Taky se připojuji k "držitelům palců", sama nepoběžím, ale všechny vás budu sledovat a fandit. Tak ať vám to vyjde každému podle představ!
Tak jsem si byl vyzvednout číslo a řazení na start je v oficiálních dispozicích opravdu v Celetné.
Dnes jsem si byl vyzvednout číslo, registroval jsem se před Vánoci a měl jsem mít slevu.
Ve formuláři jsem volil platbu v hotovosti.
V prosinci mi přišel mail, který potvrzoval registraci, slevu i možnost platby v expu.
Pro jistotu jsem si ten mail vytiskl spolu s konfirm. potvrzením.
V expu po mě chtěli plnou cenu - brigádník mě předal arogantnímu týpkovi a ten mě poslal někam,
že jsem si měl přečíst web a sleva platila jen pro toho kdo zaplatil v prosinci.
Nebýt kluka vedle, který na tom byl stejně, jen neměl mail vytištěný a který mě držel zpátky,
tak jem jim tam udělal dusno.
Nemělo cenu se hádat, zaplatili jsme a já pak zašel na vedení v Záhořanského ulici, tam se mi omuvili a rozdíl peněz vrátili,
ředitel mě ujistil, že žádný arogantní zaměstnance nechce a že příště tam nikdo takový nebude.
Kdyby na tom byl někdo podobně, tak se nedejte ![]()
Jinak poběžím v tragédím triku a mám #1407, ranní sraz asi nestihnu,
ale pokud bude hezky, tak na sobotní pasta party vyrazím s dětma a v neděli večer bych na pivo taky zašel.
Petr alias Mount
Chtěl bych se zeptat: víte už někdo, kde bude predstartovní sraz?
sam psal:
Lubos M psal:
Mirek: předpověď na neděli 11-13 stupňů,oblačnost 100%, 8hod 3mm srážek, 11hod 1mm srážek, vítr 4,5m/s
No to by šlo, ne?
Jen jestli mě nechcete utěšit ... Uvěřím až v neděli ráno!
ráno odjíždím do Prahy všem přeji ať to výjde hlavně běžet pro radost a když nějakou minutku stáhnem jedině dobře ne?tak ahoj č.105
Štefan psal:
Chtěl bych se zeptat: víte už někdo, kde bude predstartovní sraz?
U Prašné brány na soutoku ulic Celetná, Na příkopě, U prašné brány
Mount psal:
Dnes jsem si byl vyzvednout číslo, registroval jsem se před Vánoci a měl jsem mít slevu.
...
Stejná zkušenost. Na obálce jsem měl 750 Ká not paid yet, přestože jsem již v březnu zaplatil objednaných 675 Ká. Slečna to šla prověřit za chvíli se vrátila, že nejde PC ale prý mi věří a vše bylo v pohodě ![]()
Na nedeli preju vsem hodne stesti, prijemne pocasi, pevnou vuli a lehky krok! Tentokrat neprijdu bohuzel ani fandit, jsem mimo Prahu, tak se tesim na cetne reportaze, at vim, o co jsem prisla. :-) At vam to bezi!
Také přeji všem nedělním maratoncům, ať se daří
petrp psal:
Lubos M psal:
Mirek: předpověď na neděli 11-13 stupňů,oblačnost 100%, 8hod 3mm srážek, 11hod 1mm srážek, vítr 4,5m/s
Budu Ti říkat "posel dobrých zpráv" :-), to sluníčko by mě za těch 4,5 hodiny asi zabilo.
Moje řeč:-)
Sraz je u Prašné brány, jako každý rok.
Čas 8:15 - 8:30. Já tam budu s Milošem už po osmé.
Hodně zdaru, klucí a holký![]()
Ondra
JSME PROFÍCI !!
poslechněte si radio Bonton - mediální partner PIMu, celý den říkají, že zatímco zítra je program určen pro širokou veřejnost, nedělní dopolední závod je určen pro PROFESIONÁLNÍ běžce
sláva Tragéd teamu stoupá !
Ondra psal:
Sraz je u Prašné brány, jako každý rok.
Čas 8:15 - 8:30. Já tam budu s Milošem už po osmé.
Hodně zdaru, klucí a holký
Ondra
v 8:30 si už chci být na startu a hlídat dobrý místo, aby mi ti černí vodiči hned neutekli:)
Tak hodně zdaru, kéž jsou z toho osobáky ![]()
Tesim se na vas vsechny a na trat!
At to bezi a hodne zabavy a výbornych výkonu!
Tucnak #2227
Já se zřejmě taky zúčastním :-) Číslo mám 3683, ale určitě se budu snažit dostat mnohem víc dopředu a to jak na startu, tak i v cíli - to především :-)
Mirek: u koho jsi tohle hrozný počasí objednal? ![]()
Lubos M psal:
Mirek: u koho jsi tohle hrozný počasí objednal?
Neztrácej hlavu. Třeba do toho mokra zítra začne prát slunce a bude džungle :-)
No, v nejhorším poběžím v zimním oblečení ![]()
Mount psal:
Jinak poběžím v tragédím triku a mám #1407, ranní sraz asi nestihnu,
Petr alias Mount
jeeje...mam cislo 1409.
Registroval jsem se v prosince a hned i platil. Presto na obalce v Expu bylo 'not paied yet', rek' bych, ze jsem ani nic jineho necekal
). nastesti mi slecna uverila, ze jsem to fakt pred pulrokem zaplatil.
Takze, tesim se zitra navidenou.
p.
Lubos M psal:
Mirek: u koho jsi tohle hrozný počasí objednal?
Není to tak hrozné, odpoledne (u Mladé Boleslavi) když vysvitlo slunce, tak to pěkně hřálo.
Snad se to počasí zítra nezhorší a slabý déšť vydrží! ![]()
Zdravím vás. Tak jsem běžel 13.5.2006 v Praze Caddi city běh 8 km za 45 minut /pro někoho nic moc, ale já jsem začátečník a je to můj osobák :-)/. Počasí bylo supr atmosféra také.
Nějak mě to začíná v mých 32 letech bavit :-).
Editoval vencav (2006-05-13 22:44:18)
vencav psal:
Zdravím vás. Tak jsem běžel 13.5.2006 v Praze Caddi city běh 8 km za 45 minut /pro někoho nic moc, ale já jsem začátečník a je to můj osobák :-)/. Počasí bylo supr atmosféra také.
To je na začátečníka dost dobré!
Jinak nejsem určitě jediný, kdo napjatě očekává výsledky tragédích reprezentantů...
Radek: díky moc za povzbuzení a hlavně za nápisy(manželka) na silnici,to byla fakt bomba, nebýt jich tak jsem to možná zabalil.
Atmosféra na závodu byla fakt špatná,skoro žádný lidi u trati, ani se nedivím že přenos byl radši z vrtulníku, hodně mi to připomínalo Mělník bez kopců ![]()
Jinak jsem ze svého výkonu hodně zklamaný, čas 2:53 je o 10min horší než bylo v plánu, ale můžu si za to sám, neuvěřitelně špatně jsem "vyladil" a forma odešla. Běželo se mi dobře pouhých 16km, jelikož vodiče mi dělala Leila Amann a to jsem si totálně fakt užíval, jenže s náma běžela ještě Martincová a Leila začala od 10km s takovými trhanými nástupy aby jí utekla, což se jí záhy povedlo, jenže na 16km utekla i mě, došlo mi že když se jí budu zuby nehty držet, dopadnu velmi špatně, od té doby jsem běžel úplně sám, ale stále jsem se snažil udržet slušný tempo, ale asi na 22km mi došlo a pak už to bylo jen na morál, už jsem nepřemýšlel, jaký čas zaběhnu ale spíš jen jestli vůbec doběhnu nebo to zabalím. Nakonec jsem se nějak doploužil do cíle, ale musel na mě bejt hroznej pohled, posl. 3km jsem dal za 18min, což hovoří za vše. Doufám, že ostatním se to povedlo líp, sice jsem si kosmeticky vylepšil osobák, ale jsem z toho hodně otrávenej, navíc si za to můžu jen a jen sám...
Jediné plus je, že se mnou po doběhu udělali rozhovor kolegové z práce, prosadil jsem si, aby se zmínili o Tragéd teamu na titulku, ale bude to jen jako šot na ČT24, což asi moc lidí neuvidí, ale přece jen to bude první mediální zmínka o tomto super týmu, ještě pár takových vlaštovek a sponzoři se hned pohrnou ![]()
![]()
asi holt nemůžu počítat s tím, že mi vyjde každej závod
Teď mě psal Tučňák, že doběhl na 841 místě v čase 3:38:58. Dobrý!!!
Gratuluju i všem ostatním doběhnuvším ![]()
Ahoj vespolek!
Hlasím real time 3:38:58 a jsem na 841. místě. Běželo se mi velmi dobře, bez žádné krize nebo problému.
Těší mě hojná účast tragédů a všem MOC GRATULUJI.
Z mého pohledu to byl úžasný maraton, zlepšil jsem se o cca 20 min oproti Kladnu a animi teď není špatně. Prostě pohoda.
Musím poděkovat své ženě a rodince za skvělý support!
Další dojmy na blogu, až se trochu vydýchám.
Ahoj všichni.
T.
p.s. nápisy na silnici neměly absolutně chybu!
vencav psal:
Ahoj,
ten čas na začátečníka nemáš vůbec špatnej ![]()
Taky jsem tam včera byl. Bohužel jsem se trochu přecpal při obědě, tak to moc neběželo
Dal jsem to za 41:30 a bral to jako fajn trenink. Dcera s manželkou si daly 4 km za 26:29 a kdyby manželka dceru nezdržovala
, tak by měla Anežka (8 let) čas ještě o něco lepší.
Atmosféra byla perfektní a podle toho co jsem viděl dnes v TV mě přišla lepší než u dnešního maratonu.
Pavel K.
Dakujem za napisy na ceste, bolo to fakt super "tragede, ted nevzdavej", fakt to pomohlo, super napad, takze este raz diki.
Ked sa okolo mna na 6km prehnal Ondra s balonkom na 4 hodiny, tak som si nebol isty ci sa pokazily moje hodinky alebo Ondra (moj ciel bol pod 3:55), tak som sa ho snazil drzat asi do 15km, ale potom mi doslo, ze ak nebude stat 5 min pred cielovou ciarou
, tak tie 4 hodiny nesplni, tak som si zase isiel svoje tempo...
Nakoniec to dopadlo za 3:59, osobak som si nevylepsil, ale vacsinu trate som bezal sam a od 8km som zistil preco sa na maraton neberu tenisky kupovane v utorok...
, takze som rad ze som sa pod 4 hodiny vosiel
az na pluzgiere ma nic neboli, tesim sa na zasluzeny oddych a potom na dalsie zavody.
vlado: taky jsem si vzal nový boty(běžel jsem v nich jen dva závody na 10km) a taky jsem dospěl ke stejnému poznání ![]()
Ahoj Vlado,
gratuluju k času pod 4 h.
Byl jsem zvědavej, jak to doběhneš v nových teniskách. No aspoň už je máš trochu prošláplý ![]()
Měj se
Pavel K.
Lubos M psal:
Doufám, že ostatním se to povedlo líp, sice jsem si kosmeticky vylepšil osobák, ale jsem z toho hodně otrávenej, navíc si za to můžu jen a jen sám...
Všichni, kteří si dnes vylepšili osobáky si zaslouží gratulace. Podle mě podmínky měly k optimu docela daleko, takže to ber jako závdavek na příště. Jinak atmosféra je na PIMu vždy takto komorní.
2vlado a nové boty
No mě zase dost dostal kolega z práce. Nikdy neběhal. V pátek se rozhodl, v sobotu se zaregistroval. Na slevu koupil boty a dnes běžel. Táhl jsem ho do 20.km (funěl mi do zad jak lokomotiva). Pak přešel spíše na chůzi než běh, ale zvládl to v čistém čase 5:33. Fakt mě tím dožral :-)
Jinak tragédí nápisy byly skvělé, ale nějak mi chyběly od 25. do 35. kilometru.
Lubos M psal:
vlado: taky jsem si vzal nový boty(běžel jsem v nich jen dva závody na 10km) a taky jsem dospěl ke stejnému poznání
Já jsem také zariskoval a vzal si nové Mizuno Revolver 3, ve kterých jsem se šel ve čtvrtek proběhnout. Protože mi seděly výborně a necítil ani náznak problému, obul jsem je i kvůli lepšímu tlumení než z mých již trochu vypráskaných NB kvůli chronicky bolavým zádům. Musím říct jediné. SKVĚLÉ. Sedí, tlumí, žádný otlak, žádný puchýř. Miloš Škorpil mi dobře poradil, DÍKY.
Souhlasím s předchozími příspěvky, že to povzbuzování všech (vzpomínám na Radka se ženou) bylo fantastické. A i ti ostatní, které jsem míjel v protisměru, na mě příjemně juchali, což mi pomoho i k tomu, že jsem se celou trať prakticky netrápil. Taky i díky rodině, která mě zásobovala nápoji na 14., 24. a 38. km, takže to celkově bylo super. Plán běhu jsem plnil dle pokynu, který jsem zaslechl od Miloše, jež instruoval Radku (běžela na 3:20), jak má běžet. Pamatuji si to přibližně: 10.km (48min), 1/2 (1:38), 30.km (3:20).
Já se toho držím, takže v cíli jsem real: 3:19:30, oficiálně: 3:19:49. Takže rekord (3:15:43) nepadl. Jediný, co mi může těšit je to, že jsem jenom 1:36 za oficiálně nejlepším registrovaným časem. Taky umístění nevypadá nejhůř (24. místo v M50 z 287, celkově 329. místo ze všech - 2978). Tak snad to padne příště ...
Gratulaci zaslouží rekordmani, jak jsem je zaregistroval v cíli při krátkém rozhovoru. Uvádím real time :
1/ Luboš M (2:53:19 - skoro jsem si ho spletl s Keňany, jak rychle pelášil!)
2/ Radka Z (3:19:48 - byla za mnou v cíli tak rychle, že jsem se ještě ani nevzpamatoval, vynikající výkon!)
3/ Mirek Thums (3:27:26 - oba časy!, hold se šikovně asi vmísil mezi Keňany)
4/ Mirek Otava (3:32:14 - hlásil zlepšení o 10minut, výborně!)
V cíli se ke mě hlásí sympatická Šarina, taky musela běžet velice rychle!
Potom už jsem odcházel za pletivem s rodinou a ještě registruji Tučňákův vítězný pokřik za hlášený osobák 3:40.
Takže jinak celkově velice vydařený závod. Až na ten můj čas. Taky už mě stačil telefonicky instruovat Miloš, že musím změnit tréninkový plán, chci-li na 3:10, což u mě znamená méně (ale za to rychleji) běhat. Asi ho poslechnu ... Co by člověk pro zlepšení neudělal.
Více večer od 20.00 na Smíchově. Tragédí tričko už mi usychá, tak snad se tam všichni najdeme.
Ahojte priatelia,
hlásim reálny čas (to znamená moj, na hodinkách) 3:56:20.
Som strašne rád, že som to dobehol, pretože kvoli bolavým trieslam som sa prihlásil na PIM až v piatok a neurobil som dobre - boleli ma celú dobu.
Napriek tomu som rád, že som prebehol celý maratón bez chodze - také niečo sa mi podarilo prvý krát - holt Tragéd...
To Pavel: v okolí Barrandovu a Smíchova sme bežali spolu (pokial si mal modré trenky a hnedú kapsičku na chrbte). Dosť si mi pomohol v tom vetre. Stratil som Ťa na nejakej občerstvovačke - ale ďakujem.
Nápisy na chodníku boli super!!! Mal som pocit, že dostávam krídla.
Keď to tak zhrniem - krásny maratón, dobré počasie a hlavne prvý krát bez "bežeckej kocoviny" v cieli a potom doma.
Keke
vrana: už jsme nestíhali přidat více nápisů, ráno jsme zaspali a já jen tak tak stíhal s videem start, během závodu se činila Jitka a pokreslila, co se dalo, pak už jsme se zaměřili na točení, focení a skandování. Na 40.km jsem si plácnul snad s tisícovkou účastníků, u některrých mne udivilo, co mají ještě v rukou sil, asi si je šetřili na finiš :-)
mám dobrý pocit z toho, že jsem tam uvedl do běhu asi dvacet "chodců" ![]()
Radek