toro psal:
Mirek Kostlivý psal:
Registroval jsem se vždy na místě přibližně hodinu před startem.
Teď jsem si všiml, že "Pokud se nahlásíte na závod emailem do středy 21.2.2007, budete mít na starovním čísle svoje jméno!". Takže jsem neodolal a poslal přihlášku emailem. První závod nesportovce a ještě jméno na čísle...těším se na setkání.
Ahoj,
Tak to jsem zvědav jestli to tak bude?
Číslo s jménem,hm tozní jak pro profíka:-))!
Přihláška je poslána a už jen čekám na 3.3. jak to bude vypadat,myslím hlavně čas:-)
Snad tam někoho potkám z tragédů?
To-Oslík,chci rozebíhat svižněji asi tak na 3:30-45,snad to nepřepálím???
Co trenére:-))?
2 Cabalero: Jestli tam teda budu, tak to určitě nebudu rozebíhat za 3:30, určitě ne líp než 3:50, budu se muset krotit, přepálit start je moje specialita... No uvidíme, třeba se na trati potkáme :-)
Loni se Tragédi společně fotili na startovní čáře 10 min před startem. Letos bychom to mohli zopakovat...
Rosťa psal:
Loni se Tragédi společně fotili na startovní čáře 10 min před startem. Letos bychom to mohli zopakovat...
O.K.
Snad nebudu kazit fotečku:-))
Kdo se přidá?
Nebo také společnou fotku po doběhu,byla by více autentická-skrz slovo tragéd:-))?
Rosťa psal:
já bych taky rád, jen nevim, jestli jsem tragéd, ale když chodim na tréninky do Stromovky, tak snad ju ![]()
loni muj prvni zavod... letos na to vlitnu taky... uz se tesim..
Tak jsem se dneska taky přihlásil. Jdu na tento závod poprvý tak se těším!!
Rosťa psal:
Zkusím přemluvit ženu, aby šla se mnou a vyblejskla nás.
Taky se rád přidám, zkusím to a rozšířím chvost běžeckého pelotonu ![]()
Editoval HOP (2007-02-23 07:32:47)
Pokud vše dobře dopadne, dorazím taky. V rámci skoro žádné zimní přípravy to vidím na pěkné proběhnutí s kamarády a s výhledy do kraje, na což se těším.
Focení minulý rok probíhalo před startem, jak psal Rosťa. Můžeme to zopakovat, jak to tady čtu, vypadá to na širokoúhlý objektiv! Což je skvělé! ![]()
T.
Aby organizatorum vubec stacila cisla :-))
Zdravím všechny. Loni jsem běžel Kbelskou 10 poprvé a letos si ji nenechám ujít, už jsem i přihlášenej. Koukám, že bude silná konkurence a tak ji ještě rozšířím o pár nadšenců, kteří snad se mnou z Jablonce přijedou.
Jak se to blíží, svírají se mi vnitřnosti, buší ve spáncích, hučí v uších a to je týden do dne DÉ, kdy je v tréninkovém plánu podle kterého se ZODPOVĚDNĚ připravuju účast na 10km závodu.
Neulevila jsem si dosud ani minutu a teď dilema, jestli poruším plán anebo si půjdu uříznout a sežrat celou tu ostudu.
Co když to neuběhnu... můžu jít pěšky? Co když někde padnu, seberete mě? Jak dlouho bude otevřeno v Sokole abych si stihla vzít svoje věci? Vrtíte hlavama nad opravdovýma zoufalcema a cedíte skrz zuby co to tam vůbec mezi vás běžce leze?
S úlevou čtu různá Vaše povzbuzování se, povzdechy i předpovědi komu budou patřit místa uzavírající peloton běžců, jako balzám bylo čtení Tomáše Rokose v pátek, další děs- co když se ztratím?To není přehnané, kdysi jsem provozovala orientační běh a vím co je možné a co dokážu.
Do sobotního rána budu vážit všechna pro a proti a mučit se rozhodováním jít či nejít.
Musela jsem vám to povědět. Normální lidi okolo nechápou.
Peru se s tím, pokusím se neztratit predem.
Jak se to blíží, svírají se mi vnitřnosti, buší ve spáncích, hučí v uších a to je týden do dne DÉ, kdy je v tréninkovém plánu podle kterého se ZODPOVĚDNĚ připravuju účast na 10km závodu.
Neulevila jsem si dosud ani minutu a teď dilema, jestli poruším plán anebo si půjdu uříznout a sežrat celou tu ostudu.
Co když to neuběhnu... můžu jít pěšky? Co když někde padnu, seberete mě? Jak dlouho bude otevřeno v Sokole abych si stihla vzít svoje věci? Vrtíte hlavama nad opravdovýma zoufalcema a cedíte skrz zuby co to tam vůbec mezi vás běžce leze?
S úlevou čtu různá Vaše povzbuzování se, povzdechy i předpovědi komu budou patřit místa uzavírající peloton běžců, jako balzám bylo čtení Tomáše Rokose v pátek, další děs- co když se ztratím?To není přehnané, kdysi jsem provozovala orientační běh a vím co je možné a co dokážu.
Do sobotního rána budu vážit všechna pro a proti a mučit se rozhodováním jít či nejít.
to hanice:
je dobře, žes nám to pověděla. Neboj, máme pro tebe pochopení. Já sama mám jakési zdravotní problémy, stále váhám, zda běžet nebo ležet... Ale když už tam bude takových Tragédů... jdu do toho taky! Už se ná vás těším.
loni jsem bezel poprve a mel jsem podobne pocity.. pak jsem si rekl.. no tak co. bude totakovy verejny trening.. proste se hodinku probehnu to uz jsem taky zvladl a nahodou tam budou i jiny lidi.. ![]()
Hanice: jestli ti to pomůže, tak věz, že podobné pocity mívají i ostřílení borci (měřeno výkony nebo počtem startů). Zpravidla to z tebe spadne po startu, nejpozději v cíli ![]()
Ahoj Hanko,
když jsem začal s běháním, měl jsem silnou nadváhu, první závody dokočoval v poslední desítce běžců (mám tu na to dost svědků) a podobnými pocity trpěl taky. Naštěstí kolem mě byla spousta fajn lidí, kteří mě dokázali povzbudit a podpořit v tréninku a taky mi nikdy nikdo nedal ani náznakem najevo, že jsem někde, kam nepatřím, naopak.
Každý sportovec by si měl uvědomit, že kdyby nebylo poražených, nebylo by vítězů, vždyť ti "lepší" jsou lepší vždycky jen proto, že jsou další za nimi... a každý, kdo Tě porazí by Ti měl být vděčný za to, že jsi byla ochotná s ním změřit sílu, ačkoliv on byl lepší.
Taky bych Ti chtěl říct, že sport je o překonávání vnitřních hranic, je to závod sama se sebou, je o posouvání vnitřních hranic, které jsou pro nás určitě důležitější, než ty vnější, v podobě nějakého pořadí, nebo umístění. Možná někdo mávne nad Tvým výkonem rukou, ale pro Tebe bude mít dokončený závod na 10km určitě cenu něčeho, co Ti nikdo jiný nedá, ale ani nevezme. A už jen fakt, že dokážeš v sobotu ráno přijít a postavit se s ostatními na start bude přeci Tvoje malé vítězství.
Jinak se nic neboj, sokolovna bude otevřená určitě ještě dvě hodiny po stratu a kdybys závod dokončila chůzí, nikdo se Ti smát nebude, to Ti garantuju.
Tak ahoj na startu!
Ondra Uher
hanice psal:
Plně souhlasím s Ondrou, vůbec nejde o to vyhrát, nebo rychlostí běhu vytrhat botama kusy asfaltu ze silnice. Osobně nepatřím mezi ty šťastné, které příroda obdařila postavou vhodnou k vytrvalostním sportům. 198 cm výšky a 107 kg živé váhy se nikdy nemůže měřit s chrty, kteří jsou často o polovinu lehčí než já a celkově mnohem lépe fyzicky vybavení. Nicméně i přesto si občas rád něco zaběhnu, nebo zajedu na kole a často, no vlastně, skoro vždycky jsem v té závěrečné části běžeckého pole a stejně tak často mám pocit osobního vítězství, vlna endorfinů při doběhu nebo dojezdu do cíle, kdy člověk (teda alespoň já) je mnohdy na pokraji svých fyzických sil je naprosto skvělá a nenahraditlená. Jen do toho, uvidíš, že to je super. Nesoutěž s ostatními, soutěž sama se sebou.
hanice a ostatní: Přijde mi, že účast tragédů bude tak velká, že poslední nebude nikdo
no možná jeden jo. Proč ale mluvíte o pořadí? Co kdyby jsme nějak změřili štěstí, třeba blažeností a nadšením v očích? Nepřijde vám, že by pak výsledková listina měla jedno velé první místo? Netěším se na závody proto, že se nějak umístím. Protože se prostě neumístim, ale konečně uvidím vás a když si pročtete tento thread, tak je to setkání běžeckých nadšenců.
V sobotu v 10:00 na startu,
Tomáš
Ondro, moc hezky jsi to napsal. Taky se těším, že uvidím známé i nové tváře ![]()
toro psal:
hanice a ostatní: Přijde mi, že účast tragédů bude tak velká, že poslední nebude nikdo
no možná jeden jo. Proč ale mluvíte o pořadí? Co kdyby jsme nějak změřili štěstí, třeba blažeností a nadšením v očích? Nepřijde vám, že by pak výsledková listina měla jedno velé první místo? Netěším se na závody proto, že se nějak umístím. Protože se prostě neumístim, ale konečně uvidím vás a když si pročtete tento thread, tak je to setkání běžeckých nadšenců.
V sobotu v 10:00 na startu,
Tomáš
V 9:50. :-)
Ahoj,
Už se klepu natěšením na nové tváře které uložím do své hlavinky!
Tak bude tedy společné foto?
Kdybych nikoho nepoznal tak má bunda má nápis Bělá pod Bezdězem,tak se hlaste:-))
Faninky také:-))
To-Hanice,věř že nervozita je vždy,tedy u mne ano!V dětství jsem dělal atletiku a závodů mám za sebou mnoho a vždy než je odstartováno se klepu,nevím proč ale je to tak:-))!Asi si na to nezvyknu,jen vím že se vždy těším i s nervozitou!!!
Draha polovicka se mi zranila, takze na hory 3.3. urcite nepojedu, ale zato asi (1% si rezervuji na hricky osudu:-) prijedu do Kbel. Uz se tesim, az vam budu koukat na zada:-).
Cau,na Kbely se chystam.Jsem z Libeznic,muzu nekoho svezt,nebot MHD spojeni je tam prachbidne.
Takze pokud se nekdo chystate napr.z Neratovic,Cakovic-resp.Letnan(Globus,Tesco),muzeme se dohodnout..Radek Neumibehat
Tak jsem zvědavá, kdo komu bude koukat na záda. Taky se chystám - a těším.
Neumibehat psal:
Cau,na Kbely se chystam.Jsem z Libeznic,muzu nekoho svezt,nebot MHD spojeni je tam prachbidne.
Takze pokud se nekdo chystate napr.z Neratovic,Cakovic-resp.Letnan(Globus,Tesco),muzeme se dohodnout..Radek Neumibehat
Ahoj, celkem slušné spojení je s Vysočanké a i s Palmovky. Na Kbely se moc těším, i když teď po nemoci to bude pro mne jen společenská událost.
Ondra to napsal opravdu dobře, tohle odpovídá 100 % i mé filozofie.
To-Štefan, ahoj co ti bylo ? Něco vážného, nebo jen nějaká chřipka ?
MirO psal:
To-Štefan, ahoj co ti bylo ? Něco vážného, nebo jen nějaká chřipka ?
Nic vážne, ale po těch výpadcích kvůli kolenům mne to zabrzdilo akorát když jsem znovu začal trochu víc běhat. Ale stejně jsem neměl žádne ambice na nějaký lepší čas, loni jsem to běžel nějak asi 10 sek. pod 47, to byly ale horší podmínky, letos to chci odklusat alespoň rychleji než loni.
Štefan psal:
MirO psal:
To-Štefan, ahoj co ti bylo ? Něco vážného, nebo jen nějaká chřipka ?Nic vážne, ale po těch výpadcích kvůli kolenům mne to zabrzdilo akorát když jsem znovu začal trochu víc běhat. Ale stejně jsem neměl žádne ambice na nějaký lepší čas, loni jsem to běžel nějak asi 10 sek. pod 47, to byly ale horší podmínky, letos to chci odklusat alespoň rychleji než loni.
Já mám za posladní 4 měsíce naběháno cca 200 km, to je zhruba 50 km za měsíc
(Stavěl jsem dům, takže žádný čas na koníčky)Tak to opět můžeme zkusit spolu. Já to chci ale běžet kolem 45 min. Ahoj Mirek.
MirO psal:
Já mám za posladní 4 měsíce naběháno cca 200 km, to je zhruba 50 km za měsíc
(Stavěl jsem dům, takže žádný čas na koníčky)Tak to opět můžeme zkusit spolu. Já to chci ale běžet kolem 45 min. Ahoj Mirek.
To bylo fajn, ja to taky chci začít na 4,5 min/ na km, nemám představu na co mám, pak se uvidí.
Tak jsme včera při běhu potkal Miloše a tak jsem se rozhodl, že se taky přijdu ukázat. Alespoň rozšířím část chvostu v čase okolo 1:00. Možná že to bude opravdové závodění, když tahle část chvostu bude tak nafouklá
Paradoxně tam může být nejvíc veselo ke konci...
To HOP: i s 189cm a 101kg se dá udělat za týden až 64 km, ale taky závidím chrtům, že jim ten trénink kratšejc trvá... Ale pokud by člověk běhal dost rychlejc, tak nevím, kolik bych musel mít týdenní kilometráž na těch cca 8 hod...
Heledte, doplnila jsem si nabehane potazmo utahane udrene unavene ale stastne kilometry za unor!!!
Jdu hledat spojeni do Kbel, na shledanou :-)
2 Rosťa: Já jsem na koleji v Troji, už jsem myslel, že pojedu tramavají. Rád bych jel s Tebou - tak v 8:40 na nádraží Holešovice? Jen si řekni kde přesně mám být, abych neblokoval dopravu... Zatím ahoj a díky!
Ahoj, jsem jedním z organizátorů, takže v rychlosti reaguji: letos žádná rozkopaná silnice není (pokud něco nestihnou zítra ...), takže se vracíme ke staré trati z let předchozích (včetně "apendixu" na 4.km, pro ty co si to pamatují). Jinak, v tuto chvíli máme 105 přihlášených, kteří budou mít na startovním čísle i jméno a příjmení na památku. Takže rozhodně očekáváme překonání rekordu v počtu účastníků.
Tomáš psal:
Ahoj, jsem jedním z organizátorů, takže v rychlosti reaguji: letos žádná rozkopaná silnice není (pokud něco nestihnou zítra ...), takže se vracíme ke staré trati z let předchozích (včetně "apendixu" na 4.km, pro ty co si to pamatují). Jinak, v tuto chvíli máme 105 přihlášených, kteří budou mít na startovním čísle i jméno a příjmení na památku. Takže rozhodně očekáváme překonání rekordu v počtu účastníků.
Ahoj,
Už se nemohu dočkat,tedy běžím u vás prvně ale zatím slyším jen samá pozitiva:-))
Ještě si zaběhnout osobáček:-))
Přeji překonání rekordu v počtu závodníků:-))
Tisková zpráva
PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA – 21. ročník s předpokládaným účastnickým rekordem
V Praze dne 1. 3. 2007
Letošní, 21. ročník silničního běžeckého závodu se uskuteční již tuto sobotu 3. března na tradičním okruhu v Praze 9-Kbelích
V letošním roce je závod „PALESTRA Kbelská 10“ opět zařazen do běžeckého seriálu „Mizuno Running Cup“ a nově také do „Poháru Behej.com“.
Start závodu bude jako každý rok v 10:00 hod. na rohu ulic Nymburská a Mladějovská a trasa desetikilometrového závodu povede po místních komunikacích směrem na Radonice, Horní Počernice a zpět přes Satalice do Kbel. Všechny kategorie startují společně.
Ředitelkou závodu je v letošním roce Helena Fuchsová, bývalá reprezentantka ČR v atletice.
Ve spolupráci s partnerem závodu, společností Start and finish (www.snf.cz) jsme připravili pro včas přihlášené závodníky novinku – personalizovaná startovní čísla. V tuto chvíli proto již víme, že minimální počet účastníků na startu je 105! Sto pět běžců a běžkyň bude mít pod startovním číslem i své jméno a příjmení. Proto u velké části účastníků budete vědět, s kým máte tu čest …
Na startu vás přivítá již tradiční moderátor, Kbelský rodák Štěpán Škorpil.
Více informací: http://kbelska10.palestra.cz
Helena Fuchsová, tel. 603 703 474, e-mail: fuchsova@palestra.cz
V propozicích postrádám informaci o kategoriích, ale tipoval bych po 10letech.
Rosťa psal:
Loni byly muži 15-34,35-44,45-54,55+ a ženy 15-34,35-44 a 45+
Jirka T. psal:
Rosťa psal:
Loni byly muži 15-34,35-44,45-54,55+ a ženy 15-34,35-44 a 45+
Proboha, to to vypadá ! - "byly" jako kategorie, ne muži ! :-)