Máte někdo zkušenost s přenosem z vističek? Na XP-čkách nemám problém, ale Visty mi zlobí (a to Polar Uplink i RS200_Decode). Zkoušel jsem si pohrát s hlasitostí mikrofonu, jak to pomohlo u XP, ale bez úspěchu. Dostane se to do takových 20%, pak skončí a babkoraď..
Ještě když jsem měl Visty, tak si vzpomínám, že to šlo... Občas to taky mělo slabší chvilku, že se to třeba desetkrát za sebou nepovedlo, ale jak jsem poslal jeden soubor, byla pak velká pravděpodobnost, že půjdou i další... Ale občas mi to nejde ani pod XP - používám jen micro zabudovaný v notebooku, ne ten přídavný, co se nabízí k Polarům, které disponují Uplinkem...
Machy psal:
Máte někdo zkušenost s přenosem z vističek? Na XP-čkách nemám problém, ale Visty mi zlobí (a to Polar Uplink i RS200_Decode). Zkoušel jsem si pohrát s hlasitostí mikrofonu, jak to pomohlo u XP, ale bez úspěchu. Dostane se to do takových 20%, pak skončí a babkoraď..
Myslím, že dobrým vodítkem může být, že rs200_decode ukazuje úroveň hlasitosti, nedíval jsem se ale, jaká hodnota je optimální. Podle zkušenosti by to mohlo být něco kolem jedničky(?). Co RS200_Decode ukazuje vám?
(Doufám, že se tu někdo nejmenuje Babka ;)
Me to pod Vistama funguje bez problemu. Dle meho nazoru budes mit s nejvetsi pravdepodobnosti spatne nastaven microfon.
Dneska jsem na netu náhodou objevil alternativu ke "krokoměru" S1.
http://www.polar.fi/en/products/accesso … GPS_sensor
Cena srovnatelná s S jedničkou. Někdo nějaké zkušenosti?
Píšou tam, že to je i na kolo, ale je to jen do 30km/h a já občas jedu i rychleji. :-))
Asi se už hodně nudím, ale trochu jsem přemýšlel o hmotnosti čidla. Je to sice jen nějakých 70g a člověk to vlastně ani necítí, ale běhám s tím pořád.
A tak mě napadlo: střídáte nohu, na které to máte upnuté?
Nestřídám a přijímač mám taky pořád na levé ruce.
Polar mi ukazuje, že je slabá baterie. Nesvítil, nepípal, nožky nahoře
. V návodu píšou, že začne signalizovat slabou baterii, když má ještě 10-15% kapacity. Takže by měla ještě minimálně pár týdnů vydržet.
Posílali jste ji do ALL Systems nebo jste ji měnili sami? Podle manuálu se má posílat, ale někdy jsou manuály přehnaně opatrné.
Ahoj, mam problém s weblinkem u RS200, snížila jsem mikrofon, a přenos probíhá, pokud se mi podaří správně nastavit hodinky, ale ukončí se ve chvíli, kdy přestanou hodinky vydávat zvuk, na hodinkách se pak ukáže přenos ok, ale přitom mi weblink ukazuje přenos zhruba kolem 50%, pak napíše error. Nevíte někdo co s tím? dík
RS200 mám už "podruhé". Ta první mi vydržela přes dva roky, byla červená... Pak jsem ji ztratil při průtrži mračen na tréninku... Byla bez problémová a dobře se nám spolu běhalo...
Zůstal mi jen hrudní pás a já nechtěl, aby mu bylo smutno. Tak jsem letos v dubnu koupil novou mašinku. RS200... Tentokrát černou... Co čert nechtěl, pásu se stýskalo po té původní. Nechtěl si nechat vysvětlit, že už prostě není a nevrátí se. Přesto stávkoval. Za trest jsem ho poslal minulý týden "na dovolenou" do opravny. Nepřenášel mi informace do hodinek. V opravně zjistili, že je fakt divnej. A já si myslel, že divnej jsem já (nějaké médium, co kazí vlny). Na přístroji data přenášel, ale když ho upnuli na člověka, nic!
Dneska mi dovezou nový pás...
K přenosu dat do počítače. Protože jde o zvukové vlny, je to velmi citlivé. Vím, že tenhle problém měl i jeden kamarád a doporučil mi, abych co nejvíce ztlumil mikrofon a nastavení hlasitosti v Realteku. Ejhle, ono to fungovalo. Tak zkuste tohle.
Jinak pěkné zážitky s RS200
ahoj!
Nezkoušeli jste někdo nějak hacknout funkci AutoLap, aby šla nastavit pomocí času a ne jen pomocí kilometrů? Nemám totiž nožní snímač a neplánuju ho koupit. Ale jinak než pomocí záznamu kol z RS 200 nedostanu graf tepovky, alespoň tedy ten nespojitý.. Teda myslím!? A na pravidelné mačkání kol vždycky zapomenu..
Všimli jste si změny na Polar personal traineru (na té webové aplikaci)? Co na změny říkáte? Podle mě k lepšímu, i když pár věcí z té staré bych uvítal i tady... A taky bych si v deníku rád nastavil jinou tapetu a občas to trochu trvá, ale jinak je to hodně dobrý. ![]()
...a web Polaru opět spadl, zrovna dneska, když mám sporttester plný dat a chtěl jsem si je tam natahat. Co se dá dělat, nejstarší se mi zmaže...
Kdyby to tak nechali, jak to bylo, dřív to aspoň bývalo stabilní... ![]()