladíte na závěrečný test....a to jsem uvažoval o tom, že příští rok pojedu taky. Tak nevím, ladění mám doma přes míru. ![]()
JJ ladime jako o zivot
Vid Honzo
Jinak ja letos beru rodinku i s prckem, at klucik nasava IM atmosferu uz od plenek ![]()
Termin je stejny jako vloni, od 1.4. ustupuje plavani do pozadi zajmu a hlavni je popasovat se co to jde s cyklistickym objemem ![]()
ironman psal:
JJ ladime jako o zivot
Vid Honzo
Jinak ja letos beru rodinku i s prckem, at klucik nasava IM atmosferu uz od plenek
Termin je stejny jako vloni, od 1.4. ustupuje plavani do pozadi zajmu a hlavni je popasovat se co to jde s cyklistickym objemem
Tak to si budu užívat plaváni už jen dva měsíce to je škoda
. Ale věřím, že se pro mě najde vyjímka, ráno se na kolo stejně nedostanu
.
V té tabulce by měl být Mond přede mnou. To jen pro pořádek. :-)
slovo vyjjimka od mladi dost nesnasim ....
ironman psal:
slovo vyjjimka od mladi dost nesnasim ....
OK, říkej tomu individuální plán ![]()
Advid: opraveno, způsobeno tím, že mond to plaval dvakrát, druhý čas byl lepší, ale ještě před druhým testováním
.
ironman: no jo vyvolení to mají těžký ![]()
Sokolík: lépe bych to nenazval ![]()
to Sokolik: ano tento nazev jsem ochoten akceptovat
mozna proto jsem vyjjimecny trener ![]()
ironman psal:
to Sokolik: ano tento nazev jsem ochoten akceptovat
mozna proto jsem vyjjimecny trener
Tak to jsem rád, že se to vysvětlilo k oboustranné spokojenosti
.
Je na čase sem něco napsat..... Mám pro vás blbou zprávu. Na Moraviamanovi 2010 bude hnusný vedro. Stačí si přečíst Aldamanovu reportáž z Grafilit Halfironman 2008. ![]()
musim te Sokoliku opravit: toto je dobra zprava
Tak na tebe spoleham, ze se nespletes ![]()
Ironman: neboj nesplete, to je tutovka. První maraton v Praze den předem pršelo, zima. Druhý den na startu ráno jasno 28C, a to i černoši vzdávali :-). První 1/2IM v Litovli, padl teplotní rekord něco kolem 32C. Takže pokud se letos postavím na start v Otrokovicích bude tutově jasno a vedro. Bohužel mě toto počasí moc nevyhovuje :-(.
Cili zasadni pro hezke pocasi je donutit Aldamana, aby byl na startu ![]()
buď v klidu, má zaplaceno, to fakt nevím, co by se muselo stát, aby nejel :-D
Hlavně nejezdit na kole, když bude na silnicích ještě sníh
.
já potřebuju zimu , tak nevím jestli nemám zkusit Aldamanovi namluvit , že má třeba málo naplaváno ![]()
ironman psal:
musim te Sokoliku opravit: toto je dobra zprava
Tak na tebe spoleham, ze se nespletes
Ja ti dam dobrou zpravu
Ja naopak doufam, ze bude nejaky pekny "ostrovni" pocasi ![]()
dešťomilové, nejen, že tady offtopicujete, ale ještě tady vyvoláváte déšť. V dešti jste si zablbli lóni, tak letos holt počítejte s tím, že zas bude počasí pro lidi :-)
ma pravdu predseda ![]()
Ahoj, dnes jsem zaplaval konečně 1500 metrů. Nevím, jestli už běží druhé kolo nebo je pořád ještě první, každopádně čas 31:56, poslušně se řadím na chvost, holt musím skáknout do bazénu víckrát než jednou týdně. Ale zážitek to byl stejně, venkovní bazén, termální voda, kolem bazénu sněhové závěje, prostě bomba.
chlapci moc vas neznam ja jezdim predevšim kratke,ale už mam za sebou nake ty pulky osobak ze SADSKE 4hod15min. cose tyče testu ted jsem plaval 1500 20,33 .za tyden plavu tak kolem 15km no a nabeham80km. kolo nezařazuji az od března tak čus a makejte
To te Norberte po tech letech jeste bavi plavat 15 tydne? Me uz to preslo ![]()
ja stale makam a mam radost ,když mladici dostavaj na frak. jeste bych se chtel chvilku u držet na špici v českem poharu.samozrejme OSPALAČ ČELDA A PŘEMDA tem neztiham.ale kategorie jsou otevrene tam se muže stat všechno.vzdyt loni jsem byl v kat. 30-40 druhy,ale letos to bude ještě těžší.tak makej taky at si za zavodime .čus bus
Jak se tu objevil čas norberta, vy jste snad přestali plavat a není co zapisovat do tabulky
.
Aldaman psal:
Jak se tu objevil čas norberta, vy jste snad přestali plavat a není co zapisovat do tabulky
.
My jsme ještě nezačali plavat :-))
To je tím, že hodně plaveš. :-))
Taky šudlám trochu rychlost, hlavně v běhu, tam to jde, ve vodě je to slabší. Ale v Loretu budu zase hlavně honit kilometráž.
Hlásím čas 2.testu. 27:43
Nedovedu si představit, že bych měl zaplavat test na závěr soustředění v Lloretu. Tak rychlý bazén tam být nemůže, to by se muselo testovat v řece. Norbi by měl přitlačit, pořád tady není čas pod 20. Já jsem osobně nejvíc zvědav na Aleše, podle toho, jak teď plave, tak musí jít pod 27. A na rychlost je ještě nejmíň týden čas - je pořád ještě únor.
petrhal psal:
Hlásím čas 2.testu. 27:43
Nedovedu si představit, že bych měl zaplavat test na závěr soustředění v Lloretu. Tak rychlý bazén tam být nemůže, to by se muselo testovat v řece. Norbi by měl přitlačit, pořád tady není čas pod 20. Já jsem osobně nejvíc zvědav na Aleše, podle toho, jak teď plave, tak musí jít pod 27. A na rychlost je ještě nejmíň týden čas - je pořád ještě únor.
Tak to mi teda fandíš, spíš bych to viděl někde kolem tvého času
. A možná jsi měl počkat, loni si v Lloret Advid zaplaval pěkný osobáček
.