reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2006-05-30 20:22:23

Wolfenzi 
Člen

Vložky do bot

Chtěl bych se zeptat na vložky do bot, je tady jen jedno téma o nich ale to je už o nějakých specifických. Já o jiných vložkách do bot než jsou ty co v té botě jsou při koupi nevim zhola nic, akorát jsem slyšel že jsou dost doporučovaný. Nechci je sice na běhání normální , chci je na parkour, ale zátěží se to tak neliší. Jde o to aby mně méně bolela noha při dlouhém běhu, aby se mi v tom prostě lépe běhalo a taky aby to hezky tlumilo dopad ( nemyslim ani tak na běžecké dráze ale třeba skok z 2-3 metrů ).
Já o tom vim leda to že jsou nějaký gelový, pak snad silikonový, bavlněný..... a že to stojí kolem 500kč zhruba.Mně teda naprosto nejvíce zaujali ty gelový. Takže hledám někoho kdo o tom ví něco víc, jaký že jsou ty typy, na co se to přesně hodí, kde je vůbec mám sehnat ?? atd. atd. Opravdu o tom nevim nic takže potřebuju vědět vše smile

#2 2006-05-31 15:27:56

Makoush 
Člen

Re: Vložky do bot

Ahoj, podivej se napr. sem: Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest chodidel. Tam se o vlozkach do bot docela hodne pise. A nebo zkus http://www.zdravenohy.cz snad ti to pomuze. Ja mam mimochodem vlozky Formthotics (ode dneska:) takze zkusenost muzu dodat pozdeji).

Board footer