Uvažuji, že půjdu hodinovku na dráze v České lípě. Potkám někoho z tragédů?
Rosťa psal:
Uvažuji, že půjdu hodinovku na dráze v České lípě. Potkám někoho z tragédů?
něco blíže o této hodinovce?
díky.
V termínovce je to nějaké zmatené, neboť je tam uveden datum 30. červenec, ale pátek, tak asi myslí červen. Jinak závod je jen pro veterány nad 40 a 50 let. Skoro o tom taky uvažuji, ale začínají prázdniny, dozrávají třešně, tak asi budu "běhat" po stromě.
Cabalero psal:
něco blíže o této hodinovce?
Tady http://www.behej.com/kalendar.php?akce= … idakce=377 nebo tady http://atletika.ceskolipsko.net/t6letza1.htm
Mirek Kostlivý psal:
Jinak závod je jen pro veterány nad 40 a 50 let. Skoro o tom taky uvažuji, ale začínají prázdniny, dozrávají třešně, tak asi budu "běhat" po stromě.
Ahoj, zavodu bych se chtel zucastnit a zakoncit tim prvni polovinu sezony. Vzhledem ke startu hodinovky az ve 20,00 by mohlo byt i prijemne pocasi. Doufam ale, ze hodinovka neni jen pro veterany, o tom jsem nikde zminku nenasel.
Martin M.
Editoval Martin M. (2006-06-22 10:19:22)
Martin M. psal:
Mirek Kostlivý psal:
Jinak závod je jen pro veterány nad 40 a 50 let. Skoro o tom taky uvažuji, ale začínají prázdniny, dozrávají třešně, tak asi budu "běhat" po stromě.
Ahoj, zavodu bych se chtel zucastnit a zakoncit tim prvni polovinu sezony. Vzhledem ke startu hodinovky az ve 20,00 by mohlo byt i prijemne pocasi. Doufam ale, ze hodinovka neni jen pro veterany, o tom jsem nikde zminku nenasel.
Martin M.
ahoj,reaguji na to samé že jsem se nikde nedočetl že hodinovka je jen pro veterány.
juknul jsem na oficiální stránky českolipského atletického oddílu a nic takového se tam nepíše.?
jedině zkusit zavolat pořadateli nebo poslat mail.
nevíte jaká tam je učast,počet běžců a kvalita času?
díky ahoj.
Já myslím, že čas budou mít všichni stejně kvalitní, tedy 1 hodinu - záleží jen na tom, kolik kdo za tu dobu uběhne ![]()
Exploser psal:
Já myslím, že čas budou mít všichni stejně kvalitní, tedy 1 hodinu - záleží jen na tom, kolik kdo za tu dobu uběhne
hahaha, věř po po odeslání příspěvku jsem si ho přečetl a také jsem zaregistroval tuto chybu!!!
a tedy nevíš jaké vzdálenosti se tam běhají?
co Ty pobežíš?
ahoj
Cabalero psal:
...nevíš jaké vzdálenosti se tam běhají?
V roce 2005 první Filip Martínek 17026, poslední Plecháček Jiří 12059, zúčastnilo se 12 mužů, 2 ženy, jeden junior. Vše k nalezení zde http://atletika.ceskolipsko.net/
Mirek Kostlivý psal:
V termínovce je to nějaké zmatené, neboť je tam uveden datum 30. červenec, ale pátek, tak asi myslí červen. Jinak závod je jen pro veterány nad 40 a 50 let. Skoro o tom taky uvažuji, ale začínají prázdniny, dozrávají třešně, tak asi budu "běhat" po stromě.
ahoj,tak jsem jukal na behej,com a tam má tratový rekord na hodinovku MICHÁLEK a tomu myslím není 40-50 let?!
takže podle mého to není jen pro veterány.
poběžíš?
ahoj
Teď jsem našel oficiální výsledky: v pátek 30.6.2006 večer jsem byl v České Lípě jako jediný zástupce Traged teamu 8 z celkových 22 mužů, ve veteránech jem byl 5, dal jsem 15190 m. Mám obrovskou radost, mezičas na 10km jsem měl 39:33, tedy neoficiální osobák. Na dráze jsem běžel poprvé a sedlo mi to, ani počasí nemělo chybu, povedený závod. Start byl o několik minut opožděn, protože Vanda se členy jejího PIM BK klubu dorazila 19:55 a bez rozcvičení dala za hodinu 14220 m a vyhrála ženy.
Ahoj, ja jsem ubehl 14478m s cimz jsem taky spokojenej. 15,190km je super vykon, pro me je do budoucna cilem dat 15km, mozna na podzim by se o tom dalo uvazovat, ale nevim, nevim, 4 minuty na km je dost rychly. Behem zavodu bylo idealni pocasi - tak 16 stupnu a droboulinky mrholeni, na draze se bezelo skvele a celkove mam ze zavodu vyborny dojem.
Martin M.
Rosťa: taky gratuluju, za mnou je to jen o 8 metrů
, tak když to vyjde se k vám přidám
Ahoj Rosťo, moc gratuluju, je to super. Běhá Ti to, co? Bezva.