Zvažuje někdo z fora účast na této vytrvalecké akci,nebo má vlastní zkušenosti o které by se s námi podělil ?
Pokud mi zbude trochu energie po podzimních maratonech,
chtěl bych letošní závody uzavřít oběma maratony v Porubě.
Zkušenost nemám, běžel bych poprvé.
M.
A lze běžet jenom jeden?
Mirek Kostlivý psal:
A lze běžet jenom jeden?
Samozřejmě,za lidové startovné 100,-Kč
milan psal:
Mirek Kostlivý psal:
A lze běžet jenom jeden?
Díky. Copak lidové startovné, ale zima by měla být v tomto období zaručena! ![]()
Mirek Kostlivý psal:
milan psal:
Mirek Kostlivý psal:
A lze běžet jenom jeden?
Díky. Copak lidové startovné, ale zima by měla být v tomto období zaručena!
To je taky fajn,navíc mě na takovou premiéru vyhovují i okruhy.Psychicky to snad zvládnu,snad je pro mě jen otazník reakce pohybového aparátu.Rozhodně se nikam nepoženu,cílem je absolvovat oba.
Mirek Kostlivý psal:
Díky. Copak lidové startovné, ale zima by měla být v tomto období zaručena!
Já se divím, že tě ještě nenalákal Tříkrálový maraton v Unhošti. Máš to kousek a v začátku ledna ti vedro opravdu nehrozí ![]()
sam psal:
Já se divím, že tě ještě nenalákal Tříkrálový maraton v Unhošti. Máš to kousek a v začátku ledna ti vedro opravdu nehrozí
Ale to víš, že mě láká. Ale je to 20 nebo 21 okruhů, takže je-li led na cestě, je to asi o zabití. Ale třeba bude teplá zima (těsně nad nulou) bez sněhu. Uvidím.
a ještě to má jednu výhodu - když někdo neucítí formu v sobotu, tak bez starosti může startovat až v neděli ;-) Jinak asi taky poběžím (akorát nevím kolik "kousků", protože sobotu určitě nepůjdu "na pohodu")
forest psal:
a ještě to má jednu výhodu - když někdo neucítí formu v sobotu, tak bez starosti může startovat až v neděli ;-) Jinak asi taky poběžím (akorát nevím kolik "kousků", protože sobotu určitě nepůjdu "na pohodu")
Možná půjdu taky, ale chtěl bych zkusit pomaly oba.
Tak mě napadlo, že Aerobní Tragéd sháněl nějaký maraton v listopadu. Tenhle je přece ideální volba a podle ohlasů se nás tam chystá celkem dost. Takže Tragéde, jestli to čteš, tak tady je dvojitá maratonská šance. Dokonce si můžeš vybrat jak bys běžel ze tří možností - první, druhej, voba
.