reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#81 2008-06-10 05:14:53

hugo Pohlaví - muž
Člen
Místo: Brno
Tento měsíc: 10 km
Minulý měsíc: 33 km
Celkem: 1668 km
Web

Re: Ranni beh

Dnes jsem poprvé zkusil běžet do práce a super. Vyběhl jsem ve čtyři, Brno ještě spalo, příjemný chládek, minimum aut, chodníky prázdné :-). Příjemných sedm kiláčků. Aspoň se teď mám na co těšit před prací :-).

„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

#82 2008-06-10 09:30:44

Jarda /xxx/ Pohlaví - muž
Člen

Ve 4 vybíháš a ve čtvrt na šest už píšeš do fóra! U tebe nejde o renní běh ale spíš ještě o noční. Přesto, že ranní běh provozuju a doporučuju, ve tvém případě je to posunuto trochu jinam. Klobouk dolů, jestli to vydržíš i v zimě.

#83 2008-06-10 09:34:02

hugo Pohlaví - muž
Člen
Web

S tou zimou jsem taky zvědavý, ale snad to půjde.

Antoine de Saint-Exupéry

#84 2008-06-10 21:10:57

Eviku Pohlaví - žena
Člen
Celkem: 1000 km

Ja som to začala v lete a potom som v tom pokračovala.Nakoľko som mala prácu v MSˇmimo našej dediny a musela som pribehnúť domov do 5:30,obliekať malého syna a brať ho so sebou do mesta,kde som učila,potom naspäť+rodina,variť učiť ,upratov....Ale kedˇsa chce,spôsob sa nájde,nerobila som to na úkor rodiny,ale seba aj mi to ostalo,lebo poobede by som už bola det.Veru,ráno vidíme také veci o akých sa iním ani nesníva.Veľa ľudí to obdivuje,ale ja obdivujem ich,ako to môžu ležať a neísť...

#85 2008-06-10 22:30:16

Leszczynski Pohlaví - muž
Člen
Místo: Olomouc
Minulý měsíc: 62 km
Celkem: 3483 km
Web

Zitra se chystam na rannich 15 km. Vstavat sice budu "az" v 6:30, ale i tak jsem zvedavy, jestli se vubec premuzu a vstanu abych pak vse stihal podle planu. Bohuzel nemuzu vybehnout bez poradne snidane, takze musim jeste pocitat s casem na traveni. Nejlepsi vec na rannim behu je ta, ze je super cisty vzduch a prijemna teplota (tedy aspon ted v lete) a pak taky ulice a cesty s minimem lidi a aut.

#86 2008-06-11 05:03:43

hugo Pohlaví - muž
Člen
Web

Já snídám až v práci a to většinou až v době oběda :-). Naštěstí nemám problém s během nalačno.

Antoine de Saint-Exupéry

#87 2008-06-11 13:35:46

Mato Pohlaví - muž
Člen
Místo: Bratislava
Celkem: 78526 km

Dnes som vybiehal pred 5:40, tak ako to byva u mna stale castejsie. O 5:55- rozklusany a rozrovinkovany som uz startoval na prvy rychly usek. O 6:40 som sa vyklusaval so psom a zaroven ho aj vencil... Nie je to najidealnejsie a urcite by som poobede behal rychlejsie casy, ale clovek musi brat co ma. Jedine to vstavanie o stvrt na sest ma dost nici.
Zvyknut sa da skoro na vsetko, snad s vynimkou nedostatku spanku. Ten, ked sa to stane chronickym, dokaze sposobit velmi zle veci. Takze treba skor vypinat telku a ist spat co najskor. Potom aj to ranne vstavanie moze byt potesenim.

#88 2008-06-11 14:56:25

tuta Pohlaví - muž
Člen

Sakra, kdyz to tady tak ctu, tak vidim, ze bych mel zase zapracovat na sve treninkove moralce. Matne si vzpominam, ze kdysi jsem vstavaval na ranni klusy pred sestou, ale to mi ted pripada jako uplne sci-fi. A navic ty useky rano, to uz si vubec nedovedu predstavit.

#89 2008-06-11 23:28:50

Pefo Pohlaví - muž
Člen
Místo: Kysucké Nové Mesto
Tento měsíc: 34 km
Minulý měsíc: 398 km
Celkem: 125271 km
Web

tuta psal:

Sakra, kdyz to tady tak ctu, tak vidim, ze bych mel zase zapracovat na sve treninkove moralce. Matne si vzpominam, ze kdysi jsem vstavaval na ranni klusy pred sestou, ale to mi ted pripada jako uplne sci-fi. A navic ty useky rano, to uz si vubec nedovedu predstavit.

Chcel som napísať viac,ale po prečítaní pár predchádzajúcich príspevkov,hlavne posledného, nemám dôvod.Len sa zobrať a ísť...Tiež si spomínam na zimné ranné vstávania o 4:30hod. a bol som v pohode,teraz mi vstávať  o 6:00hod kôli behaniu pripadá tiež ako scifi...Pred chvíľou som o tom písal do blogu NM - http://bezecky.blogspot.com/2008/06/jako-na-bhtku.html

...."radšej sa zodrať,ako zhniť..." :-)

#90 2008-06-14 02:04:43

Elvard Pohlaví - muž
Člen
Místo: Kroměříž, (Brno)
Tento měsíc: 29 km
Celkem: 314 km

Mno, s tim behem rano to je osemetne.

Jednou jsem se probudil ve tri (protoze jsem s pritelkyni sel spat uz v 9 vecer!) a nemel jsem co delat, tak jsem sel behat. Jenze telo proti tomu kompletne protestovalo, ackoliv vyspany jsem byl. Bezel jsem jeden 5km okruh a musel jsem to zabalit, protoze jsem byl nadrenej jak po dvacitce. A jako perlicka na zaver jsem se nasledne dobyval do jineho vchodu, nez jsem zjistil, ze pred tim nasim nikdy borovice nerostla...

Mno a ted (1:45) jsem se probudil, protoze jsem si sel pred osmou na chvilicku lehnout a nejak se to protahlo smile Ale predstava, ze TED bych sel behat, je naprosto nerealna. Nohy me boli jak po PulIronManu a to jsem mel vcera odpocinkovy den.

Proste si myslim, ze telo je naucene, ze v urcitou dobu odpociva a regeneruje. Nevim jak to delate vy (nekdo v tomto nebo jinem vlakne psal, ze sel behat ve 3 a bylo to uzasne), ale ja bych se musel dlouho bicovat, nez by si telo zvyklo. Kdyz jsem chodil behavat v 5 rano nebo 22 vecer, tak to slo. Takze to vidim na nejakou "diru" mezi (2400 - 0300) smile

"Půjdu kamkoliv, pokud je to kupředu." - D. Livingstone
"Sure it's about running, but mostly it's about life.' - D. Karnazes

Board footer