Zdar,
moc se mi nelibi, jak kdyz si prohlizim fotky tak mi prez horni ctvrtinu fotky problikava reklama na mizuno. Chapu ze musite z neceho zit, ale nesly by ty reklamy trosku redukovat, aspon tak aby neomezovaly prohlizeni webu? Dik
Přidávám se k Xixaovi
Chyba je na mé straně, špatně jsem nastavil nově zařazený baner. Za chvíli by měl umožnit překryv při prohlížení fotek. Omlouvám se.
Üz se to zase deje, ted prozmenu s reklamou na casopis behej ...
za chvíli to přestane, díky za upozornění
Uz je to tady zas, prozmenu reklama na salomon , video...
Je to tady v podstate vzdycky kdyz se podivam na galerii ![]()
Koukam zadna zmena, to radsi ty fotoalba sem na net nedavejte, je to akorat k nas**ni. Puvodne jsem si myslel ze to je omyl , a ocividne to delate naschval. Byznys je holt byznys
...
Xixao: v prachách se topíme a za ten poslední baner jsme si koupili vidle, kterýma ty prachy přehazujeme... Zkusme být maličko soudní, v tomto případě konstruktivní: v jakém prohlížeči ti reklama překrývá fotogalerii? Snažíme se to odladit pro většinu nejpoužívanějších verzí, problém je s nastavením baneru, který se chová různě v různých prostředích. Bez lepší specifikace je to hledání jehly v kupce sena. Vhodnou adresou pro hlášení technických potíží je vyvoj@behej.com, případně kterákoliv jiná, kterou najdeš dole na titulní straně obou našich webů. Děkuju za pochopení!
Reklama na Solomon mně taky dělá problémy při prohlížení fotek. Používám Chrome verzi 4.0.249.89.
snad již opraveno, prosím vyzkoušej u sebe. kdyby něco, piš na vyvoj@behej.com.
díky
Už to funguje jak má. Díky za tak rychlou reakci. Je to možný, vždyť je neděle?