Ahoj sportovci stále nemohu najít propozice k melnickemu maratonu 2010.Vím že se běhá nékdy v dubnu,ale přesné datum nevím.Chtěl bych tento maraton běžet jako svůj první-je proto vhodný?Díky za info a přeji spoustu naběhaných km
Je to pěkná trasa, obrátkový - Kokořínským údolím, cca 1 km před cílem čeká pořádný kopec, prostě na náměstí v Mělníku jiná cesta nevede ![]()
Zajímavý začátek - s proslovem, s hymnou (československou), pochodní...po maratonu každý něco dostane-vybírá se v pořadí podle dosaženého času a do Prahy Tě odveze autobus (zadarmo v rámci startovného), když budeš mít zájem.
Jako 1. maraton nevím, aspoň budeš mít co vylepšovat příště.
PS: opraveno detailisti
...platí obojí-to Štefan i Jarda
Ale nevím, jestli M bude, hl.pořadatel by potřeboval pomocníky, alespoň tak to říkal loni.
Editoval mapo (2010-02-09 10:19:30)
mapo psal:
Je to pěkná trasa, obrátkový - Kokořínským údolím, cca 1 km před cílem čeká pořádný kopec, prostě na náměstí v Mělníku jiná cesta nevede
Zajímavý začátek - s proslovem, s hymnama (i nad Tatrou sa blízká), pochodní...po maratonu každý něco dostane-vybírá se v pořadí podle dosaženého času a do Prahy Tě odveze autobus (zadarmo v rámci startovného), když budeš mít zájem.
Jako 1. maraton nevím, aspoň budeš mít co vylepšovat příště.
blýská ![]()
Štefane, nerejpej do M. :-)
Nakonec...třeba to "blízká" značí, že nám jsou kamarádi Slováci stále blízcí.
Tak je to 24.4. Já jsem ho běžel také jako svůj první, sice jsem se nadřel, ale stojí to za to. Prostředí nádherné - doporučuji