Výber bot celkem slušný, ovšem úroveň prodavačů strašná. Po odchycení prodavače a požádání o radu, jaké běžecké boty by mi doporučil, mě odvedl k regálu, kde neomylně šáhl po nejdražší botě. Po mém dotazu, v čem je tato obuv tak dobrá, mi ochotně vysvětlil, že je to bota s goratexem, který je výhodný, protože když bude pršet, budu mít nohu zaručeně v suchu. Obchod jsem urychleně opustil.
S nimi mam take "dobre" zkusenosti. Nejdrive me u jedne bundy presvedcovali, jak je nepromokava a kdyz jsem se ptala na podrobnosti, ukazalo se, ze si nejsou uplne jisti, tou nepromokavosti a po dlouhe diskuzi jsme zjistili, ze ta jejich domnenka o nepromokavosti je uplne mimo, ze to placli jen tak. Napodruhe byli uprimnejsi - po desetiminutovem hledani prodavace mi rovnou sdelil, ze v cyklokalhotech se tam nikdo nevyzna a nikdo je nepouziva. A ze by mi pomohli alespon v te hromade najit neco od Sensoru? Jo to oni nevedi, jestli vubec od Sensoru neco maji a pomoct mi to hledat, to vazne nemaji cas ![]()