reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2006-06-27 08:58:47

trava 
Člen
Místo: Liberec, AH

AUTO - bolesti od "ničeho"

Míváte bolesti a nevíte od čeho to může být , když jste už týden nic nedělali big_smile?

Občas mě bolí přední přitahovač levého stehna, levé lýtko mám často ztuhlý na kost a kamarád si často stěžuje na kolena.

Oba jsme se shodli, že možnou příčinou je častá jízda v autě. Od tý doby si dávám pozor na spojkovou nohu a vida ono to asi bude opravdu ono.
Záleží taky na typu sedačky,
náklonu opěradla,
tvrdosti přední hrany sedačky,
délce Vašich nohou,
vzdálenosti sedačky od pedálů mající vliv na pokrčení nohou.

A hlavně na času stráveného v autě.

Ještě pořádně nevím co s tím, ale zkusím měnit vzdálenost sedačky, její náklon a spojkovou nohu se snažím nemít pořád připravenou pro případ nenadálého skoku chodce do vozovky.

Editoval trava (2006-06-27 10:02:37)

#2 2006-06-27 17:49:28

pm Pohlaví - muž
Člen
Místo: Havířov
Celkem: 717 km
Web

Re: AUTO - bolesti od "ničeho"

Dělal jsem servisáka 6 roku najeto 3500 měsíčně nikdy mě nic nebolelo ale od doby kdy jsem začal běhat měl jsem pořád nějaké problémy.Změnil jsem zaměstnání jsem více fyzicky vytížen a je to daleko lepší.Auto opravdu dělá svoje.Co s tím nevím zkoušel jsem taky vše o čem píšeš.Nejvědčí problém je ten čas prosezený v autě.Často jsem zastavoval a dělal strečink.

http://www.maratonec.estranky.cz/ - osobní stránky běžeckého blázna           petr_minarik@centrum.cz
http://petrminarik.rajce.idnes.cz/ - fotogalerie

#3 2006-06-28 21:55:18

forest Pohlaví - muž
programátor behej.com
Místo: Brno/Havířov
Celkem: 132 km
Web

Re: AUTO - bolesti od "ničeho"

trava psal:

Míváte bolesti a nevíte od čeho to může být , když jste už týden nic nedělali big_smile?

trošku odbočím: tohle je nejčastější situace, kdy mě něco začne bolet...

Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími. - forest blog

Board footer