reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2006-10-10 10:04:08

Sef Pohlaví - muž
Člen
Místo: Otrokovice
Celkem: 1058 km

Přihláška na závod - co napsat za klub?

Ahoj, nikde jsem na podobné téma nenarazil, tak se zeptám tady. Vy co nejste v žádném klubu (stejně jako já), co vyplňujete v přihláškách na závod? Sice jsem těch závodů moc neběžel, ale připadalo mi, že se organizátorům víc líbí, když tam každý něco napíše, než aby tam zůstalo prázdné políčko.
Otázka č.2, pokud chci vystupovat pod nějakým klubem, musí být někde zaregistrovaný? Kontroluje se to někde?
No a otázka č.3, vadilo by, kdybych jako klub uváděl "Behej.com"?

To finish first, first you have to finish.

#2 2006-10-10 10:09:24

Tosk Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha, Ostrava
Celkem: 5513 km
Web

Re: Přihláška na závod - co napsat za klub?

Sef psal:

Ahoj, nikde jsem na podobné téma nenarazil, tak se zeptám tady. Vy co nejste v žádném klubu (stejně jako já), co vyplňujete v přihláškách na závod? Sice jsem těch závodů moc neběžel, ale připadalo mi, že se organizátorům víc líbí, když tam každý něco napíše, než aby tam zůstalo prázdné políčko.
Otázka č.2, pokud chci vystupovat pod nějakým klubem, musí být někde zaregistrovaný? Kontroluje se to někde?

Osobně v klubové kolonce drze uvádím 'Traged Team' a docela to funguje, nejenom pořadatelé jsou pak zvědaví na výsledky. A proč vlastně nezaložit plnohodnotný atletický klub podle regulí ČAS? T.

There's no gain without pain.

#3 2006-10-10 10:20:09

Ondra Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 9 Dolní Počernice
Celkem: 8190 km

Tosk psal:

Sef psal:

Osobně v klubové kolonce drze uvádím 'Traged Team' a docela to funguje, nejenom pořadatelé jsou pak zvědaví na výsledky. A proč vlastně nezaložit plnohodnotný atletický klub podle regulí ČAS? T.

1. Pokud nejsi členem žádného atletického oddílu či klubu, nemusíš uvádět nic, případně svoje bydliště (třeba Chvojkovice Brod)...
2. nechápu, proč bys uváděl příslušnost k oddílu, jehož nejsi členem - to asi nedělej.
3. běžci, hlásící se k behej.com, respektive Tragéd Teamu, ze kterého behej.com tak trošku "vykristalizoval" udávají klubovou příslušnost TRAGÉD TEAM, pokud chceš a je Ti to sympatické, uváděj jí také, ať se o Tragédím hnutí ví smile
Tragéd is not death:-)

To Tosk: To už se tu řešilo, ale není to tak jednoduché.... nejsou lidi smile

Každá věc má pro člověka cenu toho, co pro ni musel obětovat.

#4 2006-10-10 10:25:29

hudy Pohlaví - muž
Člen
Místo: Česká Třebová
Celkem: 5240 km
Pohár Behej.com: 260.6 bodu

Tosk psal:

Myslím, že toto tady kdysi dávno bylo diskutováno a založit klub asi vůbec není jednoduché, vést účetnictví, stanovy atd.

#5 2006-10-10 10:48:02

forest Pohlaví - muž
programátor behej.com
Místo: Brno/Havířov
Tento měsíc: 241 km
Celkem: 241 km
Pohár Behej.com: 78.4 bodu
Web

je bych doplnil, že Traged je s krátkým "e" viz dresy ;-)

Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími. - forest blog

#6 2006-10-10 11:17:26

Sef Pohlaví - muž
Člen
Místo: Otrokovice
Celkem: 1058 km

Ondra psal:

2. nechápu, proč bys uváděl příslušnost k oddílu, jehož nejsi členem - to asi nedělej.

To jsi mě špatně pochopil. Ja bych nechtěl běžet pod klubem, ktery už existuje, ale jehož nejsem členem. Ale pod názvem klubu, který neexistuje oficiálně. Např. kámoši mají napůl recesistický fotbalový klub FC FOFO (Furt Ožralý Furt Ospalý big_smile )
Čili jde o to, že když už tam něco napíšu, aby pak po mě někdo nechtěl průkazku nebo potvrzení, že ten daný klub existuje atd.

To finish first, first you have to finish.

#7 2006-10-10 11:27:26

Cabalero Pohlaví - muž
Člen
Místo: Bělá pod Bezdězem
Celkem: 3203 km

Ahoj,
Taky nejsem nikde registrovaný a ani nechci být!
Vždy udávám město kde bydlím-Bělá pod Bezdězem.
Jen třeba na výsledkových listinách závodů PIM pak není napsáno co jsem zadal!
Asi určitě tam píšou jen oficiální registrované kluby!
Jinak myslím že je to fuk co zadáš!

SPORTU ZDAR-NAZDAR

#8 2006-10-10 11:47:41

Ondra Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 9 Dolní Počernice
Celkem: 8190 km

Sef psal:

Ondra psal:

To jsi mě špatně pochopil. Ja bych nechtěl běžet pod klubem, ktery už existuje, ale jehož nejsem členem. Ale pod názvem klubu, který neexistuje oficiálně. Např. kámoši mají napůl recesistický fotbalový klub FC FOFO (Furt Ožralý Furt Ospalý big_smile )
Čili jde o to, že když už tam něco napíšu, aby pak po mě někdo nechtěl průkazku nebo potvrzení, že ten daný klub existuje atd.

Tak to klidně můžeš, jak sem psal, klidně STS Chvojkovice Brod, to je myslim slušnej oddíl smile

Každá věc má pro člověka cenu toho, co pro ni musel obětovat.

#9 2006-10-10 12:06:55

-W- Pohlaví - muž
Člen
Místo: Havířov
Tento měsíc: 263 km
Minulý měsíc: 383 km
Celkem: 12077 km
Pohár Behej.com: 173.2 bodu
Web

Nechápu proč by musel být nějakej sportovní klub nutně registrovanej. Proč to "GLOBALIZOVAT" - myslím, že důležité je jestli určitá skupina lidí, která vystupuje pod stejnou značkou má nějaké výsledky v daném sportovním oboru ( třeba účast na závodech nebo jednotné dresy - a nebo web )  ............ a to Traged Team určitě má. Já třeba ČAS vůbec nemusím ( centralisti a vychytralí rádobyeliťáci ) - to radši budu mít registraci pod nějakým šachovým oddílem nebo vinařským svazem smile. Doby kdy jsme museli někam na papíře patřit už přece skončili ! Já se hlásím k tomu co mi je blízké a s čím se ztotožňuji - a je jedno jestli mám v registračce nalepené známky, že ?!?

Editoval -W- (2006-10-10 17:34:36)

Stačí se jenom obléknout a říct si "hurá do toho a půl je hotovo".  smile

#10 2006-10-10 12:54:16

Mirek Hasal Pohlaví - muž
Člen
Místo: Beroun
Celkem: 12174 km

Moc jsem toho nenazávodil, ale vždycky jsem psal Beroun a teď v poslední době píšu Traged Team Beroun, aby i tragédi věděli, odkud jsem. Na některých akcích se již objevuje tragédů pěkná řádka.
Nikdy po mě nikdo nic nechtěl.

#11 2006-10-21 22:20:18

Oslík Pohlaví - muž
Člen
Místo: Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Celkem: 6044 km
Pohár Behej.com: 160.4 bodu

Myslím, že ani FC FOFO není problém. Když můžou lidi měžet i "Za Lucinku" nebo "Za Bin Ládina"... Jinak já nikdy průkazku ukazovat nemusel, jen jedou na cyklistice jí chtěli, ale to byl takový klasický příklad, kdy si pořadatel hraje na velký závod a pak tam jede pár hobíků... Takže si můžeš nahlásit, co chceš. Jestli to chceš říct naplno, stejně je to všem jedno (aspoň do doby, než si tam budeš psát AK Kroměříž smile ) ...

Už tam budem? smile

Board footer