reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2006-11-22 20:38:01

Extra Fruit 
Člen
Místo: P-9

Ladies' - od hlavy po paty

Ahoj damy -

mate niektora tip na odskusaneho dodavatela, ktory nas dokaze obliect od hlavy po paty a to najlepsie v malych cislach (XS / 34 / vyska 163cm) ? Najradsej rovnakeho dodavatela pre kazdy kus oblecenia.

Nedari sa mi najst vsetko, co potrebujem na jednom mieste a nerada kombinujem krizom-krazom. Okrem toho si zakladam na odporuceniach.

Som vam zaviazana za kazdu radu.

lc

#2 2006-11-23 14:43:29

VILDA Pohlaví - muž
Člen
Místo: Plzeň
Celkem: 4196 km

Re: Ladies' - od hlavy po paty

Extra Fruit psal:

Ahoj damy -

mate niektora tip na odskusaneho dodavatela, ktory nas dokaze obliect od hlavy po paty a to najlepsie v malych cislach (XS / 34 / vyska 163cm) ? Najradsej rovnakeho dodavatela pre kazdy kus oblecenia.

Nedari sa mi najst vsetko, co potrebujem na jednom mieste a nerada kombinujem krizom-krazom. Okrem toho si zakladam na odporuceniach.

lc

Tady máš tip na CRAFT. Příjdeš si určitě na své.
Ahoj gentleman.

http://www.vavrys.cz/

#3 2006-11-23 14:50:59

pug Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha

Dámské programy pro aerobní sportovce mají i tyto firmy:, Axon (Strahov), Atex (Brno), Sensor (viz web), New Line, H R (Helena Reslová, Čelákovice)

#4 2006-11-23 15:36:14

Devce Pohlaví - žena
Člen
Místo: Záměl
Celkem: 1601 km
Web

Ja nedam dopustit na obleceni od Newline, sice nevim, jak je to s velikosti XS, sama mam M a jsem moc spokojena. Nove od nich mam dlouhy elastaky a jsou fajne. Jinak zimni kalhoty na kolo a zimni dres, uz vozim intenzivne vic nez 5 let a material je paradni. Pravda, jsou mozna malinko drazsi, ale kvalita tomu odpovida.
Nabidku maji pomerne sirokou, ale asi se ti to bude hur shanet, i kdyz v Pze by nemel byt problem.

Všechno jde, když se chce....

#5 2006-11-23 16:05:30

pug Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha

Tak pokud nekdo vi, kde v Praglu sehnat Newline, budu radm kdyz se pochlubi. Ja jsem hledal a nenalezl.

#6 2007-03-05 22:24:16

kukyn Pohlaví - muž
Člen

Extra Fruit psal:

Ahoj damy -

lc

Zkus www.termopradlo-devold.cz  - moje polovička tam nakoupila vše v XS v pohodě

Board footer