Já plus 5kg..hrůza, úplně se stydím, už aby to bylo dole...
+ 2 kg ![]()
klasický anti-vánoční forestův syndrom - mínus 1 kg ;-)
Já přibral 4 kg. A to jsem mezi 20 a 31 prosincem naběhal přes 100 km. Nedovedu si představit, kolik by to obnášelo bez toho běhání.
+/- 0kg
Bohudik mi take spis nejaky to deko ubylo nez pribylo. Vahu nemame, ale vsechny kalhoty jsou mi volnejsi:)
+ 1 kg, a to jsem toho moc nenaběhal a jedl od rána do večera ![]()
Devce psal:
Bohudik mi take spis nejaky to deko ubylo nez pribylo. Vahu nemame, ale vsechny kalhoty jsou mi volnejsi:)
No, mě jsou kalhoty dobře, ale v zrcadle je to vidět. A váhu mám a ta to také potvrzuje.![]()
Nevím, o co jde. Vánoční cukroví nějak přehnaně nejíst a nad 70 kg se asi nedostanu... Pořád vážm zhruba stejně. Záleží na tom, jestli se vážím před nebo po obědě
Možná to bud eznít divně, ale řekl bych, že po delším tréninku můžu být tak o 1 kg lehčí - ale nezkouel jsem to...
Editoval Oslík (2007-01-04 11:41:06)
Oslík psal:
Nevím, o co jde. Vánoční cukroví nějak přehnaně nejít a nad 70 kg se asi nedostanu... Pořád vážm zhruba stejně. Záleží na tom, jestli se vážím před nebo po obědě
Možná to bud eznít divně, ale řekl bych, že po delším tréninku můžu být tak o 1 kg lehčí - ale nezkouel jsem to...
Já mám vypozorováno, že při běhu okolo 20 km vypotím 2,5 - 3 kg, což musím po tréninku co nejrychleji doplnit.
Mira.B. psal:
Já přibral 4 kg. A to jsem mezi 20 a 31 prosincem naběhal přes 100 km. Nedovedu si představit, kolik by to obnášelo bez toho běhání.
Já přibral taky skoro 4 kg. A to jsem od 25. do 31. prosince naběhal přesně 0 km! A dneska se po uběhnutí 18km v tempu 6min/km cítím, jako bych běžel závodní půlmarathon, tak mě bolí svaly. Týden neběhání je za trest, když se z člověka stal "běžecký závislák"
.
Editoval Mirek Kostlivý (2007-01-01 23:37:36)
Ja skoro tri tydny bez behani - silne nachlazeni a pracovni nestihani pred vanoci, pak svatky - vysledek - 4 kg nahore. Ale obrovska chut vybehnout mi zustala a take vira, ze to snad zitra preziju ;-)
Nejvic mne tedy potesil Mirek se svym "sumarem".
Podařilo se mě udržet obvyklou váhu 75 kg,zejména díky naběhaným 140km (22.12 - 1.1 ) a třem pětihodinovým lyžařským túrám.Pohyb jsem uspěšně kompenzoval trvalým pojídáním všech dobrot. :-)
3+, cíl nepřibrat se dodržet nepodařilo, protože jsem před vánoci marodil a mezi svátky se přidaly obě děti i manželka, takže na mne, jako již téměř rekonvalescenta, padla veškerá péče o zbylé členy a ani jsem ještě nebyl ve stavu na nějaké sportování. Dneškem jsem se ale vyhlásil za zdravého tak hurrá ve 12:00 do posilovny:-)
+4kg. Nikde to ale nepociťuji, řemen mám furt na stejné dírce. Asi se to rovnoměrně rozlilo po těle ![]()
stabilních 66kg, takže pořád normální váha.Nic navíc.
+3 kg (řemen +1 dírka :-(
začínám to pozorovat na kloubech, tlaku a dýchání.. (a taky na fitku vedle, měli tam dnes přes oběd našlapáno až po střechu)
Nic jsem neubral ani nepřibral a neuberu ani nepřiberu když nebudu běhat a budu se cpát od rána do večera ani když budu běhat každej den a normálně jíst :-) Já tyto starosti neřeším :-) Ale myslím si, že to přijde :-)
+/- 0, ja si to pribirani vybrala uz pred vanoci
alfun psal:
Nic jsem neubral ani nepřibral a neuberu ani nepřiberu když nebudu běhat a budu se cpát od rána do večera ani když budu běhat každej den a normálně jíst :-) Já tyto starosti neřeším :-) Ale myslím si, že to přijde :-)
Je to plíživé,ale příjde.Ještě máš čas...
2 kg, a společně s se stonáním 14 dní u vánoc byla včera na 18km jediná otázka - kdo mi to tělo zase vyměnil. Oblečení beze změny
Již 2 roky stabilně 66 kg, Vánoce na váhu nemají vliv a to se v jídle nijak neomezuji - tj. kvanta masa, cukroví, atd. Je tedy fakt, že jsem si šel zaběhat i o Štědrém dnu a 26.12. jsem byl na Běhu na Sněžník, což je dost těžký závod.
Editoval Tudy (2007-01-09 18:50:32)
Ahoj,
Řekl bych že ještě lépe!
Po ostřejším treninku ve vánočním období se cukrovíčku ani chlebíčkům nepovedlo překonat můj metabolismus:-))!!!
Takže ještě méně kg o 2-!!!
+2 kg
Ondra
Tak jak jste na tom s váhou letos? Já +3 kg.
Já se docela udržel: +0,5kg. Je ale pravda, že už před Vánoci by se hodily tak tři čtyři dolů.
Tak asi +0,5kg. Ono se sice víc jí, ale taky víc běhá. Jen nesmíte pořád balit dárky jako Ječmínek. ![]()
Pob týždni takmer netrénovania, kašlania a hektolitroch čaju dnes ráno - pre mňa takmer ideál 62,9kg - teraz po voľnom behu a dostatočnom "zavlažení sa" 64kg - takže rovnako ako pred Vianocami.
Vzhledem k tomu ze jsem se nevalel, ale makal, tak mam po vanocich kilco dole ![]()
Editoval ironman (2008-01-01 20:29:33)
přes vánoce nic, ale už před nima sem byl vzhledem k různejm výpadkům a chorobám 10 nad dobrou běhací váhou. smrt. nevim co na to řeknou kolena a kyčle a kotníky, místo běhu se valím.
alfun psal:
Nic jsem neubral ani nepřibral a neuberu ani nepřiberu když nebudu běhat a budu se cpát od rána do večera Ale myslím si, že to přijde :-)
ano, jak psal milan, máš čas... ....do doby než se oženíš a pořídíš si haranty. funguje to na 7 z 8 chlapů.
Ja uz se radeji nevazim, me ta vaha ukazuje cim dal tim min. Nejake to kilco svalu navic by bodlo. :-)
Listopad až prosinec +6kg!!! Normálně cítím, jak tu cejchu tlačím před sebou. Na opasku jedna dirka. Teď mi bude pár měsíců trvat to shodit, ale už se těším, jak se mi bude běhat lépe. Takže ode dneška bez alkoholu, dokud nebude váha zpátky. To mi funguje.
Editoval Mirek Hasal (2008-01-01 17:56:18)
ja som tiez pribral tak 6-7kg, ale snad to je tym ze makam v gyme a zerem kreatin ![]()
u mě je to zhruba 1kg. neběhal jsem, ale zato jsem toho v průběhu Vánoc naplaval víc než za celý minulý rok dohromady... ;-)
Ahoj Luboši,váha + 1 kg , ale pracuji na likvidaci!Bohužel shnilá zima a tak žádný běžkování a to je vždycky znát,a tak asi musím začít běhat,ale v tom počasí co tu máme se mi , ale vůbec nechce! Jedno je fakt,ani to kilo není radno podcenit,ono se to někdy plíží,že se pak jeden diví!
Zempa psal:
Ahoj Luboši,váha + 1 kg , ale pracuji na likvidaci!Bohužel shnilá zima a tak žádný běžkování a to je vždycky znát,a tak asi musím začít běhat,ale v tom počasí co tu máme se mi , ale vůbec nechce! Jedno je fakt,ani to kilo není radno podcenit,ono se to někdy plíží,že se pak jeden diví!
- 1 až -2 kg . Měl jsem dovolenou a cukroví nejím, takže je to jasné.
http://behyaostatni.blog.cz/