Vďaka! To vieš, že som bola chvíľu v šoku, keď som už bola prichystaná vyskočiť na bedňu a ono nakoniec nič. Ale som sa hneď spamätala, veď mojím cieľom bolo ďobehnúť do 8 hodín a to sa podarilo!!!
to Justína & Števa: Gratuluji vám oběma. I když s drobnou kaňkou v podobě druhé polské fantomky, je to skvělý výkon.
to Števa: To je setsakra pod 8.
![]()
Dnes jsem spolu s Justínou poslal mail organizátorům tohoto běhu s dotazem na druhou ženu v cíli De Jong Joannu. V tomto mailu jsem zmínil Števu i milana. Tak uvidíme, co nám sdělí organizátoři a za jak dlouho...
milan psal:
Napíšeš článeček z preteku ?
Pro všechny nedočkavé ;-) V dnešní zprávě na stránkách www.42195.sk už je zveřejněn článek od Justíny o tomto běhu včetně fotografií z trasy.
VlastaK psal:
milan psal:
Napíšeš článeček z preteku ?
Pro všechny nedočkavé ;-) V dnešní zprávě na stránkách www.42195.sk už je zveřejněn článek od Justíny o tomto běhu včetně fotografií z trasy.
HA ! Už to jdu číst. To toho dneska zase napracuju ![]()
Tak jsem to přečetl - SUPER článek, SUPER fotky ! A ta mantra "Mám už po závodě, jenom vyklusávám" - to je nápad ! Až budu mít někdy v budoucnu krizi na nějaké své ultra-akci, určitě ji použiju ! Pro pořádek - u mě začíná ultra za hranicí 21,1 km ![]()
VlastaK psal:
Moc pěkné! Slovenčina je fakt hezký jazyk,když to s ním někdo umí. A Justíno vybrala sis opravdu exkluzivního fotografa.
VlastaK psal:
Dnes jsem spolu s Justínou poslal mail organizátorům tohoto běhu s dotazem na druhou ženu v cíli De Jong Joannu. V tomto mailu jsem zmínil Števu i milana. Tak uvidíme, co nám sdělí organizátoři a za jak dlouho...
to Justína a VlastaK: taktiež som poslala mail usporiadateľom aby skontrolovali či bežkyňa č. 11 prebehla všetkými kontrolami. Rada by som v tejto "kauze Fantom" mala jasno. Aby sme niekomu neukrivdili ale aby nebolo taktiež ukrivdené nám. To som zvedavá, kde je pes zakopaný, už sa teším na odpoveď !! ![]()
V kauze "fantom Nízkých Tater" se pomalu vyjasňuje. Organizátoři závodu mně na dotaz na druhou závodnici v pořadí poslali tuto odpověď:
Dobrý deň,
celá záležitosť sa prešetruje (videá, foto, členovia občerstvovačiek,
rozhodcovia,...) Komplikuje nám situáciu akurát dovolenková sezóna. Určite
sa však veci dajú naporiadok. Možno to bol len nechcený preklep pri
zapisovaní (nikto nie je neomylný), ale do budúcna, keď niečo také zistíte
na preteku, treba to hneď riešiť, alebo podať protest u riaditeľa pretekov.
Jen mě zaraží, že když si Števa stěžovala hned po doběhnutí řediteli závodu, stejně jí to nepomohlo...
Editoval VlastaK (2007-07-10 05:34:31)
Ahoj
vcera som absolvoval trochu upravenu trasu prebehu NT a zaujimalo by ma aky je limit pre trasu Trangoska-Donovaly? Nikde som to bohuzial nenasiel.
running circus psal:
Ahoj
vcera som absolvoval trochu upravenu trasu prebehu NT a zaujimalo by ma aky je limit pre trasu Trangoska-Donovaly? Nikde som to bohuzial nenasiel.
Ahoj. Limit bol 8 hodín
Jaký je termín tohoto běhu příští rok? Na stránkách to ještě není. Nebo mi stačí termín Otrokovic 2008, se kterým se to tluče. :-))
Advid psal:
Jaký je termín tohoto běhu příští rok? Na stránkách to ještě není. Nebo mi stačí termín Otrokovic 2008, se kterým se to tluče. :-))
Na definitivní termín je příliš brzy,ale poslední ročníky byly vždy třetí víkend v červnu.
Díky.