Uvažuji o tomto Maratonu ve Švýcarsku, je to teprve 5. ročník, vlastně nový závod. Startuje se v neděli 1.4.2007 v 8:30. Převážná část trasy vede podél Zurichsee ven z města a zpět, od 30 km se trasa točí ve městě. V roce 2006 tam běželi 4 Češi, přesněji 3 Češky a jeden Čech, v roce 2005 3, 2004 taky 3. Znáte tu trať někdo? Chystáte se někdo do Švýcarska?
Mel jsem to v merku, ptal jsem se na to myslim i Ivany Martincove - stezovala si prave na to probihani mestem ke konci, kdy je uz clovek unaveny a tam to bylo jak na kolotoci - jedna zatacka za druhou. Nakonec jsem to vyradil, startovne take nebylo zrovna lidove.
Dlouho jsem byl ve startovni listině jediný CZ, až na poslední chvíli se objevily Ivana Martincová a Marta Vlčovská a také Jiří Žák. Skoro jistě vím, že budu z běžců z České republiky čtvrtý:-)
Rosťa psal:
Dlouho jsem byl ve startovni listině jediný CZ, až na poslední chvíli se objevily Ivana Martincová a Marta Vlčovská a také Jiří Žák. Skoro jistě vím, že budu z běžců z České republiky čtvrtý:-)
Třeba budeš, Rosťo, z Čechů poslední, ale bude z toho osobák
.
Byl jsem z Curychu posledni:-) 3hod, na ktere jsem pomyslel, jsem nezdolal, chybelo 700m, ale osobak 3:02:23 si za ramecek dam! Vic napisu z domova, zavod je to paradni, pocasi vyslo uplne super, atmosfera okolo trati na jednicku s hvezdickou, organizace taky!
Editoval Rosťa (2007-04-01 20:04:18)
Rosťa psal:
Byl jsem z Cechu posledni:-) 3hod, na ktere jsem pomyslel, jsem nezdolal, chybelo 700m, ale osobak 3:02:23 si za ramecek dam! Vic napisu z domova, zavod je to paradni, pocasi vyslo uplne super, atmosfera okolo trati na jednicku s hvezdickou, organizace taky!
Rosťo,tak to je pecka.Gratuluji.Hranice 3 hodin ti rozhodně neuteče.Za šest týdnů je PIM.
Rosťo - gratulace, letos ještě ty 3 hodiny zdoláš.
Mně bude stačit teď na jaře maraton kolem 3:05, na podzim se o ten tvůj čas taky pokusím ![]()
Editoval Mount (2007-04-01 18:32:19)
To by mne zajímalo, kde se jednou Rosťa zastaví! Supergratulace!!!
Marta Vlčovská byla 13. mezi ženskýma za 2:56:56,6.......velká gratulace!!! Zlepšení o 8 minut.
Výsledky všech účastníků, kteří při registraci uvedli, že jsou s CZ jsou zde
http://services.datasport.com/2007/lauf … LANDCZ.HTM
Rosťo, moc a moc gratuluju, to je super!!!
Taky jsem Ti dneska držela palce, i u nohou, ani běžet jsem pořádně nemohla.
Ještě vloni jsem si říkal, že běhám na podobné úrovni jako Rost'a. Ale za ten rok mi Rost'a pořádně utek!!!
Velká gratulace, super čas!
Curych Marathon vyhrál Švýcar Viktor Röthlin (stříbrný z Mistrovství Evropy v Goteborgu), v novém národním švýcarském rekordu 2:08.19, v ženách zvítězila Ruska Nina Podnebesnova, dala 2:36.59
Draku super, sakra, běhá Ti to parádně ....
Rosťa psal:
Byl jsem z Curychu posledni:-) 3hod, na ktere jsem pomyslel, jsem nezdolal, chybelo 700m, ale osobak 3:02:23 si za ramecek dam! Vic napisu z domova, zavod je to paradni, pocasi vyslo uplne super, atmosfera okolo trati na jednicku s hvezdickou, organizace taky!
Připojuji se ke gratulaci, mám další motivaci navíc do Lince ![]()
Rosťo, to je super čas, gratuluji! To neustálé zlepšování osobáků v každém marathonu Ti upřímně závidím, já si to "pokazil" hned v tom prvním, takže už čekám jenom na zázrak
.
O těch 3 hodinách nepochybuji, máš do PIMu 7 týdnů, takže když doladíš formu, tak ty 3 hod. padnou.
A co počasí (teplota, vítr) jaké to tam bylo? Včera na jihu Čech bylo supervětrno a teplota 14st. (ve stínu, na slunci snad 20 st.).
Rosťo gratuluju, ten čas je opravdu super. Tvé zlepšení za poslední rok je obdivuhodné. Budu držet palce na Pimu,aby padly ty 3 hodiny.
Rosťo, připojuji se ke gratulaci. Uběhne "pár dnů" a tři hodiny padnou. Brzy budu muset přidat v tréninku, protože jak na to koukám, spousta lidí mi tady začíná šlapat na paty (ty, Mount, Forest?) :-)
to MirO - na PIMu 3 hodiny nepadnou. Pokud si to dobře pamatuji, tak Rosťa tam dělá vodiče na čas 3:45 hod.