Ahoj,jsem zde nový a všechny vás zdravím.Zajímalo by mě,zda je běh vaší jedinou sportovní aktivitou, nebo provozujete ještě nějaké jiné sporty/myslím třeba doplňkově/.
Já mám jako doplňkovou aktivitu turistiku a sezení u počítače :-) Patřím spíše k té kategorii běžců, co jim zatím doplňkové aktivity typu "kolo" a "plavání" nějak nedělají dobře. Vždycky mě to nějak vyvede z konceptu... a následuje nějaký problém se svalama, kolenem, kyčlem, bedry, apod. Ale občas se o něco takového pokouším.
Čau, plavání, kolo ( rotoped ), nohejbal...
.
Behani na vedlejsi uvazek se u me postupem casu stalo behanim na hlavni uvazek. Vetsina "vedlejsaku" mi zustala: vedle behani dost plavu, obcas tenis, fitko a kolo (v zime spinning).
Editoval dees (2006-10-04 09:33:34)
U mě je to asi v poměru 50% běhání, 30% kolo ( za září asi 280 km) a 20% tenis...
Běhání kompenzuju jógou, zatím se to celkem snáší ...
Občas jezdím na kole,lezu na stěně nebo v horách.V zimě běžky a hlavně skialpy.
A samozřejmě se nesmí zapomínat na šachy, kde někdy prohra "bolí" víc než nevydařený marathon
.
Ale šachy prý nejsou sport.
Kolo, plavani, fotbal, volejbal v lete turistika hlavne horska.
Mirek Kostlivý psal:
A samozřejmě se nesmí zapomínat na šachy, kde někdy prohra "bolí" víc než nevydařený marathon
.
Ale šachy prý nejsou sport.
Šachy jsou děsná rasovina na ledviny. Soudím tak podle zápasů o mistra světa, kde jsou WC v takřka neustálé permanenci.
To Mira.B: Kolo a beh beru jako rovnocenne aktivity, takze 5-6 tydne kolo a 5-6 tydne beh, ted bude s kolem hur, kdyz zacina byt hnusne, ale do prvniho snehu vydrzim, pak nam muzes pomoct mezi Doudlebama a Zameli vybezkovat pekny bezecky okruh:) Jinak v zime sneznice, i behat se v nich v pohode da a nejaka posilovna
Devce psal:
To Mira.B: Kolo a beh beru jako rovnocenne aktivity, takze 5-6 tydne kolo a 5-6 tydne beh, ted bude s kolem hur, kdyz zacina byt hnusne, ale do prvniho snehu vydrzim, pak nam muzes pomoct mezi Doudlebama a Zameli vybezkovat pekny bezecky okruh:) Jinak v zime sneznice, i behat se v nich v pohode da a nejaka posilovna
Na běžkách jsem stál naposledy před třinácti lety, tak nevím.... .Já výpadek běhání letos v zimě, když bylo tolik sněhu řešil rotopedem, ale přesto když jsem v dubnu opět po dvou měsících vyběhl, tak to trvalo měsíc, než jsem se dostal tam, kde jsem byl na začátku ledna/mám tím teď na mysli kondici/.K tomu celoročně jako doplněk nějaké to posilování.
U mě je druhý sport jasný. Nebo spíš první?