Hitparáda
Mapa uživatelů
tak co na to říkáte?
testujte a hledejte chyby, dávejte náměty k vylepšení..
je to pro vás, tak si řekněte, co se vám na tom nelíbí (pochvala taky neuškodí) ![]()
(tučňák nebo tragéd ještě musí v administraci přidat věkové kategorie a tratě, tam se já nedostanu)
eidtace vašich výkonů je přímo v profilu
Editoval simka (2006-09-04 20:38:02)
Přátelé,
díky Simkovi můžeme vyslyšet vaše názory z diskuzního threadu http://www.aerobnitraged.com/forum/viewtopic.php?id=433
Vyzkoušejte nové možnosti, dejte vědět, co je potřeba dotáhnout a hlavně se dobře bavte při píchání špendlíků a zaznamenávání vašich výkonů!
Hitparádu ovládáte přímo ze svého profilu.
zcela oficiálně děkuji Simkovi za pořádný kus práce!
T.
Je to super. :-) Už jsem píchnul. ![]()
Celkem zdařilé
,
bude tam někde chybka - při zadání naběhaných km za leden 2006 to přiřadí do roku 2005 bez měsíce.
M.
simka: chválím! fakt chválím!
Moc pekne, obzvlast ta mapicka se mi zamlouva.. Udelals pro nas kus prace, pripojuju sve diky!
(Ted uz jen prestat dovolenkovat a zase zacit behat, at tam nemam nuly..
)
Moc pěkné. Díky ![]()
jen takový dotázek - nešlo by doplnit do mapy, jak se u špiky zobrazuje odkaz na profil i avatar? tím bych dosáhl úplné diskuzní nirvány ;-)
Paráda!
Mount psal:
bude tam někde chybka - při zadání naběhaných km za leden 2006 to přiřadí do roku 2005 bez měsíce.
opraveno
forest psal:
jen takový dotázek - nešlo by doplnit do mapy, jak se u špiky zobrazuje odkaz na profil i avatar? tím bych dosáhl úplné diskuzní nirvány ;-)
tak si tu nirvánu užij ![]()
Editoval simka (2006-09-04 19:44:49)
Nerozumím položce celkově naběháno, to jako za celou karieru, nebo letos?
ironman psal:
Nerozumím položce celkově naběháno, to jako za celou karieru, nebo letos?
za celou kariéru, položka za letos tam taky je
Editoval simka (2006-09-04 20:24:05)
Hezký. Jen bych se přimlouval za obvyklejší formát času (h:mm:ss), délku v hodinovce uvádět jako desetinné číslo a sloupce řadit dle délky sledované disciplíny.
Zlí jazykové o mě říkají, že jsem strašný puntičkář, že to není pravda?
simka psal:
tak si tu nirvánu užij
budu z toho fungovat zas dalších deset let! ještě jednou dík! přece jen mám vizuální pamět na příspěvky (prostě některé lidi si pamatuju podle avataru....) a tak je fajn, abych si je pak nemusel vyhledávat...
Láďa Tarant psal:
...a sloupce řadit dle délky sledované disciplíny
to nepůjde, protože disciplíny přidává tučňák a řadí se to podle abecedy
Opravdu hezky uděláno!
Přidám se však také k názoru na změnu formátu zobrazovaného času. Možná by byla tabulka přehlednější.
Každopádně díky za vytvořené dílko!
no tak když už jsme v tom odlaďování, možná bychom mohli vyhodit z profilů pod jmény slovo Naběháno, je to tam třikrát pod sebou, každému bude jasné, o co jde, i když to tam nebude a ubude textů. Jen můj názor, celá ta věc je strašně moc hezká a tohle jsou prkotiny!
jejky to byl fofr!!!! ![]()
Taky posílám velkou pochvalu! Tady je vidět, co dělá ruka šikovného odborníka. Teď už jenom abych si někdy oficiálně nechal změřit těch 100m, to bude těžší než uběhnout 50km závod
.
Editoval Mirek Kostlivý (2006-09-04 22:40:57)
díky za kladné reakce, jdu spát. už hodinu tady ladím mapu pro Internet Explorer a pořád mi ji nechce vzít
zítra večer se to pokusím opravit
mirek: spojení tvého mírně neaktuálního fota s celkovým počtem naběhaných km je krásnou tečkou za tím dnešním dnem! opakuji...
Přátelé, je to hezké, dobrou noc...
Je to super, nemuzu jinak nez velmi pochvalit
. Ale mel bych jednu malinkatou vyhradu... beham na dvou mistech, protoze na jednom miste bydlim a na druhem studuju, takze bych rad zapichnul 2 vlajecky - vim sem nenazranej
.
Pokus ![]()
Simka: Výborná práce, moc pěkný
bajecne - zas mam pocit, ze vas mam o kousek bliz (kdyz uz nikdo jiny v tech kopcich u nas nebeha). je to krasne udelatko, Simko DIKY.
behej.com jedeeeee. tchiboooo
))
Šarina psal:
Mám Internet Explorer, mapu vidím, ale na ní žádné vlaječky
Já to samé. Ale včera jsem je ještě viděl.
Zkuste si nainstalovat nějaký web korektní prohlížeč. Třeba Firefox zdarma ![]()
Simka večer ještě psal, že odlaďuje aplikaci i pro IE, tak vydržte. Shodnout se s klukama z Redmondu je většinou větší problém, že by se mohlo zdát. Doufám ale, že se mýlím a vše bude šlapat.
Firefox nebo Opera jsou velmi dobré alternativy ;-)
Nezbývá mi než opakovat chválu z předchozích příspěvků! Hitparáda u Milana v poslední době trochu stagnovala, tady to bude jiný frkot :-). Jo a můj MSIE taky stávkuje, těším se na záplatu.
jen taková poznámečka - jak mám vyplnit 100 m, když mám čas 13,2 sekundy? Ono mít zaokrouhlení na sekundy je už totální out... a u Cooperáku to chce stejný datový typ jako u hodinovy...
Editoval forest (2006-09-05 15:18:23)
Mapa pod IE už funguje alespoň u mne
to Tučňák: Firefox je dobrá alternativa, ale už vidím jak by mě firemní IT hnalo :-(
to all: Když vidím ty vaše naběhané kilometry , tak nevím jestli to má fungovat motivačně (abych přidal) nebo mám podléhat depresi :-))
žula psal:
to all: Když vidím ty vaše naběhané kilometry , tak nevím jestli to má fungovat motivačně (abych přidal) nebo mám podléhat depresi :-))
buď v pohodě - já raději těch 12 km za srpen raději nevložím ;-)
Ahoj,kde najdu mapu?
asi to nechápu!!!
JINAK VELIKÁ GRATULACE A PODĚKOVÁNÍ!
Nahoře na liště mezi "Hitparáda" a "Seznam uživatelů" ![]()
Tucnak psal:
Simka večer ještě psal, že odlaďuje aplikaci i pro IE, tak vydržte. Shodnout se s klukama z Redmondu je většinou větší problém, že by se mohlo zdát. Doufám ale, že se mýlím a vše bude šlapat.
Firefox nebo Opera jsou velmi dobré alternativy ;-)
Musím se přiklonit taky k mé oblíbené Opeře:-).
Editoval Ttiimm (2006-09-05 19:46:08)
forest psal:
jen taková poznámečka - jak mám vyplnit 100 m, když mám čas 13,2 sekundy? Ono mít zaokrouhlení na sekundy je už totální out... a u Cooperáku to chce stejný datový typ jako u hodinovy...
opraveno, byla chyba ve vzorci. dík za upozornění
u cooperáku asi udělal v administraci překlep tučňák..
abych nezapomněl, v IE ta mapa už od půl čtvrté funguje ![]()
úplně super;-) Aspoň se už na netu nenudím!
Luckyboy psal:
Ale mel bych jednu malinkatou vyhradu... beham na dvou mistech, protoze na jednom miste bydlim a na druhem studuju, takze bych rad zapichnul 2 vlajecky - vim sem nenazranej
.
pošli mi souřadnice, musím to přidat ručně.
navrhuju vyřadit Mirka z hodnocení, není to tragéd a ty jeho kilometry mě silně deptají ![]()