Zakládám nový thread pro zájemce o Milošův běh kolem republiky. Kdo se chcete přidat, informovat nebo domluvit na schůzce, dejte echo přímo Milošovi na 602 193 486 a pak i zde.
http://www.behej.com/showpage.php?name=beh-okolo-cr
Editoval Radek (2006-09-06 21:13:23)
Oznamuji veřejnosti, že jsme se s Tučňákem přihlásili na sobotní etapu 23.9.2006 přes Nové Hrady do Slavonic
Až budou v oblasti Lysé hory a okolí Frýdku-Místku, tak se přidám. Ale neoficialně, nedokážu plánovat dopředu.
my z Liberce asi taky, ale jen po zkušenostech z Bedřichova Milošovi nebudeme stačit ![]()
Já jsem předběžně přihlášený na so 16.9. 13h H.Světlá - Českosaské Švýcarsko - Jetřichovice - Dolský mlýn - Děčín 38,3km/435m
PetrS psal:
Oznamuji veřejnosti, že jsme se s Tučňákem přihlásili na sobotní etapu 23.9.2006 přes Nové Hrady do Slavonic
ze jsem to Tucnakovi rikal;)...behem nejakeho behani jsme se o tomto behu bavili, a hned me napadla etapa koncici ve Slavonicich (tenkrat jeste nebyl znam rozpis etap). Toz to vypada, ze se probehnu s vama
(nebo vy se mnou? ![]()
)
Editoval papaaya (2006-09-03 13:41:56)
Nebojte se, určitě nepoběžím rychleji než 10 no možná 12 za hodinu, takže všichni stačíte. Rozhodně bude zpestřením jak pro mně, tak pro Milana s Martinem, když se budem moci podívat i na jiné obličeje než na ty svoje ![]()
Milos
zacatecnik
to vypada dost divne, budes muset, Milosi, pridat par prispevku.....
Tak to uz neplati, prejmenovali jste hodnosti......
Editoval Mira (2006-09-12 13:10:37)
papaaya psal:
PetrS psal:
ze jsem to Tucnakovi rikal;)...behem nejakeho behani jsme se o tomto behu bavili, a hned me napadla etapa koncici ve Slavonicich (tenkrat jeste nebyl znam rozpis etap). Toz to vypada, ze se probehnu s vama
(nebo vy se mnou?
)
hurá, to je výborná zpráva!
aspoň mě bude moci někdo občas poponést.
V.
Radek psal:
Zakládám nový thread pro zájemce o Milošův běh kolem republiky. Kdo se chcete přidat, informovat nebo domluvit na schůzce, dejte echo přímo Milošovi na 602 193 486 a pak i zde.
ahoj,
prosím na nějaký odkaz o info tohoto běhu,mapa atd.?
díky
Miloš má již za sebou prvních cca 70km a své pocity popisuje v článku na www.behej.com.
První ze seriálu reportáží je zde: http://www.behej.com/view.php?cisloclanku=2006090801
trava psal:
my z Liberce asi taky, ale jen po zkušenostech z Bedřichova Milošovi nebudeme stačit
Na Bedřichově jsme v průměru běželi 10 km/h, takže jestli touhle rychlostí Miloš poběží, tak by se to dalo zvládnout. Když mi to časově výde, tak bych s ním chtěl běžet 15.9 z Harachova do Liberce. Jestli máš zájem o fotky z Bedřichova, tak mi napiš na lukysport@lukysport.cz kam mám CD poslat nebo ho můžu do Liberce dovízt.
Ví se rozpis na pondělí? Alespoň přibližně. V kolik a kudy přesně bude Miloš probíhat Ostravou?
Luky psal:
trava psal:
my z Liberce asi taky, ale jen po zkušenostech z Bedřichova Milošovi nebudeme stačit
Na Bedřichově jsme v průměru běželi 10 km/h, takže jestli touhle rychlostí Miloš poběží, tak by se to dalo zvládnout. Když mi to časově výde, tak bych s ním chtěl běžet 15.9 z Harachova do Liberce. Jestli máš zájem o fotky z Bedřichova, tak mi napiš na lukysport@lukysport.cz kam mám CD poslat nebo ho můžu do Liberce dovízt.
To jo Martine, ale jak víš, byl to průměr s kopci a pauzama na pití (mimo tu na Knajpě). Jinak se tempo pod 5:30 na km jen málo kdy dostalo.
Ale je to vlastně jedno:-)
Beet: zavolej Miloše na 602 193 486 a domluv se konkrétně, telefon bere i po cestě a aspoň mu nebude smutno :-)
Radek psal:
Beet: zavolej Miloše na 602 193 486 a domluv se konkrétně, telefon bere i po cestě a aspoň mu nebude smutno :-)
Tak všechno dopadlo jinak. Ztvrdnul jsem v práci a z běhání nebylo nic. :-(
Behej.com blahopřeje Milošovi k jeho dnešním narozeninám a má pro něj připravenu cílovou prémii!!!
Sedící kolegové ze ZŠ Mšeno zdraví běžícího kolegu Martina H. a jeho kolegy dálkoběžce, běžte a hlavně vydržte!!!!!!!!!!!
Vážení, včera jsem dělal doprovod Milošovi v etapě z Harrachova do Liberce. Bylo to nějakých 38 km a běželi jsme zhruba 5 hodin. Takže jak vidíte průměrná rychlost je 7,5 km/hod. a rozhodně není třeba se obávat, že by vám Miloš utekl. Kdo by chtěl zvolit ještě pomalejší tempo může dělat doprovod Martinovi, který má tempo ještě o něco mírnější. A PROTO NEVÁHEJTE A POMOZTE KLUKŮM V JAKÉKOLI ETAPĚ!!! Je to pro ně příjemný zpestření a povzbuzení do dalších kilometrů. Během cesty přišlo Milošovi několik zpráv, které jak bylo vidět ho vždy potěšili a proto neváhejte a esemeskujte jak Milošovi tak i Martinovi. Jejich čísla jsou zveřejněný v článku. Ale ještě jednou říkám NEBOJTE SE A BĚŽTE alespoň jednu etapu nebo její část.