To je fakt... Já je někde doma vyhrabu. Ale máš pravdu, začnu plavat v plavkách... Díky za radu, ale moh bych trénovat v bermudách, jako když Zátopek trénoval v těžkých botách... ![]()
Jecminek.Maselnik psal:
... Svižnější plavání v bermudách není nic moc.
Ale proc ne.
My jsme ted v pondeli plavali na treninku prsove nohy v dlouhych teplakach, docela sranda.. ![]()
A kam se teda v Praze smí v bermůdách? Jestli vůbec někam... Nebo jinak: kde mě nevykopnou, když ze šatny nevylezu v plavkách? ![]()
teplákové tréninky si z mladých let na soustředění taky pamatuji, nicméně ty rozhodně nebyly zaměřeny na pilování stylu, šlo většinou o sprinty do 50-ti metrů a to v celých teplákovkách. Dnes už bych si takový trénink neordinoval.
Oslík psal:
A kam se teda v Praze smí v bermůdách? Jestli vůbec někam... Nebo jinak: kde mě nevykopnou, když ze šatny nevylezu v plavkách?
Pokud jsem si dobře všiml tak v AXE ( ul Na poříčí) kam pravidelně chodím se "plavci " v bermudách vyskytují celkem běžně.
2 Frajer: A ceny tam, třeba 60 minut v bazénu? já bych si to anšel na netu, ale po různých zkušenostech už studentským slevám slibovaným na webu nevěřím...
Myslím, že cena je tam 1 Kč / 1 minuta - některé dny a hodiny je tam akční plavání pro pojištěnce OZP ..pak je to 30Kč za vstup.....