chystá se tam někdo?
Já to jdu jako svůj první maraton.
Já tam jezdím vcelku pravidelně. Letos také.
sam psal:
Já tam jezdím vcelku pravidelně. Letos také.
O tobě jsem Same věděl ![]()
Už jsem přihlášen, budu tam.
Doufám, že bude konečně zima.
M.
Mount psal:
Už jsem přihlášen, budu tam.
Doufám, že bude konečně zima.
M.
Neboj, zima bude! Já už jsem marathon běžel a do Benešova u Semil se nechystám, takže se neoteplí
.
Taky tam budu.
Mirek Kostlivý psal:
Neboj, zima bude! Já už jsem marathon běžel a do Benešova u Semil se nechystám, takže se neoteplí
.
Vydrž Mirku, jednou Ti to počasí vyjde.
Mount psal:
Mirek Kostlivý psal:
.
Vydrž Mirku, jednou Ti to počasí vyjde.
Ale na co se potom budu vymlouvat, když mi sice vyjde počasí, ale současně mi "nevyjde" i forma?
.
Hlavně to doběhni ve zdraví! Já bych to teď neuběhnul snad ani za 4 hodiny.
Co takhle Polar Circle Marathon v Kangerlussuaq (Grónsko) 21. 10. 2006?
Tam bys určitě rekord dosáhl!
http://www.polar-circle-marathon.com
(je tam i pěkný záznam)
Láďa Tarant byl na bedně se skvělým časem těsně nad 3 hodiny a Pavli byla druhá v kategorii s krásným premiérovým časem 3:49:45. Hudy si zaběhl první maraton pod 3:10 a Mount si posunul osobák na 3:16 a nějaké drobné. Takže v docela optimálních podmínkách jsem se jen já protrápil k času přes 3:22, který mě nenadchl, ale v letošní nepříliš povedené sezoně jsem asi nemohl čekat nic moc lepšího.
Ale proběhnutí to bylo pěkné, ne?
sam psal:
Láďa Tarant byl na bedně se skvělým časem těsně nad 3 hodiny a Pavli byla druhá v kategorii s krásným premiérovým časem 3:49:45. Hudy si zaběhl první maraton pod 3:10 a Mount si posunul osobák na 3:16 a nějaké drobné. Takže v docela optimálních podmínkách jsem se jen já protrápil k času přes 3:22, který mě nenadchl, ale v letošní nepříliš povedené sezoně jsem asi nemohl čekat nic moc lepšího.
blahopřeju všem...
Editoval lastboyscout (2006-10-08 11:00:57)
sam psal:
Ale Same, ten čas je přeci pěkný. Já se před týdnem protrápil ještě více. Všem gratuluji! Jinak k Mountovi není co dodat. Bylo by zajímavé zjistit, kolik běžců dalo za měsíc 3 marathony s osobním rekordem!
Vynikající výkon.
sam psal:
Gratuluji k osobákům a k proběhnutí.
Dík za gratulace, Benešovský maraton byl pro Traged team docela úspěšný, 2 bedny, pěkný prvovýkon Hudyho a pár osobních rekordů
.
Teď, když si Pavli zaběhla osobáček, nechceš mi Rosťo dělat ve Stromovce vodiče na 3:10-3:15
)
Tak tedy letos podruhé jsem si střihnul v 6-ti dnech 2 maratony a zase se zadařilo.
Košický OR se mi podařilo stlačit o něco přes 7 minut na 3:16:27.
Tentokrát jsem běžel rovnoměrněji, druhou půlku jsem měl už jen o 1:30 pomalejší.
Myslel jsem, že s kopce mi to šlo rychleji, ale v dešti jsem nějak špatně přečetl stopky.
Déšť mi vyhovoval, až na to, že promáčené boty jsou nějak těžké, zvlášť na 33. km.
No 14 dnů si odpočinu a vzhůru do Stromovky.
M.
Editoval Mount (2006-10-08 22:40:31)
Koukám na výsledky a snad každý musí být spokojený ! Moc blahopřeju ! Jste fakt dobří !
Mam nějaký fotky.... Jestli chcete napište st. číslo a mail a já můžu zaslat ;-) Původně jsem to chtěl běžet, ale byl jsem tam jako doprovod. Tak se hlaste o fotky ;-)
alfun psal:
Mam nějaký fotky.... Jestli chcete napište st. číslo a mail a já můžu zaslat ;-) Původně jsem to chtěl běžet, ale byl jsem tam jako doprovod. Tak se hlaste o fotky ;-)
Dvojka ... předem díky najde li se nějaká. e-mail: samstraka@e-levne.com
Tak mám první maraton úspěšně za sebou. Jsem spokojen, od začátku jsme to s Láďou Tarantem rozběhli na 3 hodiny a toto tempo se mi dařilo držet až do 36.km, kde jsem už přestal stačit a ztratil jsem na posledních 6ti km 8 a půl minuty,ale to beru jako daň maratonské premiéry. Tímto bych chtěl Láďovi poděkovat, za skvělou podporu a spolupráci na tempu.
To Alfun: kdyby byla 44 ka na mail hudyni@centrum.cz, předem díky
sam psal:
Gratuluji Láďovi k skvělému výsledku (3:00:31), samozřejmě i ostatním.
Mě to čeká za týden.
hudy psal:
Tak mám první maraton úspěšně za sebou. Jsem spokojen, od začátku jsme to s Láďou Tarantem rozběhli na 3 hodiny a toto tempo se mi dařilo držet až do 36.km, kde jsem už přestal stačit a ztratil jsem na posledních 6ti km 8 a půl minuty,ale to beru jako daň maratonské premiéry. Tímto bych chtěl Láďovi poděkovat, za skvělou podporu a spolupráci na tempu.
Taky díky za gratulace.
hudy: Já děkuju tobě, vyjma ulétlého prvního kilometru za 4:03, to bylo takřka strojové tempo. Měl jsem dva momenty (v stoupáníčku těsně po obrátce a před 28.km), při kterých kdybych běžel sám, tak bych asi raději zvolnil.
Honza Š: Díky profilu to budeš mít výrazně těžší. Ať ti to běží.
alfun: Já měl 27, l.tarant@seznam.cz. Díky.
Jo, taky samo dekuju vsem za gratulace.
Lubosh: Nic není nemožné ![]()
hudy psal:
Jo, taky samo dekuju vsem za gratulace.
Lubosh: Nic není nemožné
Blahopřeji všem, hlavně Pavli a Mountovi.
to Mount: téměř neuvěřitelné zlepšování, super, teď mi je jasné, že ty Klimkovice byly způsobené jenom horkem. Chceš běžet ještě Stromovku a Porubský dvojmaratón?
Editoval Štefan (2006-10-09 08:44:53)
Štefan psal:
Blahopřeji všem, hlavně Pavli a Mountovi.
to Mount: téměř neuvěřitelné zlepšování, super, teď mi je jasné, že ty Klimkovice byly způsobené jenom horkem. Chceš běžet ještě Stromovku a Porubský dvojmaratón?
Štefane dík, teplo je pro mě opravdu zabiják.
Stromovka bude letos asi poslední maraton, kde bych se chtěl poprat s časem.
Pak si chci ještě zaběhnout jen pro radost krosmaraton v České Lípě a na výdrž oba maratony v Porubě.
Posilam taky vsem moc gratulaci.
Pavli, to je super, ze uz to zase beha, aspon mas naplast za ty Kosice. Mounte, klobouk dolu. A vubec vsichni.
Gratuluju všem.
Mounte, Ty jsi neuvěřitelnej! Pavli - ještě jednou - skvělé!