Stránky: 1
Běžci programátoři, co říkáte této hračce: www.ti.com/chronoswiki
RF protokoly, integrovaný měřič zrychlení ve třech osách, snímače pro měření, včetně výškoměru, měřiče teploty a napětí baterie, vnitřní paměť pro až 11 hodin záznamu dat, eZ430 USB emulátor, přístupový bod USB-RF, velký 96ti segmentový LCD displej, plus kompletní vývojové prostředí. To vše za 50 USD.
Sandhall psal:
Běžci programátoři, co říkáte této hračce: www.ti.com/chronoswiki
RF protokoly, integrovaný měřič zrychlení ve třech osách, snímače pro měření, včetně výškoměru, měřiče teploty a napětí baterie, vnitřní paměť pro až 11 hodin záznamu dat, eZ430 USB emulátor, přístupový bod USB-RF, velký 96ti segmentový LCD displej, plus kompletní vývojové prostředí. To vše za 50 USD.
Už jsou na cestě
Dík!
"Už jsou na cestě smile Dík!" Jestli to není tajné, co s tím chceš dělat?
Také jsem dlouho váhal, ale nakonec jsem usoudil, že je to jen hračka na propagaci TI microcontroleru...
Hlavní nevýhody podle mého názoru jsou: segmentový display, malá paměť a nekompatabilita s komerčními HR hrudními pásy (Polar apod.) Akcelerometry jsou hezké, ale dělat predikci uběhnuté vzdálenosti podle nich asi nepůjde - to by ty hodinky musely být na noze. Mám z toho smíšené pocity...
Editoval habanr (2010-01-31 17:37:48)
habanr psal:
"Už jsou na cestě smile Dík!" Jestli to není tajné, co s tím chceš dělat?
Také jsem dlouho váhal, ale nakonec jsem usoudil, že je to jen hračka na propagaci TI microcontroleru...
Hlavní nevýhody podle mého názoru jsou: segmentový display, malá paměť a nekompatabilita s komerčními HR hrudními pásy (Polar apod.) Akcelerometry jsou hezké, ale dělat predikci uběhnuté vzdálenosti podle nich asi nepůjde - to by ty hodinky musely být na noze. Mám z toho smíšené pocity...
Přiznám se, že jsem si to koupil pro zábavu - je to lepší a levnější než nějaké Lego MINDSTORM
Ne vážně - vím, že se tady stále řeší přesnosti GPSek a různých dalších systémů, ale já běhám stejně hlavně pro radost. I když jsem šťastným vlastníkem jedněch z prvních GPS hodinek, sportesteru i GPS loggeru, tak stále běhám se stařičkými hodinkami Casio s krokoměrem (ano, mají jen primitivní senzor a fungují jako krokoměr počítající podle pohybu ruky). Baterku v nich vyměním jednou za tři roky, uběhnutou vzdálenost řádově vím a hlídám si jen frekvenci.
http://ftp.casio.co.jp/pub/world_manual … qw1091.pdf
Za $50 mi Chronos připadá jako spousta legrace za málo peněz. Proti mým Casio kámoškám budou schopné sbírat data v čase (fungovat i na veslařském trenažéru) a tak výškoměr, teploměr, shopnost spárovat se s (ne úplně standardním) HR pásem nebo krokoměrem (podobným Nike+) je jen bonus. A já si určitě ještě nějaké další použití vymyslím, až je prozkoumám.
Není to "end user product", ale taková rarita. Někteří lidé prostě raději kolo opravují, než na něm jezdí ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Eqe9ASW-TQE
http://tcb.udarknet.com/dokuwiki/doku.p … asymorning
Editoval dvorka (2010-02-03 01:05:59)
Až budeš mít nějaké zkušenosti, poděl se o ně, také si rád hraju, ale zatím jsem neobjednal ![]()
mr.pohoda psal:
Až budeš mít nějaké zkušenosti, poděl se o ně, také si rád hraju, ale zatím jsem neobjednal
Jasně - právě jsem je vybalil ![]()
Stránky: 1