Chystá se někdo zdejší?
...chystám se na sobotu volně i na neděli klasicky :-)
a v neděli 22 nebo 45? Já pořád nějak nevím s tou nedělí... ![]()
Šewy psal:
a v neděli 22 nebo 45? Já pořád nějak nevím s tou nedělí...
Šewy, kurňa, koukni se do občanky. Jsi vytrvalec, ne sprinter ![]()
...."sprintovat" budu v sobotu tak v neděli tady těch 42 nebo 45,teď ani nevím..no ale na pár metrech nezáleží:-),že jo??
Šewy psal:
Chystá se někdo zdejší?
Tak trochu sem si na tu nedeli myslel, ale rameno se znicehonic postavilo proti takze smula ![]()
vl001: v občance je ledacos, třeba Ševčík, M, svobodný, Klatovy, Ing, ale vytrvalec či sprinter nikde... ty to tam někde máš? ![]()
karolína: jojo nezáleží, já toho letos moc nenaklasikoval a 700 za 22km se mi nechce dávat, takže asi taky 45, bude to spontánní rozhodnutí, sobota je ložená, ať žije bruslení
zombice: zrovna jsem koukal do tvýho treninkovýho deníku, bolavé rameno, nemoc, bolavé rameno, nicměné taky tam máš za 2 hoďky 28km, to se jen tak nevidí, koukej se dát dohromady a v neděli na čáře ![]()
Šewy psal:
vl001: v občance je ledacos, třeba Ševčík, M, svobodný, Klatovy, Ing, ale vytrvalec či sprinter nikde... ty to tam někde máš?
Jo, stačí zkontrolovat datum narození. Nad 30 už je každý vytrvalec ![]()
sewy: jak nevidi? normalni delsi "vyklus" naordinovanej od trenera
v Bratislave hodlam bezet jeste rychleji a dal ![]()
vl001: já věděl, že v tom bude nějaká šifra
zombice: tak to je pak jasný proč se tak honíš, na kolik máš plán běžet v Bratislavě? 2:50, 2:40?
blaznis? byl bych spokojenej za cokoliv pod 2:58 ![]()
...nevíte prosím zda je tady možnost nechat si namazat lyže jako na Jiz50tce??
díky k
Mazací servis bývá na všech laufech, na Šumavě bude určitě také, je zmíněn i v propozicích. Ale lepší je namazat si sám a pak si taky sám sobě nadávat :-)
.....:-)..já si radši na těch 42nechám máznout odborníky a nadávat stejně sama sobě :-))
tak zítra a v neděli ahoj - prohlíším fotku Šewyho - třeba se uvidíme :-))
ahoj jen zítra, jedu jen bruslení, pracovní moc zasáhla a musím být v neděli v Práglu... ![]()
Budeš mít přilbu jako na fotce pro jednudušší identifikaci? ![]()
Editoval Šewy (2009-02-20 11:36:41)
...pokud není přilba povinná,tak pojedu bez :-)))...nejspíš budu mít oranžovou čapku z jiz50 craft....dopředu se moc nepoženu mám nalyžováno jen 30volně a 50klasicky právě z Bedřichova :-)
karolína: Gratulace k vítězství v kategorii na dlouhé klasice. Tak popiš své pocity, jak se jelo a tak...
A čas na sobotním skejtu taky paráda.
Ahoj Šewy..díky za gratulaci...ani bedny jsem si neužila,neb mi byla šílená kosa tak jsem uháněla ku Praze ... a dověděla se to až ve Strakonicích po telefonu :-),odjížděli jsme totiž hned na týden na prázdniny na další hory :-)...asi to bude znít divně ale jelo se tak nějak na pohodu,bylo to prima,lyže jely - oproti Jizerce jsem mázla vosky jen pod vázání a nic mě nedrhlo :-)....ta sobota tak slavná nebyla,holt bruslení není moje silná stránka..no ona i ta klasika byla náhoda...a jak jsi jel ty??koukala jsem po vousatejch chlapech ,ale žádnej se ti nepodobal :-)
Ani jeden? To je teda divný.
Mě skolila v pátek odpo nějaká viroza, večer jsem měl horečku a ráno to nebylo o nic lepší, tak jsem se na to radši vykašlal. ![]()
----ANI jeden!!tak teď už je mi jasný proč :-)...tak ti přeju brzké uzdravení