Neni to tak docela zavod, spis dobrocinna akce pro SOS detske vesnicky, ale proc se v sobotu po obede neprobehnout trosku po centru Prahy... ![]()
(Bezi se i v jinych mestech.)
http://www.run4fun.cz/index.php?pg=pomahame
Taky se tam s kolegou chystáme.
nejen po centru Prahy - akce proběhne ještě v Brně a v HK. Snad Brno stihnu (ráno budu fotit na Ostravském maratonu)... kdo ještě bude v Brně (je to tuto neděli)?
Kurna, rad bych na ten brnensky prisel, ale jsem doma ve zdare a to na kole, cili bych musel nekdy dopoledne vyjet, abych to stihnul a po pravde nedelni obed doma je silnej argument proti. Kdyby se bezelo az treba v 6, tak by to nebyl problem, ale pri mem tragedim cyklo tempu to jedu skoro 4 hodiny:(
Je to dobročinná akce a mile rád bych se jí zúčastnil, ale 18 mi bude až za měsíc... A rodiče asi nevytáhnu ven v neděli ve 4 odpoledne! Tohle mi připadne trochu na hlavu, zatím se mi nikde nestalo, že bych musel mít na místě závodu zákonného zástupce!
emarco psal:
Je to dobročinná akce a mile rád bych se jí zúčastnil, ale 18 mi bude až za měsíc... A rodiče asi nevytáhnu ven v neděli ve 4 odpoledne! Tohle mi připadne trochu na hlavu, zatím se mi nikde nestalo, že bych musel mít na místě závodu zákonného zástupce!
joj, nemají to zmáklé :-( to naštve. btw: znáš tuhle historku: jednou jsem v orienťáku běžel smíšené štafety, akorát, že na mě vyšel babský úsek - hned jsem se jmenoval Lenka Kalinová (běželi jsme mimo soutěž samožřejmě) ==> svět se přece nezboří, když "omylem" spleteš rok narození v přihlášce... (nejsou to nějaké bajkové závody, kde hrozí odvážení sanitkou) psss, ale můj nápad to nebyl
má někdo s tímhle během zkušenosti? budou tam aspoň šatny na převlečení?
v Brně byly šatny i úschovna na věci (proti startovnímu číslu)
Taky se chystám do Prahy. První tři dostnou MP3 přehrávač - že by? :-)))) Ne, dělám si srandu, kdyby byl pro prvních 100, tak možná. :-)
jen tak pro představu - já v Brně na 9. místě s časem 20:24, ale od mp3manu jsem byl o parník! Vítěž to šel za neskutečných, v rámci profilu trati - běželo se na Špilberk a zpět - 17:19)...
Organizace byla naprosto profesionalni (poradatele na trati snad kazdych padesat metru + policejni auto, ktere vede prvniho), vsude "mliko", uzavrena doprava. A na startu satny, uschovny, wc, piti a pak koncert Barty, parada. Ale neda se to brat jako zavod, jen jako udalost: cas nezmeri, poradi se nedozvite - teda prvnich par asi zavodi kvuli tomu mp3 prehravaci (dobre atlety tam ale necekejte, tady v Brne to vyhral Spanel, co tu byl na dovolene, a beha hlavne orientak).
Editoval tuta (2006-09-29 19:20:19)
Tak závod byl super, mám nový osobák. Zvláště na Karlvoě mostě to bylo super.
Ale mám moc velkou prosbu: NEMÁTE NÁHODOU NĚKDO FOTKY? HLACNĚ Z PROSTORU CÍLE, DOBÍHAL JSEM JAKO 7., ST. Č. 1339. Karta ve foťáku se nám zaplnila a už se to nestihlo vymyzat, takže nemám svojí fotku - trochu mě+ to štve. Nebo třeba kdybyste ěnkdo měli kontakt na někoho, kdo tam fotil. Můžete mi někdo pomoc? Předem dík, je za co!
Super "závod", taky mám nový osobák 16:22(šesté místo), ale na přehrávač to nestačilo
na něj bylo třeba běžet pod 15:30, ty první 4 byli neuvěřitelně rychlí
Oslík: během příštího týdne bude záznam z tohoto běhu na ČT4 Sport, budu mít k dispozici hrubý materiál, až to sestřihám tak ti to můžu vypálit, ale bude to chvíli trvat, mám moc práce....
Nevím, jak moc se má člověk radovat z hezkého času, když v propozicích na internetu je uvedena délka tratě "přibližně 5 km".
Lubos M psal:
Super "závod", taky mám nový osobák 16:22(šesté místo), ale na přehrávač to nestačilo
Oslík: během příštího týdne bude záznam z tohoto běhu na ČT4 Sport, budu mít k dispozici hrubý materiál, až to sestřihám tak ti to můžu vypálit, ale bude to chvíli trvat, mám moc práce....
Vážně bys mi to vypálil? To by bylo strašně moc nejvíc super! Já nevím, jak budu stíhat ČT 4 sport, od pondělí jsem na koleji (17. listoapdu v Praze, kousek od Holešovic), ale někoho doma zaúkoluju. No kdyby to vyšlo, abych měl zvěčněný můj finiš, to bych Ti byl fakt moc vděčný. Já podobně finišoval i 2x na akcích PIM, v Běchovicích, ale nikdy jsem tam nikoho neměl a teď, když jsem to mohl mít vyfocený, tak zase nic. Tak to budu snad mít natočený, to jsem fakt šťastný. Snad to vyjde... Teď je má radost z odpoledne bezvýhradná!
Tak až to bude, písnul bys mi na e-mail? Dohodli bychom se, kde bych si vypálený záznam za "drobný úplatek" převzal?
A ještě jednou předem díky!
running-observer psal:
Nevím, jak moc se má člověk radovat z hezkého času, když v propozicích na internetu je uvedena délka tratě "přibližně 5 km".
já jim prostě musím věřit, přece si to nepůjdu přeměřovat s pásmem, nebo si jen počítat časy zaběhlé na dráze(když 99% závodů mám na silnici)
Oslík:až to bude tak se ozvu, ale nezaručuju,že je náš finiš natočenej(ikdyž je to velmi pravděpodobný), klidně je možný že když jsme finišovali tak zrovna mohli točit rozhovor s nějakou celebritou... měli tam jen jednu kameru
Lubos M psal:
Nevím, kam jsem se prvně koukal, asi euforie z toho, že budu mít záznam...
Lubosi, my jsme před startem řešili ty trika a čepice, po závodě jsme ještě mluvili o Berlíně apod... Já byl 7., běžel jsem v bílém nátělníku a modrých trenkách. Tak to se na ten záznam těším o to víc, že až se sejdeme, rád si s tebou popovídám...
Lubos M psal:
Oslík:až to bude tak se ozvu, ale nezaručuju,že je náš finiš natočenej(ikdyž je to velmi pravděpodobný), klidně je možný že když jsme finišovali tak zrovna mohli točit rozhovor s nějakou celebritou... měli tam jen jednu kameru
Doufám, že to vyjde... Udělalo by mi to strašnou radost. Už jen proto, že by mi pak nevadila ta moje chyba. Takhle: já nevěděl, jak silný mám baterky ve foťáku. Proto jsem si jen přetáhl starý fotky do počítače a nekontorloval, jsetli se přesunuly nebo jen zkopírovali. To, že zustaly ve foťáku a je plná karta, se pak zjistilo dost pozdě... Prostě moje chyba a o to víc mě štve, že nemám záznam. No, snad bude a ještě jenou dík!
Mimochodem, nevíte někdo o novinách, kde něco vyjde? Takhle, kde vyjde něco delšího než fotka olympioniků na startu s popiskem?
Běžel jsem to s devítiletou dcerou. Měla čas 24:06. Doma jsem to na infomapě ze zvědavosti přeměřoval, a vyšlo mě to na 4,5 km. Jinak organizace dobrá a v místech kde bylo více turistů i dobrá atmosféra.
Pavel K. psal:
Běžel jsem to s devítiletou dcerou. Měla čas 24:06. Doma jsem to na infomapě ze zvědavosti přeměřoval, a vyšlo mě to na 4,5 km. Jinak organizace dobrá a v místech kde bylo více turistů i dobrá atmosféra.
co je to za infomapu?
Oslík: ve čtvrtek bych měl mít ty záběry a někdy příští týden to snad sesřihám. Jinak oficialně se z toho bude střihat 6 minutovka a vysílat se bude na CT4, ale nikdo zatim nevi kdy ![]()
Lubos M psal:
Pavel K. psal:
co je to za infomapu?
Oslík psal:
Lubos M psal:
Oslík: ve čtvrtek bych měl mít ty záběry a někdy příští týden to snad sesřihám. Jinak oficialně se z toho bude střihat 6 minutovka a vysílat se bude na CT4, ale nikdo zatim nevi kdy
Ještě jednou díky! Budu taky sledovat program ČT4 - kdybych to tam našel, dám vědět...
Tak už jsem to sestřih. Ale jseš tam dobře vidět jen na startu a špatně zdálky na K. mostě, náš doběh tam není, dělali rozhovor s prvníma. Jestli to chceš tak ti to předám někdy příští týden. Budu za to chtít jedno prázdný DVD medium.
L.
Nevíte někdo, jestli a kdy bude letošní ročník? Loni se běželo nějak v červnu, ale na ofiko stránkách Samsungu je jen ročník 2006 a google taky nic moc nevygooglil... ![]()