Možná bych to spíš vložil do ledna 2000, jako vstupní údaj.
že jste tak hezky prosili, tak jsem interval zadávání rozšířil na leden 1980 (dál už moc nepočítám s tím, že by někdo chtěl starší kilometráže přepsat)... nadále platí to nepsané pravidlo, že pokud je známá je celková roční kilometráž, tak ji šoupněte do prosince ;-)
Až se budu o dlouhých zimních večer nudit, tak to překlepu i podle měsíců.Jinak Foreste díky, ale pozor nepodceňuj některé zasloužilé veterány, jednak tě někteří lehce šmiknou a jednak si někteří i po 50ce docela slušně tykaj s compem ![]()
ironman psal:
Až se budu o dlouhých zimních večer nudit, tak to překlepu i podle měsíců.Jinak Foreste díky, ale pozor nepodceňuj některé zasloužilé veterány, jednak tě někteří lehce šmiknou a jednak si někteří i po 50ce docela slušně tykaj s compem
já nepodceňuju, ale asi to chce fakt zimní večery aby to člověk překlepal - přece jen to už je 36 let * 12 měsíců. A 35 let starý trengigáč určitě nemá nikdo, zas takový fanatik tady není, hned nad poličkou počítače (aby to předatloval za 5 minut) ;-)
znám takové co mají treningáč přes 20let, tak proč ne i víc. Jestli ti něco říká liga 100, tak se to v době jejího rozkvětu u nás, tj. 70 a 80.léta dost vášnivě sledovalo. Pamatuju, jak si to můj děda zapisoval a sledoval jak jsou na tom ostatní. To byly časy:). Jen taková glosa na závěr, jinak si myslím, že je to dostačující.Měj se
Jura psal:
Mám starší tréningáč a nemyslím si o sobě , že jsem fanatik :-))
a máš to na poličce nad počítačem, abys to hned přepsal? Ne! takže nesplňuješ obě podmínky, které jsem psal pro fanatika :-D když to dám na 1950 - dáte pokoj? ;-)
Ahoj, skvělá práce s tímhle fórem, ale nedal by se do zadávání naběhaných kilometrů předvyplnit, počet aktuálně uběhnutých kilometrů. Protože si kilometry za aktuální měsíc většinou nepamatuju a tohle je jediná databáze kde si kilometry vedu, musím vždycky nejdříve se nejdříve proklikat skrz seznam naběhaných kilometrů ve veřejné hitparádě přečíst si číslo a pak jít do té své a zadat ho.
Hodila by se alespoň hodnota za aktuální měsíc.
Podle toho co tady vidím, by nejspíš stačilo přidat do webu jeden query, který vybere počet kilometrů za aktuální měsíc a aby nesvítila hodnota z aktuálního měsíce pro všechny ostatní, přidat k selectu s výběrem měsíce, anebo roku událost onchange, ve které input s kilometry vyprázdníš.
Případně pro fajnšmejkry, vytáhnout si z db seznam všech naběhaných kilometrů za všechny měsíce, uložit je do js pole a měnit obsah zadávacího inputu, podle aktuálně vybraného roku/měsíce.
Díky
ták, při přidávání objemů se už předvyplňuje naběhaný objem za dané období. nějaké připomínky?
super, jenom malá technická, zjevně nejdřív načteš nabjehané kilometry z databáze a pak teprve ukládáš postovaný data, takže, když tam něco vyplním, postnu to, tak mi tam skočí původní hodnota, pokud to nerefreshnu. Zkus ten sql dotaz hodit, pod insert/update postovaných dat. A bude to naprosto dokonalý ![]()
je to tam
super
Potřeboval bych se zeptat jak vymazat svůj profil, z hitparády, z mapy, prostě úplně všechno? Pokud to některý z administrátoru může udělat tak o to prosím. Díky
máš to smazané
simka psal:
máš to smazané
teď včetně profilu
Prosím o to samé jako Rambo. Díky.
Taky prosím vymazat. Jsem rád , že již to jde! Prostě nechci již na tomto fóru figurovat. Forest mi před časem tvrdil, že to není možné.
Děkuji.
Editoval Jura (2007-02-10 21:42:24)
Jura psal:
Taky prosím vymazat. Jsem rád , že již to jde! Prostě nechci již na tomto fóru figurovat. Forest mi před časem tvrdil, že to není možné.
Děkuji.
Jura: Neuváděj věci v nepravé rovině! Psal jsem ti, že účet nechávám otevřený, kdyby sis to náhodou rozmyslel... Mazat odmítám vaše vložené příspěvky (identitu vám smažu).
Šarina a spol.: Důvody mi nejsou jasné.
Všichni: pokud míníte se tady zaregistrovat a pak zase chtít mazat, tak si to rozmyslete do konce víkendu. Pak už na takovéhle žádosti nebudu reagovat. A když už, tak směrujte to na mail forum@behej.com jak je uvedeno v Pravidlech.
Teda musim uznat že jsem docela technický člověk, ale protože jsem se přihlásil až po instruktáži tak jsem ji nějak minul. Hodil by se oficiální návod jak si přidat pimprdlik do mapy. Teď už vím, že se člověk přihlásí do fóra, klikne na Mapa běžců a tam je přidat se na mapu, taky při přestěhování se tím dá již zadaná poloha změnit.
Holt su trochu nechápavé nóóó.
mapo psal:
Ahoj - jde zrušit špendlík v mapě? Vím, že jde přesunout, ale zrušit...
Jestli to nemůžu udělat já, tak prosím admina.
Dík.
už se dá smazat
Mohly by se do hitparády přidat trasy 30km, 100km, a další ultra jako 6h, 12h, 24h, 48h? Přece jsou tady i takoví, co to běhají. Případně dodat aby si každý mohl zvolit délku tratě sám. Nevím ale jak moc je to technicky možné a jestli se s tím někomu bude chtít pohrát.
je to hezké, ale jak se tam dá zaregistrovat a vkládat svoje údaje? cernyvac@vse.cz
->cernyvac: Když se přihlásíš, klikneš na profil a v profilu na hitparáda. Tam, si můžeš doplnit časy jednotlivých tratí či uběhnuté km v daný měsíc.
Na mapu se dostaneš přes behej.com.
Editoval koyama (2008-01-07 07:55:11)
připravujeme pro hitparádu i mapu běžců lepší háv a intuitivnější vkládání
Jen pro úplnost ..... nějak nevidím na mapě u špendlíků jména:-(
Mapa je super, avšak pokud je správně, nevím, porč mne mapa zobrazuje asi tak o padesát kilometrů východněji než bydlím. já bydlím v Praze 4 - Písnici a na mapě jsem někde kousek od Kolína, zkusím to ještě lokalizovat přesněji. Avšak jinak je to super.
Díky
cernyvac
Tak se to podařilo, podle mapy bydlím na poli východně od Kuřimi....takže asi 40 km jinde než skutečně bydlím.
Zdraví cernyvac
->cernyvac: Tak si mapu zvětši a můžeš se zapíchnout klidně přesně na místo v ulici, ve které bydlíš.
Díky, zkusím