behej.com behy.cz

běh, bežecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

Bookmark and Share

#1 2009-06-18 16:10:51

senus Pohlaví - žena
Člen

Nike plus Ipod - zasilani dat na nikeplus.com

Zdravim :-)

Chtela bych poprosit o radu zkusenejsi uzivatele Nikeplus. Zalibila se mi predstava behani s nike plus, proto jsem si poridila, kit+nano+botky. Vse paradne fungovalo, byla jsem z toho nadsena a hned jsem si sla zabehnout aspon 3km, abyh to vyzkousela ;-) . Pak jsem ipod pripojila k itunes, kde byl dotaz k odeslani dat do nikeplus.com - zatrhla jsem ano, nasledne navstivit nikeplus - zatrhla jsem ano. Pak by se mela nekde objevit udajne tabulka s vysledky a ja bych je mela ulozit, ale nic takoveho se tam neobjevilo. Tak jsem dala rovnou registraci, kde jsem si vyplnila udaje o sobe. Ale hlasi mi to porad, ze mam odbehnuto 0.. Zkousela jsem hledat, jak tam ty udaje o behu zaslat.. v itunes je zaskrtnute "Automatically send wourkout data to nikeplus.com" . Ikdyz dam pak tlacitko Visit - tvari se, ze se to nacita, ale itak porad nic.. premyslim, kde jsem udelala chybu. Uz jsem z toho byla po par hodinach zoufala, rozhodla jsem se restartovat cely ipod a vratit ho do puvodniho nastaveni. Opet jsem si nahrala nove skladby. Trochu jsem se v botech prosla, abych mela nejaky vykon,ktery bych se pokusila "nahrat" na ty internetove stranky.. Ale opet stejna story, proste se to nechce odeslat. V itunes udaj o behu je, ale neumi se to asi "spravne" pripojit k nikeplus.com.

Prosim, mohl by mi nekdo poradit - zda exituje nejeky postup? Pripadne kde se mi povedlo udelat chybu?

MOC Vam dekuji za radu.

Senus

#2 2009-06-27 21:26:57

michaelv Pohlaví - muž
Člen
Místo: ŠUMAVA
Celkem: 1768 km
Web

Re: Nike plus Ipod - zasilani dat na nikeplus.com

1. navštívit stránky www.nikeplus.cz, zde se zaregistrovat (svůj email + heslo)

2. připojit iPOD a otevřít iTUNES. V iTUNES je položka pro NIKE+ kde se vloží přihlašovací údaje (email + heslo)

http://www.nikeplus.tym.cz/ipod.JPG

CHTĚL JSEM PORADIT ale jsem nyní trochu zmatený, myslím že ZDE BÝVALA kolonka na vyplnění přihlášení do stránek NIKEPLUS.CZ pro synchronizaci a nyní ji nevidím. KDO MÁ IPOD+NIKE+ ať hodí screen a poradí... já už si toto nepamatuji....

Board footer