Zvvolil jsem možnost číslo 1, ale bral bych i jinou barevnou variantu.
Neni tam moznost zadny tricko si nekoupim
Souhlas Xixao, ale doplnil bych ještě variantu - už bych si ho znovu nekoupil.
xixao: nechceš-li koupit, nemusíš v této anketě hlasovat a nám to řekne to samé. Jde nám o to zmapovat, jestli má cenu akci opakovat, protože existuje určité množství trik, které musíš objednat a prodat, aby to celé mělo smysl podnikat
bratr-atlet: forum je mnohem ideálnějším prostorem vyjádřit konkrétní výhrady než omezený prostor ankety, takže neváhej a poděl se o zkušenosti
advid: chápu dobře, že chceš trička dvě? pokud ano, dělám si u tebe druhou čárku ![]()
Triko bych si koupil, ale kdyby na nem bylo spise neco jako www.behej.com. Coz by byla i dobra reklama a propagace tohoto serveru.
Editoval Luckyboy (2006-12-02 19:20:57)
Luckyboy psal:
Triko bych si koupil, ale kdyby na nem bylo spise neco jako www.behej.com. Coz by byla i dobra reklama a propagace tohoto serveru.
Je to na něm vzadu:-)
Neváhám tedy a podělím se o své zkušenosti. Jak jinak, než v duchu tohoto vlákna - "Poznámky k anketám". Pokud klade anketa jasnou otázku, a v tomto případě tomu tak je - Máme zopakovat prodej trik Tragéd Teamu? - měl by mít (dle mých zkušeností) dotazovaný minimálně dvě základní možnosti odpovědi - ANO - nebo - NE -. Nabízíte pouze různé možnosti pro odpověď ANO, proto můj souhlas s Xixaem a další varianta pro Ne. Nic víc, nic míň. Prostě poznámka k anketě, nikoli má odpověď do konkrétní ankety. A jak píšeš Radku, fórum je ideální prostor pro vyjádření konkrétní výhrady. Má poznámka nebyla nic jiného, než konkrétní výhrada k anketě.
máte pravdu, měním otázku v anketě, aby lépe ladila s odpověďmi, které potřebujeme slyšet. Jak jsem napsal, jde nám o zjištění počtu zájemců o trika, tudíž odpověď NEMÁM ZÁJEM, je jaksi pro nás bez významu ![]()
Radek psal:
advid: chápu dobře, že chceš trička dvě? pokud ano, dělám si u tebe druhou čárku
Napsal jsem to asi dvojznačně. :-) Bral bych i původní i novou barevnou variantu. Ale obě asi ne. Stejně se těžko budou dělat obě varianty. Ale kdyby byly obě, tak jak se znám, vzal bych obě. :-))
Doplnění: Tričko bych bral takové, jako bylo Tragédí (z hlediska materiálu). To Mono Sense je sice hezké, ale nevyužil bych ho.
Editoval Advid (2006-12-07 07:50:42)
Rosťa psal:
Je to na něm vzadu:-)
To je bohuzel strana, kterou u mne ostatni bezci neuvidi :-) Bylo by mozno rict co by to bylo, abych si zasel nekam vyzkouset velikost a jak mi sedi?
Editoval toro (2006-12-04 19:20:15)