ahoj, prosím poradíte mi co je lepší?
Přemýšlím o koupi Fuel Belt a nebo jestli nevíte o něčem lepším nebo levnějším?
K Fuel Beltu patří i láhvičky co jsou na fotce nebo se musí dokoupit?
díky za rady a zkušenosti.
Pokud tomu dobře rozumím, tak je to k tomu. Ale dají se koupit i zvlášť.
Jestli máš možnost,tak se zkus podívat v nějakém LIDLU.Je to tak 2 měsíce zpátky,co jsem tam něco podobného viděl a nebylo to až tak drahé.Měli tenkrát dva druhy:jeden co vypadal jako ledvinka se šikmo našitým pouzdrem na picí láhev a druhý byl pás se spoustou ( tak 5-6) malých plast.lahviček (cca 200 ml)
Ten pás ale prý trhá oblečení a lahvičky tečou. To vím jen z fóra, mohlo jít o jeden vadný kus.
Advid psal:
Ten pás ale prý trhá oblečení a lahvičky tečou. To vím jen z fóra, mohlo jít o jeden vadný kus.
ahoj,myslím si že takováto firma a že to trhá oblečení,nevím ale to se mi nezdá.
nejdřív jsem se bez toho obešel ale v těchto vedrech už potřebuji pití u sebe a v ruce držet láhev celkem unavuje!
proto chci vědět názory a zkušenosti.
díky.
používám Swix, ale koukal jsem na podobný pás od Enervitu za 299 a zdál se OK,
navíc ho prodává v Liberci Kerda i Nyč což je záruka toho, že šmejd to není.
Jinak je na www.enervit.cz, ale musíš se proklikat na e-shop-propagační předměty
Cabalero: Já jsem si to spletl s tím z Lidlu. :-))
ahoj, prosím nedá se Fuel Belt sehnad někde jinde než na jejich oficiálních stránkách?
díky.
k těm pásům z Lidlu - myslím si, že jak já, tak Tučnák a Papaaya jsme s nima spokojeni - kluci i teda alespon nestezovali. Jsou to 4 lahvičky po 100 ml. Za 150 kaček naprosto supr (v porovnání s cenou fuel beltu)
Ja jsem s nim hodne spokojen! Krasne mi sedi, neprekazi a 4 lahvicky po 200 ml jsou akorat tak dost na delsi cesty.
T.
po 100 ml, ne? Že bych ti kupoval nejakou "špešl edyšn"? ani nevím ;-)
mě si ty vaše minipidilahvišky zdají trochu jednostranně využitelný, jelikož tu svou používám i na běžky a tam by vám to hned zamrzlo.
ale chápu, že v Pragu zase tak nemrzne /Ladovska zima od Nohavici/
http://www.nohavica.cz/cz/tvorba/texty/ … a_zima.htm
hele travo nerýpej - já su z Moravy! ;-) A na běžky používám camelbak s termoobalem...
forest psal:
hele travo nerýpej - já su z Moravy! ;-) A na běžky používám camelbak s termoobalem...
ahoj,myslíš že camelbak je lepší než fuelbelt?
nevím co si vybrat!,nebo spíše co mi bude sedět lépe!
ahoj
osobně si myslím, že pokud zrovna neplánuješ v takovémhle horku jako je teď 30 km a delší běhy, tak bych bral asi fuelbelt... Camel má zase výhodu - dá se do něho dát i nějaká ta tyčinka, či větrovka, má několikanásobně větší kapacitu pro pití (já mám 3 litrový vak) a jde použít nejen na běhání (kolo, běžky), ale přece jen někomu může vadit to, že "má něco na zádech"...
to forest: stal se omyl já komentoval fuelbelt a ty jsi myslel VELBLOUDA
a asi se mnou souhlasis, že na lyže vzít fuelbelt by bylo trochu komické nebo ne?
AKCE MAKRO : kdo máte možnost zajít do Makra mají "camelback" za 400,-, ale je lepší si ho vyzkoušet na zádech ve všech eventuelních polohách /třeba i při zavazování tkaniček/, protože DEVCE má s Axonem špatnou zkušenost ,že jí tam něco tlačí
Ty jsi expert. Já tam včera byl. :-))
komicky to mozna by nebylo, ale jde hlavně o to, že by to brutálně rychle promrzlo (ne-li dokonce i zmrzlo). Na běžky je další variata termoledvinka s nádobkou či jak to popsat (viz přenosy z běžek) - ale co vím, tak je to celkem pálka...
já používám originál Camelbak - výhoda oproti ostatním: velký otvor na nalévání (možnost čištění rukou) a kvalitní náustek, který neukapává (!!!)
forest psal:
já používám originál Camelbak - výhoda oproti ostatním: velký otvor na nalévání (možnost čištění rukou) a kvalitní náustek, který neukapává (!!!)
prosím tě nemáš nějaké odkazy na prodejny camelbak?
díky.
http://www.bikezone.cz/ Osobně vyzkoušený obchod.
měj se fajn
T.
Tucnak psal:
http://www.bikezone.cz/ Osobně vyzkoušený obchod.
měj se fajn
T.
díky vám všem.
jedu na dovču na Šumavu a chystám se vyběhnout BOUBÍN.
Tak snad k pitnému režimu mi dopomůže tato věcička.
ahoj
neznáte nějaké kamenné obchody s CamelBak?
jinak prosím o radu jaký nejlépe koupit k běhání?
nečekal jsem že je takovýto výběr!
díky.
Jura psal:
Nezáleží ani tak na výrobci"pylíku na vodu", ať to je firma Camelbak, či jiná. Spíše bych preferoval řešení úchytu na tělo. Samozřejmě podle plánované intenzitě pohybu. A ten úchyt bude určitě jiný pro kolo, běžky nebo běh.
Já ovšem na "čistý" běh upřednostňuji pevný běžecký pás se dvěma či čtyřmi lahvičkami a jednou malou kapsou (klíče od auta, MP3 player,...). Na běžky pak tepelně izolovanou ledvinku na termo láhev s další větší kapsou na druhé triko, rukavice, větrovku, vosky, rum,.....).
Camelbak vlastním jako izolovaný 2 litrový vak, který dle potřeby "někam strčím". Třeba do jednoho z baťohů k tomu uzpůsobených.
Takže : na horáka Camlebak strčím do 7 litrového baťůžku, na dogtrekingu do 50 l batohu, na běžky jej neberu, mrzne mi tam hadička :-))), o běhu jsem se již zmínil. Takže jsem Ti asi moc neporadil, to snad ani nejde.
o.k. stejně díky.
FuelBelt? dá se sehnat někde v obchodech?
díky.
ahoj, FuelBelt kde jste ho kupovali?
už mám vybráno ale nevím zda mám kupovat na jejich stránkách nebo někde jinde?
díky.
Maj ho v Praze v Triexpertu v Podolí, mrkni na www.triexpert.cz. Camelbag je na nic, pás (fuelbelt) je lepší, vlastní 5-letá zkušenost.
ironman psal:
Maj ho v Praze v Triexpertu v Podolí, mrkni na www.triexpert.cz. Camelbag je na nic, pás (fuelbelt) je lepší, vlastní 5-letá zkušenost.
ahoj,mají pásy v nabídce na jejich stránkách?
Já je tam nenašel!
díky
ironman psal:
ahoj,tak jsem volal do Triexpertu a ten pás co bych chtěl u nich vyjde na 1550kč!
na oficialních strankach fuelbelt vyjde pás co bych chtěl okolo 700kč!
tak nevím kolik se to pohybuje u nás?
Nezkoušel jste někdo objednávat fuelbelt přes stránky PETRA VABROUŠKA?
díky.
Jo sorry nemaj to na stránkách, viděl jsem to u nich v shopu.Koukni ještě sem: http://www.zeleznymuz.cz/cz/expo, tady to maj za 435Kč, je to právě od Vabra, můžeš si to tam objednat na dobírku. Měj se
tak ta Silva za necelý 3kila vypadá moc pěkně
Já mám v Hudy sportu domluveno, že pokud to půjde, tak tan se 4 lahvičkami objednají a dají mi vědět.
trava psal:
tak ta Silva za necelý 3kila vypadá moc pěkně
ma s tim nekdo zkusenosti? osobne jsem uvazoval o koupy hydra/camel bagu, ale po precteni reakci zde na foru... nevim. nejake dalsi zajiamve postredy?
Tak co, mate nekdo tu Silvu? Zajimalo by me, jakej je objem tech flasticek, pripadne jaky ma kdo zkusenosti jak pas sedi pri behu. A jestli nekdo nevi, v jakym obchode v Praze je maji
No tak jsem docela naštvanej, protože na craft.cz je cena té ledvinky 390,- a v Hudy sportu ji mají za 600,- Ale koupil jsem si jí stejně, protože mám pocit, že ji potřebuju. No teď aspoň vím, kde bere Hudy sport na ty pěkné barevné katalogy. ![]()
Co jsem si ji zatím v obchodě zkoušel, tak ta přezka vepředu je pěkně šmejdská. Zlatý přezky od Deutera nebo Trek sportu. Aby mně lahvičky netlačily do zad, tak to musím mít na bocích jako cowboy kolty. :-) Tak to jsem si vylil srdce a zítra napíšu dojmy z běhání s ní. Běhu zdar, zlodějům hrob. ![]()
No tak tedy:
Jednu lahvičku jsem si na testovací běh vyndal a místo ní dal dva banány, aby to jako lépe simulovalo zamýšlené využití. Ještě jsem se cvičně proběhl po bytě a zjistil jsem, že na bocích ji fakt mít nemůžu, protože poskakuje. Tak jsem ji utáhl co to šlo okolo pasu tak, abych mohl ještě dýchat a vyběhl jsem. Už po pár metrech mi bylo jasné, že tentokrát jsem šlápl vedle. Při nádechu se nemůžu pořádně nadechnou do břicha a při výdechu se uvolní a poskočí. Ach jo.
Editoval Advid (2006-09-19 05:48:24)
Ahoj,tak jsem si koupil v létě pás od firmy Pro Touch za 450,-kč.
Fuel Belt jsem scháněl a ceny u nás jsou přemrštěné se srovnáním na jejich ofic. stránkách!!!
S pásem spokojenost,dobře upravená zadní část ,šírší rozsah na záda.
Láhvičky 4 po 2dcl,dvě kapsičky na zip a dvě na suchý zip a při tom to vypadá tak malinkaté.
Běhám s tím už od léta a oblečení to nedře a nějak to příliš neposkakuje.
Ahoj
po nějaké době oživuji vlákno, protože mi o víkendu dorazila tato věc: http://pcshop.pells.cz/shop/default.asp … tiid=11398. Vyzkoušel jsem si na cca 2 hodinovém běhu a jsem velice spokojen. Brašna je sice malinko větší, ale na širokém pásu, který dobře drží. Vejdou se tam 2 cyklistické bidony, má dvě oddělené kapsy a ještě řemínek, kterým se dá chytit třeba větrovka, nebo náhradní triko. Cena mi příjde velmi příznivá, provedení je fajn. Bidon je mi, upřímně řečeno, sympatičtější než decové flaštičky, které může být problém dokoupit. Díky šíři pásu o lahvích člověk skoro ani neví, akorát je potřeba upíjet na "střídačku", aby se nezačala přetěžovat jedna nebo druhá strana.